måndag 19 april 2010

Jippi nu är bandet hittat som jag har letat efter.

Det är strax dags att sätta sig vid TV:n och titta på CSI....Idag kan ni tror jag blev glad äntligen hittade jag det band som jag sökt efter ett tag ja ända sen CSI trilogin var så där har jag några avsnitt att se som jag aldrig såg får se om jag hinner titta på dem i morgon.

Sen är det dags för ett nytt avsnitt av Law & order:Special victims unit.Inte ett enda av dessa avsnitt de sändt har jag sett,så vi får väl se vad det handlar om i kväll.
För att sen avsluta med ett Cold case,men då har jag redan nannat kudden.Så redan nu säger jag godnatt till er.Hoppas ni får en bra kväll eller natt beroende vad ni sitter någonstans.Från "Kaksmulan"//Agath.

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Du är inte ensam om att inte se några vitsippor. Vi har inga här heller ännu...
    Jo, en liten fråga?? Det där tomrummet jag skulle rita för att förvara mina balar i, är det regnsäkert???Hihihi...Tack för tipset!!!
    Mötet igår gick ganska fort så blir det ett nytt möte som berör lägret mera i detalj den 17 maj.
    I kväll ska jag träna knattarna ute igen ifall det inte kommer regn. Det hotas med det till kvällen, i så fall får vi väl åka till lokalen i stället. I morgon ska vi hämta mera hö, men det ska både regna och snöa då så jag vet inte om jag har lust till att hämta i det vädret.. Synd på det torra fina höet.. Man bonden kanske har överseende med det. Får väl ringa till honom i morgon.
    Snart ska jag gå ner till stallet. Bounty fick föresten smaka på nya höet igår. Det var gott sade han...Har lite löst i en kärra, det som vi kratade ihop från marken när vi höll på med det.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Så det är inte bara här som vitsipporna inte vill.haha
    Du får väl täcka tomrummet med en presenning haha,annars håller det nog inte vätan ute.
    Glöm inte att styövlar med ifall det är
    blött i markerna.Ja April är ju som det är,
    ombytlig som en karl som byter skjorta,ofta.haha
    Ring och fråga bonden om du kan få ha dem där
    ett par dar tills du har tänkt ut vad de ska
    vara.Klart att Bounty ska ha det bästa därför får det ju inte bli blött.
    Kramar.

    SvaraRadera