söndag 3 oktober 2010

Så löjligt det blir visst bara nattahälsning även idag.

Ja jag har lyst med min frånvaro idag också,vi har varit ute och åkt ja även ätit middag ute för det blev så sent att laga mat,men i morgon är man väl upptagen med hantverkare hoppas jag.Det här är så jobbigt att inte veta när de kan tänkas bli klara med det de ska göra.Det ä'r både tapetsering och målning kvar och matta på golvet ska ju också dit.Ja vi får väl se om de blir färdiga till midsommar kanske i så fall kommer ju inte det in någon gran här nere för det finns ingen plats för den lådorna bara står där.Men nu ska jag sätta in ett band och ladda videon.Så godnatt godnatt sov så gott önskar "Kaksmulan"//Agath.

8 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    Jag är helt genomförkyld idag. Har sänt SMS till kompisen om att jag inte ska gymma i kväll, men det visade sig att hon var kvar i England. Hon svarade på SMSet. Häftigt! Tänk att man så enkelt kan hålla kontakten va?
    Här blåser det halvstorm ta me 17. Inget vidare! Ska gå ner till stallet snart och fixa klart allt där. Ska kanske en sväng till staden, men inget bestämt. Vill helst vila. Har stalltjänst i kväll också. I morgon ska jag klippa häst vid 14-tiden, för att sedan åka in till Rosvalla en sväng. Jag skulle ju behöva skjuta lite inne innan helgen. Jag har inte tid att vara förkyld ju!!!
    Har läst lite bågskyttregler och det är ju massor!! Pust! Vad har jag gett mig in på egentligen???
    Nu har även den gula gått och gömt sig, mulet som bara den, blir väl regn snart skulle jag tro.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Oj då har det slått ut dig riktigt,hoppas du snart är
    okey igen,ja det är svårt att åka och handla och sköta
    andra sysslor när man mår så där.
    Hoppas det lugnar ner sig under dagen.Ja tänk att man
    kan hålla kontakt trots avståndet.
    Ja den gula vill visst visa sig här också,det fläktar
    lite i grenarna.
    Krya på dig
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Till midsommar?
    Va?
    Ska det verkligen behöva ta så lång tid för hantverkarna att få klart hos er? Jisses Amalia! Vad sysslar de med? Otroligt!

    Men jag vet ju att hantverkare kan ta tid på sig ibland men den här tidsplanen låter lite väl lång. De ska ju inte bygga ett helt nytt hus eller va? Hoppas de lägger på ett extra kol.
    Jag känner mig bara lite chockad annars är det bra här fast jag varit på ett uselt humör av olika orsaker fram tills nu idag. Blähä!

    Ha en bra måndagseftermiddag!
    Kram från Ninacian

    SvaraRadera
  4. Ja, visst tar de sig sin tid. Rörmokaren var här och som tur är är det problemet avklarat ( de tar betalt så det är skamligt!!!). Nu är det de andra som sagt att de kommer i november ... så, du kaksmulan, vi sitter ungefär i samma båt.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej Ninacian!
    Då gör jag väl ett nytt försök*suck*Ja det känns åtminstone så,jag tänker på julen och alla lådor som står här,inte blir det någon gran inne i år så mycket kan jag säga i dagläget.Ja målarna kommer klockan 7 och går klockan 9 så 2 timmar är de här,vi har pratat med försäkringstantan och hon skyller på att de har så mycket att göra men vad hjälper det oss??
    Jag tror nog att om de hade byggt ett nytt hus hade de blicvit klara fortare,det har snart gått 2 månader sen det hände,och än är vi långt från land rodd.Idag har vi i alla fall valt ut tapeter kan inte fatta
    vad folk har för smak sådana bedrövliga tapeter och innte kan man se en hel vägg heller,vi försökte slå på datorn och se men ack där gick vi bet.
    Så du har inte mått så bra idag hoppas det inte är något allvarligt,vid ett tillfälle ska jag höra av mig,kanske redan i kväll jag får se om jag
    får lite lugnt och ro här.
    Ha en så bra Måndagskväll du kan ha.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Hej Tigris!
    Ja jäkla vilken tid de tar på sig,snart 2 månader har vi levt i lådor kan man väl säga.Men idag har vi valt ut tapeter och det var inte lätt kan jag tala om,sådan smak folk har.
    Ja jag undrar vad vårat kommer att kosta i slutändan,det var ju en hel del vi har förlorat för rökutvecklingens skull.
    Ja vi får väl se vilklen som först får ordning på torpet.
    Ha en bra Måndagskväll.
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Godkväll!
    HaHaHa!! Var glad om du får det gjort till Midsommar... Tänk om du hade "mina" hantverkare då??? De började ju för 4 år sedan och är inte klara ännu...Det Du? Hihih... Ja nu ville jag allt vara värst!! I år har de inte ens tittat åt vårat håll, så jag undrar vad de håller på med. Ändå bor halva styrkan granne med mig i lilla huset, 10m från vårat hus. Det kan man kalla snabbt va?? 4 ÅR!!!
    Fast vi är lika glada att slippa dom tokarna.
    Nu har hästrna fått mat och jag känner mig faktiskt lite bättre nu på kvällskröken. Får se hur det är i morgon. Då ska jag klippa häst igen och få nya kulor att rulla in.
    Ha det lugnt!

    SvaraRadera
  8. Recurven!
    Om detta ska dröja 4 år då går jag under jorden,men söliga är
    de inget snack om saken,de är ju svenskar våra hantverkare inte Polacker.Så förkylningen har lugnat ner sig,det var väl skönt.
    Så du ska klippa hästy i morgon,kan bli skönt med lite klirr i
    kassan.
    Ha det lugnt du också.
    kramar

    SvaraRadera