tisdag 20 juli 2010

Ja då är jag hemma igen.

Ja så har jag gått min promenad det blev 6956 steg och det blev 4,17 km längre går jag inte.Det får räcka för tillfället,kanske jag tar till gåstavarna ett par dagar för att se skillnaden på svettningen,för som jag går nu utan stavar så verkar det fungera bra,fast knotten vart helt tokiga i mig förstås.Jag fick faktiskt ta av mig jackan en gång och skaka den,så nu har jag fått förklaringen på de små bulorna jag har i huvudet och klådan.När jag tittade upp mot himlen så var en jättesvärm av dem där jag gick.Och nyss när jag stod poch rensade jordgubbar så satte sig en mygga på armen så jag sa stick med dig annars kommer du aldrig att sticka någon mer.Men den stack inte så den åkte i soporna.Med skräpet från jordgubbarna.Ja nu är ju klockan så mycket så jag säger godnatt till er och önskar ni får en god natts söämn.Från "Kaksmulan"//Agath.

8 kommentarer:

  1. Tycker nästan att knotten är värre än myggen. Dom kryper liksom in under skinnet, utan förvarning. Myggorna hör man ju åtminstone, iofs inte världens trevligaste ljud förstås. Näe, jag gillar nog inte några insekter som sticks o bits!
    Sv. Fick ett ryck med gardinerna i dag, så det var bara att passa på. Skönt när man är färdig ;-)

    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Susanne!
    Ja de bet mid de rackarna,så jag tyckte jag hade fått nog av dem.
    På halsen är jag riktigt öm för de hade biti mig.Ja men den myggan
    jag kunde hejda den hörde jag inte,kanske beror på att dels var jag
    upptagen och eller så hörde jag den inte för mitt tinnitus,nej jag gillar inte heller att de stiks eller bits.

    Ja sådana där rycke fick jag med förr när jag var mer rörlig här står allt i vägen så det blir bara ett par gånger om året.Sen var det så skjönt för på den tiden rökte jag och det kände så gott när man putsat
    fönstren och bytt gardinerna.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Heeeeja Agath!
    Vad du är duktig:)
    Du motionerar bra och mer än mig just nu för tillfället.. Bra Bra!!
    Kommer snart ifatt..ska bara bli fri från förkylning..
    Massa kram bra kämpat;)

    SvaraRadera
  4. Tack Mia!
    Ja jag försöker kämpa på,och promenaden tycker jag om fast
    den ibland är motig.Men det ´hade varit roligare med sällskap
    förstås.
    Tack för du peppar mig.
    Kramar.

    SvaraRadera
  5. Godmiddag!
    Var glad för att du har myggor. Här har bromsarna och de övriga bitare blivit som galna på både djur och människor. Men jag tror att även de börjar vänta på regn. Några av flugorna bits och det tyder på regn.
    Annars sitter jag här och svetten bara rinner nedför pannan och in i ögonen och det svider såååå.
    Har tagit en jobbardag ledigt idag. Jag vägrara åka ut till stugan i denna värmen. Man kan ändå inte göra något. I går var vi till skyttet, men jag fick sådan fruktansvärd huvudvärk så jag kunde inte skjuta helt enkelt. Satt i skuggan och mådde pyton.
    I går var jag och köpte svarta toner till skrivaren så att jag kan skriva ut de där reglerna utan att vara rädd för att de ska ta slut. De kostade 650 kr men ska räcka till 1500 papper. Det var en ganska stor grej jag fick i en kartong. Har inte öppnat den ännu för den andra får ta slut först. Nej, nu ska jag börja skära remmar till mitt hemmajobb..
    Ha det bra i värmen!

    SvaraRadera
  6. Agath;
    Men absolut man vill ju alltid rädda sina föräldrar, det är inte meningen att dom ska behöva ta hand om en utan när man är vuxen klarar man sig själv.
    Så bra sagt Agath, ja det enda du vet om du har en vän som snackar skit är att den "vännen" fortsätter att prata skit så fort dörren är stängd.
    Ja jag förstår precis vad du menar Bra rutet!
    Nej jag har en nära släkting som ljuger om allt, om hur mycket han tjänar och vilka fina vänner han har och det har nu gått så långt att jag inte orkar mer. Fyy så tråkigt tycker jag att detta är eftersom, personen i fråga är trots allt vuxen.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Recurven!
    Myggan hann inte sticka mig för jag smällde till den och la den bland
    jordgubbsrenset,var den inte död så fick den snusa på lite jordgubbs doft.Ja bramsen de går inte av för hackor,de tar ju jättebett på en
    ju.Ja det är möjligt de gör det jag vet är att de är enträgna,men knotten bits de är ett otyg.Vet du nyckelpiggan bits också om de är för många det har jag varit med om när vi var på Gottland 1973.Vi låg på en
    sandstrand och så säger min far vad är det för moln,sen hörde vi ett susande vände oss om och buskenb som varit grön var plötsligt röd.Det fanns mängder av nycklepigor de hade invanderat Gottland det året.Fy vad de kunde bitas.

    Ja det är snart uppe i + 30 grader igen,och soldis har vi fast grenarna rös sig,men än har jag inte orkat gå ut.
    Men låt de andra färgerna ta slut först de håller längre än du tror,och mer än de nya toner du köper det har jag fått erfara.
    Hemarbete säger du,är det de här till armen du fått beställning av?
    Kramar.

    SvaraRadera
  8. Mia igen!
    Ja den gången ville jag skona min mor.Det räckte ju att en annan
    mådde dåligt.
    Ja den gången glömmer jag aldrig,jag avskyr skitprat särskilt om
    de/den personen kommer tillbaka och så visar den sig som pratat
    skit hur trevlig som helst mot den som hon pratat skit om,det fick
    mig att ilskna till,jag var väl en 18 år då och är väl inte annorlunda
    vad det gäller sådant i dag heller.För sådana kalla jag inte äkta vänner.Jag vet en gång gick min mor och jag efter henne hon häslade inte så sa min mor högt vad konstigt hälsar ni inte på varann längre så nära vänner som ni en gång varit,då vände sig denna personen om och nickade ett hej.Men så var det ända gången också.

    Ja det är väl hemskt,man hör ju hur det luktar skryt lång väg.
    Kramar.

    SvaraRadera