lördag 17 juli 2010

Godnatt till er alla

Ja så var det då dags för sängen igen,jag har nyss tittat på en film och här är inte så mycket aktivitet så jag kryper ner med min bok och läser ett eller 2 kapitel.Det är väl det som är bra med Mari Ljungstedt att kapitlen inte är så långa,för i Stephen Kings böcker kan det var rätt många sidor så ibland får man bryta mitt i allt ihopa.Ja så säger jag godnatt till er alla och hoppas det blir en god natts sömn.Från "Kaksmulan"//Agath.

6 kommentarer:

  1. Agath;
    Okey detta är så jobbigt för efter jag fick min dotter så försvann mina pigment..så nästan varje år efter hon föddes så har jag bränt mig i solen..så jobbigt är det..

    Idag har det kommit en rejäl skur regn här det åskade och mullrade. Skjutsade brorssonen till bussen och vi var dygn sura..
    Men det kom mycket regn men det behövs mer mycker mer..
    Ha en fin fin lördag
    Kram

    SvaraRadera
  2. Godmiddag!
    Här är det rätt mulet just nu, några droppar kom nyss men det verkar vara som förgjort att det inte ska regna här numera. Men det varnas för åska och jag känner mig helt konstig i kroppen idag. Runt huvudet verkar jag ha ett hårt knutet band, men utan huvudvärk och kroppen känns som en hal ål. Svettig för det är så kvavt och helt orkeslös, matt. Jag vill inget hellre nu än att det ska braka loss lite här så det rensar luften en aning. Har förberett höpåse till Bounty till i kväll och ställt i hästsläpet. Vill inte stå under takkanten där jag har höet och bli dyngsur ifall det regnar. Ett lass hö är slut nu, det vi hade i vedboden så där ska det städas ur nu. Någon ved har vi inte fått heller så han har väl glömt bort det.. Jag blir tokig på det också. Men det kommer väl annonser i tidningen om ved så småningom, vi får väl bita i det sura äpplet och köpa dyrt. Ved måste vi ju ha till vintern.. Suck!
    Ha en bra lördag!

    SvaraRadera
  3. Hej Mia!
    Ojdå,sådant har jag aldrig hört om innan,hoppas du har bra kräm att skydda dig mot solen.Ja det kan jag tänka mig att det är.

    Ja även här har det regnat och kommit några knallar säger sambon,men
    de har inte jag hört,kanske sov jag för jag sover som bäst när det
    åskar.

    Det är väl otäckt att sitta blöt i en bil,dels blir det massor av imma på rutorna inte sant?Oja massor behövs,den ända jag skulle tänka mig far illa av det är väl min ända ros jag har,för de vill inte stå i blött.
    Kramar.

    SvaraRadera
  4. Hej Recurven!
    Vi har fått rejält med regn,men jag tror det behövs mer än så för det är torrt i markerna.Lite muller i kanten ska det också ha varit fast jag har inte hört något.Idag är jag inte så trött som jag varit de andra dagarna.Du menar som jag sa för det känns som om ett band var hårt bundet runt hela hjärna.Mitt är ett malande vid tinningen i dag det flyttar sig från dag till dag.Du är som jag var häromdagen hör jag.
    Lik förbannat skulle jag ut och gå.Men visst behövs det en rejält urladdning så det blir skönare igen.

    Du får sälla dig till oss andra som vill dansa regndansen.
    Hur mår hästarna när det är åska i luften?Klappa om min lille vän.
    Jasså du har inte fått tag i ved ännu.Det som har gått så lång tid sen du blev lovad,behövede h*n den själv eftersom det inte hörts av.Jag vet
    inte hur dyrt det är om årstiderna ändrar på priset,men varför ta du inte en ved klapp här och där det ligger ju så mycket utmed vägarna,det skulle väl ingen sakna?*skojar bara*
    Hoppas det löser sig.
    Kramar.

    SvaraRadera
  5. Hej igen!
    Jag är djupt besviken på vädret!!!
    Det kom lite lite regn och nu är den där gula uppe och förpestar omgivningen igen.. Jag blir knasig..
    Han som skulle komma med veden har nog GLÖMT BORT oss. Själv eldar han inte med ved, de har värmeväxlare i huset.
    Den andra killen som hade färdigkapad ved som inte visste hur mycket han skulle ha för den har inte dykt upp heller. Såg atthan åkte förbi i gårkväll. Men hans pappa dog visst i måndags läste jag i tidningen.
    Det har gått troll i detta med att få fram ved till oss...
    Jag svettas vidare i hopp om mera regn och lite buller och bång..
    Ha det!

    SvaraRadera
  6. Hej Igen Recurven!
    Jag tittade nyss ut och all det regnet som kommit så har det
    torkat upp vägen,just här på gången är det lite blött men inte
    mycket,jag såg det när jag var och slängde soporna.Någon sol har
    vi inte,och det ser ut som det skulle komma mer,men man vet ju
    aldrig det hinner väl ändra sig.
    Slå killen en signal och hör efter om han glömt dig.
    Det är jobbigt när det inte fungerar inte sant?
    Just nu har vi +21 grader så det är ganska skönt här,men för
    hur länge?Det är frågan.
    Kramar

    SvaraRadera