tisdag 25 maj 2010

Hej på er denna kyliga Tisag

Igår skulle jag fråga hur många av er har en sådan här snigelfälla för nu får man se upp med mördarsniglarna igen,hur många hem har en sådan fälla som bilden visar,det skulle nästa vara obligatoriskt för de föröka sig de småkryper eller man ska säga de stora krypen men skada gör de i våra trädgårdar gör de.inget snack om saken.Idag är här bara + 16 grader men kylan går in,och det regnar det ser jag i den stora pölen som vi har på gången vid köksfönstret.Men jag får nog allt leta reda på en jumper att ta på mej för det är så ruggigt inne-Sambon åkte just iväg för att besöka sin mamma i Göteborg så jag ska passa på att slappa av vid TV:n jag har 4 avsnitt att gå igenom.Så ha en trevlig Tisdag.Hoppas ni har bättre väder än vi här.Kram till den som vill ha.//Agath.

2 kommentarer:

  1. Vilka grejer det finns, har aldrig sett en "snigelfälla" Vi har inga problem med sniglar hos oss, någon enstaka finns men inte mer..... hörde på radion i morse just om knep hur man blir av med dessa sniglar!

    Har ni stora problem med dem?

    Ha nu en skön em och kväll!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Witch!
    Inte jag heller,men vi har mycket mördarsniglar här,ett år tog jag en glasburk med salt på botten sen tog jag mördarsniglarna och la dem i detta och det blev en äcklig gegga av dem.Så de liksom löstes upp men det är ett tidskrävande jobb.
    Just nu tittar solen fram så kanske det blir en promenad trots allt.
    Ha en skön eftermiddag och kväll du också.
    Kramar.

    SvaraRadera