torsdag 15 september 2011

En lite bulletin från Agath

Ja som jag sa igår så är det bäst att passa på medans vädret är hyvsat,jag gick 4503 steg i dag och det blev2,92 km,sen åkte vi en runda så säger jag till sambon vad mörkt det är därborta så när vi käörde hemmot var väl ungefär 1,5 mil från Affären ungefär,så jag hade tur idag också det höll uppe medan jag gick i alla fall,Passade på att köpa kräftor idag får väl se vilken dag man tar det..Hoppas ni får en fin dag,kram till den som vill ha."Kaksmulan"Agath.

6 kommentarer:

  1. Godkväll!
    Bravo!! Heja på dej! Kul att du kommit igång lite med dina promenader igen. Det kanske är lite segt att komma igång men det går snart över..
    Min hand är lite stel idag. Skulle lyfta några protkollpärmar ute vid stugan i kväll och lägga i en påse, men det ville inte handen. Alla pärmar ut på golvet med ett brak... Så gick det som en stöt genom handflatan också. Det gjorde faktiskt ont.. Men nu pirrar det lite bara i framför allt lång och ringfingret. Men det är väl bara att stå ut några månader till... Det känns ungefär som att jag inte har någon kraft i fingrarna eller handen men jag har det, konstigt och svårt att förklara liksom. Men du kanske förstår vad jag menar ändå.. Hoppas bara jag kommer att klara av att skjuta båge sedan. Då har det inte gjort ont tidigare i alla fall. Bara lite trötthetskänsla efteråt. Hur som helst är det väldigt irriterande.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Inte gick hästsläpet genom besiktningen heller, men jag vet ju att golvet är dåligt men nu måste jag fixa det. Åka till en nästa vecka och höra om han kan hjälpa mig. Ananrs får jag väl köpa hem en skiva och försöka själv. Undrar vad det kan kosta??
    Staööägarn ska åka med sin häst till Strömsholm nu i kväll, hom kanske har åkt redan. Så jag ska fodra 3 hästar mera än vad jag brukar. Hennes häst har kolik igen tror jag, veterinären var här när vi åkte till besiktningen. Antagligen vill det inte släppa och då måste hästen till klinik och få hjälp.
    Ska fixa mat nu så vi kan äta inna vi ska ner och fodra.
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  3. Va duktig du är som går så mycket. Jag klarar inte att gå nåt vidare men cyklar på motionscykel istället.
    Svamp alldeles bredvid vägen! Inte illa. Vi har skog alldeles vid husknuten men det finns ingen svamp i den så vi måste åka iväg för att plocka svamp och då gäller det att jag har ork när sambon är ledig och har tid.
    Ha det gött!
    Kram.

    SvaraRadera
  4. Hej Recurven!
    Tack Idag blev det inget gående,missförstod sambon tyckte han sa det regnade,men jag hade hört fel haha.
    Har redan fått skavsår påå ena tån men det är väl för jag har inte den spänst i vristen så man får gå lite annorlunda fast sambon säger att jag går snyggt men jag vet inte jag har ju inte sett mig i nacken...
    UJa men det får du räkna med tills de har tittat på den och talat om vad för stöd du ska ha,eller helt enkelt blöi operation,har du carpaltunnelförträgning som jag hade så ta chansen och operera dig,för det tjänar du på längre fram du behöver ju dina händer på annat vis än mig.Hur gör du om du gör för många Raggmunkar för här är det bara jag som äter så jag vill veta hur du gör fryser du in den eller smeten?
    Ha en bra dag
    Kramar.

    SvaraRadera
  5. Recurven!
    Aj då så det blir ombesiktning då på släpet.
    Kan inte din sambo laga det eller?
    Hoppas det går bra i alla fall.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej Ninni1960!
    Jag gör så gott jag kan men vet du jag har redan fått skavsår på ena tån,det är väl för jag är stel nere i vristen så jag har inte den där spänsten
    Men det är ju inte så dumt att motionscykla heller,fast jag trivs inte när jag inte ser naturen flyttar sig det tyckjer jag är skönt men det är så länge sen jag cyklade,får väl se när jag vågra jag menar det har ju gått några år sen då jag cyklade jämnt.
    Är det ingen blandskog där du bor då?För få trivs kantarellen,finns det fingersvamp finns det kantareller du får kicka en gång till*ler*
    Själv är jag inte så duktig att gå i skogen för jag har så dåligt orienteringssinne.Du kan vara glad att din sambo vill följa med dig min vill inte*suck*
    Ha en bra dag.
    Kramar

    SvaraRadera