fredag 16 juli 2010

Fredagen den 16/7-2010

Ska solen hindra mig från att jaga mina stjärnor?Ja det återstår att se,först så håller jag på med mat det fick bli ugnstekt falukorv och potatis,men svetten lackar som vanligt i pannan.Får väl se om jag kan ta min promenad efter CSI vid 20,00 det kan ju vara skönt att gå då om inte det börjar regnar förstås,men det ser jag i så fall men glädje för lite svalare i luften vill jag allt ha än 25 grader i skuggan.För är man ute och går kan man inte undvika solen hur man än bär sig åt man kanske skulle behöva en solparasoll som de hade förr.Ja nu är jag hemma igen efter min promenad,det gick lättare att gå idag,kanske är för att jag börjar bli van att gå utan gåstavar,om ni visste hur underbart det är att gå fri och kunna nå vattenflaskan utan problem.Vi har + 18 grader nu så det sjunker snabbt när solen gått ner.Jag gick som vanligt mina 4,03 km det får räcka ett tag till jag är van och det blev 6829 steg så jag är mer än nöjd.Jag önskar er en trevlig Fredagskväll.Kram till den som vill ha.//Agath.

2 kommentarer:

  1. Hej Agath! Kan jag föreslå en investering i en bordsfläkt. En sådan kan man ta med sig var man än sitter om sladden är tillräckligt lång. Vi har faktiskt med en som extra hjälp i husbilen. Den är ljuvlig att ha.

    *kramis*

    SvaraRadera
  2. Hej Ginger!
    Jag är nyss hemkommen från min promenad.Vi har tom 2 bordsfläktar min är störst,jodå den går för heltryck här är den bara rätt vinklad så känns det skönt.
    Kramar.

    SvaraRadera