fredag 23 juli 2010

Så där ja nu är jag hemma igen.

Vi var ute en sväng förut idag och kom hem ungefär vid 20,00 tiden tror jag,så jag satte mig och tittade på CSI Miami,för jag orkade inte gå just då för ryggen skull,utan jag fick ta igen mig lite och därför passade det bra att titta på detta,när vi kom hem togs lite bilder bland annat på min ros som är så otroligt vacker.
Sen ett par andra blommor som finns i trädgården
Sen en annan sort av klocka inte för att jag vet vad de heter och vet inte om jag frågat heller,men det kan ni säkert svara på
Lite krusbär blir det men det äör inte den sorten jag gillar för dessa som ni ser är röda,jag gillar den gröna.De är lite mer sura den gröna de passar mig.
Sist men inte minst så har vi hallon på G,så lite bär och frukt finns här allt,fast det har funnit mer hallon förr än det gör nu.
Ni är jag hemkommen från min promenadsom i dag blev 6697 steg och det blev 4,01 km,men idag hade jag ingen kamera med så naturligtvis var det en så otroligt vacker solnedgång,jag blev lite förbaskad som inte tog den med för säkerhetskull,så jag ringde sambon och frågade om han kunde se solnedgången men det kunde han inte så det blev ingen blild,jag har som sagt talat om innan att jag älska himlen och dess färger.Ikväll så skumnade det på tidigare så det var rätt mörkt innan jag kom hem och nu är det kolsvart ute så kära vänner nu börjar vi gå en mörkare tid till mötes.Och så önskar jag er en god natts sömn.godnattkram till den som vill ha.Från "Kaksmulan"//Agath.

14 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    Når vi kom till bågskyttet igår hade det varit inbrott i stugan. De hade tagit 4 av de nya bågarna och massa pilar och grejer som jag gjort. Vi som ändå åkte så sent från bågskyttet i torsdags.. känns nästan som om de satt och lurade på när vi skulle åka. Tursamt nog hade de inte stökat omkring och gjort mera skada än att de med hjälp av en vinkelslip skurit av låsbygeln. En sak som jag reagerade på var att de måste ha varit där när det var ljust ute, för lampan var släkt. Jag tände när vi gick in. Såg då en båge ligga på golvet med strängen brevid. Det här är inte roligt alltså. Men när jag ringt efter ordföranden så ringde han till polisen och anmälde detta. Vi satte oss och skrev en lista vad vi så här på direkten kunde se vad som var stulet. Men vi kan inte hitta några bilspår eller så utanför bara att de trampat ner gräset för maskrosbladen ligger nertrampade. Tur också att inga privata bågar förvaras i klubbstugan, det gjorde vi första sommaren jag var där.
    Ska väl åka till stugan och hämta våran mat som blev kvar i frysen.. Vi hade ju varit och handlat och skulle bara förbi och hämta ett par saker för knattarna var där och sköt lite. Stoppade då in mjölken i kylen och frysvarorna i frysen för vi blev ju kvar så länge.
    Här är det mulet som tusan idag och det har kommit 5 stänk.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Nej men vad tristoch höra att folk inte kan låta bli andras grejej,men är det någonb som har något emot dig eftersom du sa det var sådant du hade gjort?Men stöld är alltid trist hur stort eller litet det än är.
    Har du/ni ingen hum om vilken som lurat ute i kanterna någon som inte hör dit.Det verkar som det äer någon som visste vad de skulle ha inte sant?Ja då har ni och göra då,för som jag förstått är det kostsamma saker de här pilar och bågarna.Hoppas det får tag på de som har gjort detta.På tala om Bågskyttet i Grästorp de verkar inte vara verksamma ser aldrig någon som skjuter fast vi kommit förbi vid en behag tid.
    Kramar.

    SvaraRadera
  3. Ja ibland blir dom väldigt blå ..jag brukar försöka göra en ny inställning..men jag tittar inte så mycket på korten förrän jag får upp dom på data skärmen.
    Ja räkmackor är nog den allra godaste mackan.

    Jag tycker du är så duktig med dina promenader jag vet ju hur du kämpat och i början kom du ju upp i 2-3 000 och nu är du så duktig ibland uppe i 7000 och kommit så långt Heja Agathen!

    Vad gott med krusbär håller med dom gröna är godast..fina bilder Tack!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej igen!
    Så du får samma känsla som vi, att det är någon som har kännedom vad som finns och vad de ville ha.. Jag tror inte de vill mig något ont bara för de tagit det jag gjort, snarare tvärtom, de vet att grejerna fungerar och är bra..
    Man kanske börjar vara mera på sin vakt nu efter detta och lyssnar lite extra innan man åker iväg. Trist är det ändå!!!
    Ha de!

    SvaraRadera
  5. Hej Mia!
    Jo det har jag också,det beror nog på tidpunkten man ta det på
    om det inte finns sol.Det var ingen kritik utan jag frågade väl
    hur dags du tog det eller glömde jag det.Ja jag har också svårt
    att se hur korten blir innan jag fått in dem på datorn.
    Ja den var så otroligt god,eller så var jag extra hungrig just då.
    Tack det var snällt sagt man känner ibland man behöver den där peppningen.Jag var faktiskt uppe i 13000-14000 steg också men det var
    innan värmen trängde sig på,jag har känt mig lite urlakad nu ett tag.
    Tack snälla du jag suger åt mig ska du veta.
    Ja jag gillar de gröna bättre för de är inte så söta som de röda.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Recurven!
    Ja det verkar så.För det var ju inte stökigt i lokalen
    förutom en båge med sträng som låg på golvet.Så nog måste
    det vara en som känner till lokalen,nej inte vill dej ont
    men tycker det du gör är fint.Ja det man ska nog vara på
    sin vakt,var det inga av pokalerna de hade stulit,eller
    ni har dem inte där?
    Kramar.

    SvaraRadera
  7. Tjabba igen!
    Några polkaler och så har inte stulits, de finns i själva klubblokalen. De hade brutit upp dörren i till verkstan som vi kallar den delen. Samma del som de för två år sedan gick in genom golvet. Men den gången tog de mestadels verktyg, inga bågar..
    Vi har hämtat maten och då såg vi att min tränare varit där och gjort en ny redig krok som håller låsbalken och även svetsat ihop där låset hänger.
    Nu ÄNTLIGEN har vi fått lite regn och det regnar ännu. Fint regn lite mera än dugg. Jag njuter och har varit ute och dansat regndansen i hästhagen när vi fyllde på vatten hos Bounty..
    Det har regnat ca 2½ timme snart. SKÖÖÖÖNT!!!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Agath; Åhh just de t.o.m 13-14000 waw..mitt rekord ligger på 10000..
    Nej jag tog inte det som kritik jag ska försöka gå en fotokurs till hösten problemet är att det finns så mycket finesser på kameran.

    Ja du har rätt dom är lika;)
    Jag tycker bara kungafamiljen ska representera Sverige i alla lägen, okey tycker jag Daniel det är bara fint. Han har ju inga såna fulla resväskor i garderoben.
    Har sett något avsnitt av Paradise och hon stack inte ut på något sätt. Fast lite schysstare än dom andra var hon dock.

    Ps vilken fantastisk bakgrundsmusik.. Vad är det vet du det?
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hej Recurven!
    Hemma igen,vi gick nog omlott igen.Men det var väl skönt att inga pokaler stals,stöld överhuvudtaget är trist när de inte kan låta
    andras grejer vara.
    Ni få hoppas att det håller tjuven/arna borta,nui när ni har nytt lås.
    Det var väl skönt hoppas nu det dröjer innan du får någon huvudvärk igen.När jag tog min promenad så sken solen på mig men det var ganska
    behagligt i luften.Ja jag såg ju det att ni haft lite pyssel.Krama om Bounty från mig.
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Hej igen Mia!
    Nu är jag hemma från min promenad.
    Ja fast det är ett tag sen jag gick så långt,sen när det blev så varmt
    var det svårt att gå så,och dels så ligger det döda djur utmed vägarna också som jag går på,och det riktigt stinker lik kan du tro.
    Bra att du inte tog det som kritik,ja jag behöver nog också gå enn fotokurs,det är mycklet man behöver lära sig.
    Ja det slog mig direkt att de var väldigt lika.
    Jag hörde lite skitsnack om Daniel också men det var i fjol men det lugnade visst ner sig eller så lyssnade jag inte så bra.
    Så hon var med i Paradise,nå ja vi får väl se hur det blir med dera kärlekshistoria.
    Detta med fågelkvitter med musik i bakgrunden har jag haft länge
    den är rofull inte sant?
    Kramar.

    SvaraRadera
  11. Hej på kvällskröken!
    Vill bara tala om att det regnar fortfarande.... Bounty är helt dyngsur men verkar trivas med det. Han har fått ett stort fång hö i kväll och regnar det i morgon bitti får jag väl slänga åt honom lite till så han håller värmen. Gräset i hagen är ganska gult och solbränt så det ger väl inte så mycket värme ät honom. Han har även redan satt päls så han fryser inte det lovar jag...
    GOD NATT !!!!

    SvaraRadera
  12. Den gula blomman heter Praktlysing :-)))

    Kram,kram

    SvaraRadera
  13. Recurven!
    Ja det kan man väl kalla det.Tror jag det att Bounty var dygnsur
    om det regnat så idag.Skönt att han har päls så han slipper frysa.
    Vet di jag såg en häst där som det brukar gå bara en häst,idag var det 2 andra hästar,men jag tyckte den ene hästen var lite halt,kom och tänka
    på det du sagt om fång men det kan det knappast vbara där.>Kanske han har nageltrång stackarn.Men det var vara på ena bakbenet den var så.
    Godnatt hoppas du får sova i natt.
    Kramar.

    SvaraRadera
  14. Hej Susanne!
    Tack för du talade om det,har du sett
    hur långt jag gick idag?
    Kramar.

    SvaraRadera