lördag 2 oktober 2010

Godnatt mina vänner.

Ja det var den 2 oktober en dag närmare läkarbesöket,men vad det känns avlägset*suck*Idag har inte hänt någonting,det ända jag gjort idag är kalops och suttit vid TV:n jag har inte ens varit utanför dörren idag,men så känner jag inte för något heller,för jag har nyst och känner mig blöt under näsan och jag har ont i halsen så jag kanske ska åka på en kraftig förkylning vem vet.Nu önskar jag er alla en god natts söm freån "Kaksmulan"//Agath

4 kommentarer:

  1. God söndag!
    Jaha, nu är jag här igen och skriver. Det verkar vara något tjall med Passagen för datorn står bara och stampar om man ska in där. Jag gav upp nu efter sisådär 8 försök. Jag får prova senare.
    Du undrade hur långa avstånd jag skjuter på..
    3D är maxavståndet 30m. På jakt och fält har jag ett max på 40m. Tavla ute är 40m (på tävling) Annars skjuter jag ofta på 20-30m. Tavlan är då 122cm stor. Nu är det 18m som gäller för inomhus och då är tavlan bara 60 cm. Så det var 18m jag stod på igår med den lilla tavlan. Om jag skulle skjuta med recurvbågen så måste jag använda en 40cm tavla fast fortfarande på 18m. Svårigheten har med storleken på tavla inomhus.

    Det är inte på stugan de gjort en ny dörr. Det är i vår nya skjutlokal inne på Rosvalla. Jag kanske ska in dit imorgon och då får jag se hur det är med den saken. Jag kanske var lite otydlig med det. Så förhoppningsvis kanske vi kan träna inne på tisdagkväll. Det skulle behövas...

    Fy farao vad det blåser ute idag.. Jag som tänkt mig gå till skogen, men det har jag ingen lust med nu. Näsan har fått tokspel så nog är jag förkyld alltid. Men jag måste ta mig ner till stallet ändå och greja till Bounty, tyvärr så städar han inte boxen själv. En miss att inte lära honom det.. Hihihi... Han verkar inte bry sig om att det blåser.
    Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
  2. Jasså...det är din tur nu, att åka på en förkylning. Trist, men inte mycket att göra någonting åt tyvärr. Bröt den ut ordentligt i dag? Själv har jag fått så mycket vitaminer i mig i fjällen, så jag hoppas att jag klarar mig ett tag nu.
    Tack för dina, (som vanligt) fina ord.

    Är fortfarande på väg hem, men vi ska snart stanna för en liten ronda med vovvarna ;-)

    Krya på dig
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  3. Hej Recurven!
    Så är jag hemma igen,vi har varit ute en runda.
    Alltid lika trevligt när du kommer in.Ja jag såg
    det förrut idag att det bara stod och segade.
    Då gäller det att hålla tungan rätt i munnen när
    du skjuter på en så pass liten tavla.Det måste vara
    en jättestor skillnad inte sant?

    Minns förresten en gång för många herrans år sedan når
    vi var på sjön ett par dagar för att fiska så var vi vid
    stranden och skulle vi ha aborre som var inslaget i folie
    och skulle ligga på glöden,jisses vad gott det var,men
    medans vi väntade så skulle vi kasta pil så var det min
    tur så skriker någon ro hit med ett förstoringsglas för
    **** ser inte tavlan.

    Aha så det är på Rosvalla då fattade jag fel,trodde jag
    gått misste om något,det är ju lätt hänt.

    Så du är med förkyld eller början till en förkylning men
    jag håller på och nyser som i går,trist är det,men vad ska
    man göra.Blåser har det inte gjort så mycket men det har
    varit grått ute och regnmolnent har nog hängt över bilen
    för där vägen var torr så ändå kom det regndroppar på bilen
    Klappa om Bounty och ge han en morot från mig.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej Susanne!
    Ja nu är jag här igen,jag var tvungen att lämna datorn till sambon så han fick sitta lirte så går det när vi måste samsas om en dator,hoppas de snart är klara så han kan sätta igång sin dator igen.

    Ja jag vet inte om det blir någon förkylning eller det stannar vid lite nysning och blöt under näsan feber har jag inte.Nej att jag har varit mer frånvarande än närvarande beror på att vi varit ute en runda.
    Ja jag får ta mina vitaminer på flaska,ja det är vackert uppe i fjällen hoppas du haft det skönt.Ja även Quila och Ronja fick väl också sin beskärda del,fast hundar är kanske mer motståndskraftiga än vi människor.
    Jag hoppas ni tar det lugnt hem,det är ju en ganska lång sträckja att färdas,ni får ta en massa bensträckare innan ni är hemma,sen behöver ju hundarna lite kissepauser också.
    Kramar.

    SvaraRadera