tisdag 3 november 2009

Hej på er alla,idag är jag tom i skallen och....

...jag har kännt mej stressad till Max,det har inte alls varit kul så det var bara att släcka ner här när han ville ut,men jag ville bara titta in så ni ser att "Kaksmulan" lever.I kväll är det Dr.House igen så då ska jag förhoppningasvis sätta mej en timme till ro.Jag måste fråga er hur har ni det med er bild på TV-skärmen och vafd har ni Boxer,Satelit och vad de nu heter alla,det är ju en hel djungel av olika märken.Jag vill gärna ha ett råd för jag för någon annan kan jag inte få något riktigt svar av.Åt gjorde jag i överby för idag hade de Raggmunkar med fläsk.Jag trodde det var bruna bönor idag,men jag älskar dem båda så det gör inte så mycket.Idag har jag pratat med min äldste son,för vi brukar prata med varann varje vecka,han är lite lättare att nå än min lille son.Så vi hade en bra pratstund med varann.Mycket ,an fick höra om småland för han hade ju lite dö tid när min lille son jobbade.Nu så talade han om att han varit på anställningsintervju uppe i Dalarna så det blir ytterligare en bit att åka...Ja vi får väl se vad som händer.Kram till den som vill ha denna sena Tisdag.Ha en fortsatt trevlig dag.//Agath.

10 kommentarer:

  1. Min Ädelsten!

    Ja, du skrev om rekommenderat. De hämtar inte! Ha,ha,ha! Men tack, jag hoppas det löser sig till slutet av veckan.

    Sköt nu om dig och lägg dig i tid. Vi skall snart se nyheterna, läsa och dricka kaffe och i morgon blir det massor med träning du vet var.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. PreddieTigern!
    Ja det var bara en tanke jag hade!Ja jag hoppas det löser sig för dej.Jag ska strax sätta mig och titta på Dr.House,sen får jag se,jag har inte varit på det bästa humöret idag.Men det
    har du säkert förstått.Och vad det gäller i morgon ska jag ju till sjukgymnasten,sen dagen efter ska jag till Lidköping för att röntga min fot,sen får jag väl se vad som händer.
    Kramarom

    SvaraRadera
  3. Godkväll!
    Inte kul att höra att du varit på dåligt humör idag. Vad är det du vill veta ang. TV-bilden??? Jag har alla mina kanaler via parabol. Jag har sett du nämnt att bilder blir masa fyrkanter... Pixlar sig som det kallas. Det händer hos oss om det regnar väldigt kraftigt eller när det blåser som det gjort nu några dagar. Inte mycket att göra åt. Håller bara koll så att paraobolen inte blåser ur sitt läge.
    Skyttet med recurvbågen gick över förväntan bra i kväll. Stod med knattarna och sköt på 12 m. När jag satte alla 7 pilarna i gult slutade jag, är man på topp så är man. *Fniss* Måste skjuta från 18m på torsdag. Det är ju därifrån jag måste skjuta. Men börja på 12 kanske var bra. Knattárna tyckte det var kul iall fall.
    Ha det bra i kväll!

    SvaraRadera
  4. Min ädlis!

    Många varma kramar:=) Tänker på dig.

    SvaraRadera
  5. Hej Agath!

    Jag har också hört att det kan bero på vädret när bilden "låser sig".

    Jag har kompleterat med Telias digital TV, där kan det också hoppa ibland, men inte lika mycket. Men jag håller med dig. Det är grymt irriterande.

    Jag får önska dig en mycket skön Onsdag.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej Recurven!
    Ledsen är snarare ett rättare ord,
    Nja jag ville veta hur ni har det som har
    TV om ni har lika många störningar med de hä'r små rutor över hela skärmen eller bjag har ett
    fel utbud?Det var väl det jag mest ville höra,
    ibland när man ska pausa för reklamen och behöver göra det flera gånger så blir det myrornas krig på TV:n,olidligt om man håller
    på med en inspelning.
    Ja jag såg det gått bra för dej,de där knattarna är jätteduktiga.
    Kramar.

    SvaraRadera
  7. PreddieTigern!
    Tack de orden värmde.
    Vet du jag har köpt ett annat fotsalt idag
    ska se om jag gillar det bättre,Eftersom schools
    har bara ett salt nu mera ett som kyler och det gillar jag inte.
    Kramarom

    SvaraRadera
  8. Hej Bella!
    Ja jag var faktiskt inne på en tanke att byta
    därför ville jag höra lite olika signaler hur ni har det.Ja det är irriterande,detta var det sämsta Person gjorde innan han drog sig tillbaka till sin herrgård.
    Jag önskar dej också en trevlig Onsdag.
    Kramar.

    SvaraRadera
  9. Vad har Persson med TVn att göra?? Måste ha missat något. Persson byggde sig en stor herrgård, men han bor fortfarande på Torp. Gården heter det och ligger utanför Flen ca 4 mil från mig. Har inte varit och kollat...Jag sa att ha har byggt sig ett dass, Persons dass...
    Är det detta med att du vill åka till din son som du är ledsen över eller??? Du är ju inte kvar på Passagen nu heller så varför är du ledsen. Var inte det bussiga!
    Upp med humöret och tänk på något kul!
    Ha en skön kväll!! Och GODNATT på samma gång!

    SvaraRadera
  10. Recurven!
    Det var Person som låg bakom att de skulle
    släcka ned analoga systemet,men det var,men
    det var den nuvarande regeringen som fick släcka ner det.Det kan du väl ändå inte missat.
    Ja en del av det hänger ihop med det,men inte
    allt något annat är det men det har inte med den förra bloggen att göra heller.
    Jag önskar dej en god natts sömn.
    Godnattkramen.

    SvaraRadera