torsdag 15 september 2011

Ja det är bäst att passa på medans vädret var hyfsat.Solen lysten men ack vad det blåste....

Ja nu har jag börjat att återuppta mina promenader,hittade inte det kortet jag egentligen ville ta den fina kortet som Ian gav mig en gång det är så passande på mig.Jippi jag hittade det till slut.Nåja idag så gick jag 2 etapper,för sambon kom och hemtade mig så körde vi en runda så när vi kärde hemmåt igen så bad jag honom att släppa av mig vid kyrkan,så gick jag den biten hem så idag gick jag 5559 steg och det blev 3,61 km så jag får väl vara nöjd.Egentligen skulle jag gått längre åt vara till för jag upptäckte häromdagen det växte kantareller i vägrenen ja det är sant ni ser in te fel,ville se om de fanns kvar.Nu är det snart dax att krypa tills säng.Så jag önskar er en god natt Kram till den som vill ha från "Kaksmulan"Agath.

4 kommentarer:

  1. Så du besöker din blogg. Kul att se dig här..Plocka lite svamp med dig hem..bjud sambon på en varm smörgås med smörstekta kantareller....

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Kul att du lagt in lite nytt igen. Nu när höstmörkret sänker sig ska du se att du vill komma tillbaka till bloggen igen. Det är ju lite tidfördriv trots allt..
    Jaha, då har sotarn varit här då. då är det dax att gå ner till stallet eller rättare sagt åka ner till stallet och dra fram hästsläpet då. Ska besiktas i morgon. Stallsysslorna ska även göras och Bounty vill ha lite hö i hagen. Han får lite hö fast han kanske inte skulle behöva det för det finns massa gräs, men han får det i alla fall..
    Lite senare ska vi väl ut till bågskyttet, sista träningskvällen på utebanan, från nästa vecka är vi på Rosvalla. Då kommer jag även börja gymma igen, måste få upp min tappade kondis som var så bra i våras. Så ska träningen mot inne SM börja också, men det är några tävlinga mellan där har vi ett DM också. Jag har varit lite slapp av mig ett tag nu, men jag har varit inne i en sådan period, men det är bara början av hösten ännu, mörkare kommer det att bli.. Bläää!!!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Hej Kojiki!
    Ja jag tycker nog jag skulle börja besöka mera får hoppas jag får inspiration efter allt somm hänt här.
    Jag vet inte om jag vågat plocka dessa kantareller jag tänker på avgaserna från bilarna kanske inte går att förvälla bort allt eller?
    Annars hade inte en kantarellsmörgås suttit fel förstås.
    Jag såg att du hade en god Kantarellsoppa,om du visste vad jag blev sugen*ler*
    Jag önskar dig en bra dag
    xxx

    SvaraRadera
  4. Hej Recurven!
    Ja dels tyckte jag mina inlägg hade blivit så många kommentarer så men jag är ju aldrig här så det är kanske inte så lustigt heller...
    Ja sen så har jag som sagt börjat med mina promenader också så det är ju mer än att bara diska och bädda säng lite mer seg för varje gång gör att kanske inpirationen kommer tillbaka...
    Hur mår din hand i dag?
    Ja han behöver ju komma ibland han också,är det en gång om året eller hur det för jag tror inbte vi sett till sotarn sen efter branden och de gick igenom huset om det var just den tiden eller måstes göras efter en brand jag har ju aldrig varit med om det innan sas.
    Ja jag ser att han som har Ridskolan här han lägger ut extra gräs men den ena sidan där växer ju inget men ändå så hittar hästarna..
    Krama om Bounty från mig.
    ha en bra dag.
    Kramar

    SvaraRadera