onsdag 14 juli 2010

Hoppas ni får sova gott i natt för värmen

Jag kan aldrig sluta fasineras av himlen,med blotta öga säger den mer än kortet,men det får duga i kväll.Jag har som ni förstått inte fått någon räkmacka för det var fullt vid skräcklestugan,tom en bårbil var där och eftersom de tog det så lugnt antog jag att de varit inne med en som sitter i rullstol annars får de väl inte använda bårbilen?Nåja så när vi kom hem så väntade jag en liten stund för att laga mat när det nästan var + 30 grader ,nja det kändes lite häftigt.Efter vi ätit så lät jag maten skjunka innan jag tog min promenad  idag blev det 6980 steg och det blev 4,18 km,men det berodde mest för jag glömde ta bort stegräknaren från byxorna.Och nu är detb 3:dje dagen jag går utan gåstavarna,man blir mer svett än att gå med stavarna tycker jag,för jag smakade salt i ansiktet,Sambon sa förresten att det såg ut som jag har magrat i ansiktet,ja inget ont utan det har något gott med sig.Nu ska jag trava till sängs så jag önskar er en god natts sömn från "Kaksmulan"//Agath.

2 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    7 helsikes värme här idag... Min kompis från Västrås kommer till stugan med sina 2 grabbar i kväll och de ska skjuta lite. Har inte träffats sedan förra sommaren. Det ska bli kul..
    Annars händer väl inte så mycket här idag.
    Jo, även de som kör bårbil behöver lite i magen, även om de inte kör någon i den...De kan ju ha varit iväg och är på hemväg eller så var det den i rullstolen... Mat behövs ändå....och lite rast....
    Ha de så bra!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Idag har vi det lite svalare och det regnar,men jag känner mig schack matt ändå är helt ur spel känns det som.Men jag har ju sovit så dåligt i natt så jag vet inte om det kan vara det som det beror på.

    Vad kul att träffa vänner hoppas det går bra med skyttet.
    Ja du har så rätt så att även de behöver lite i magen.Jag blev så besviken för jag hade trott det skulle bli en räkmacka.
    Ja även de behöver rast,fy attan för att köra bårbil/Ambulans när det är hett ute.
    Kramar

    SvaraRadera