måndag 17 maj 2010

Godnatt med er.

Ja då har man startat videon för dessa programmen i kväll och för hoppningsvis ska jag få dem inspelade om det inte blir strömavbrott eller något annat som stör.Men nu ska jag packa ihop mej och tänka på sängen.Så godnatt med er jag önskar er alla en god natts sömn från "Kaksmulan"//Agath.

6 kommentarer:

  1. God morgon vännen!

    Är det du som knyckt solen idag, för den verkar lysa med sin frånvaro, vi som hade en sån fin och skön dag igår.... trodde nästan att att äntligen ska vi få lite värme, men men tji vad man bedrog sig!

    Hoppas du fått en god natt sömn och vaknar på bästa örat och känner dig pigg och välmående!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack för berömmet =)Om du stoppar i dig något direkt efter din promenad, helst inom en halvtimme, så får du igång förbränningen lite extra. Ta en banan till exempel, eller en növe nötter. Om man går en halvtimme om dagen, bör man tappa ett halvt till ett kilo i månaden. Bar promenera. Fast det ska ju vara precis varje dag. Men du går mer än så, inte sant? Kanske du rent av äter för lite??

    SvaraRadera
  3. Godmiddag!
    Jag är tröttmössa idag. Slarvar ute på nätterna...Hihihi...Eller vid TVn.... Ska åka till stugan tidigare så jag ska ner till stallet snart.
    'Måste bara få tala om vad jag hittade bakom mitt hö nere i stallet igår.. GISSA???? Jo, en liten igelkotte. Den verkar mindre än den som var här i höstas men efter en hel vinters sömn kanske den har gått ner i vikt. Så jag funderar på om den varit i vedboden i vinter och krupit in i mitt hö när vi slängde in det där och på så sätt följt med i en höbal ner till stallet. Jag vet inte annar hur den kommit dit?? Verkar lite långsökt att den gått in i stallet själv och gömt sig bakom höet..
    Där ser du då... Att de brydde sig inte om att du fått två uppsättningar, det drabbar ingen fattig. Du har ju ändå betalt dom....även om det verkar som du fått dom.
    HA en bra dag!!

    SvaraRadera
  4. Witch!
    Nä inte då,här lyste den med sin frånvaro hela långa dagen.Inte precis nåpgon värme heller men sambon säger den är på väg,så jag får väl hoppas på det.Idag vaknade jag sent som du säkert förstod,och en sambo som gnäller jaja det är lätt för honopm att gnälla som kan sova lunbgt hela natten utan störningar*suck*
    Kramar.

    SvaraRadera
  5. Hej Lia!
    Det är ärligt och ment*ler*
    Ja det gör jag förstås aldrig,
    men jag dricker floder förståss.
    Jag får nog börja köpa hem bananer,
    de har annars så taskig fruks här.
    Nötter kan jag inte äta pga min allergi.
    Ja jag tror jag äter för lirte jag blir så
    trött när jag hör sambon äta titt som tätt
    precis som han är sockersjuk.
    Jag är bara hungrig 2 gånger om dagen märkligt tycker jag.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Hej Recurven!
    Då kan vi ta varann i hand idag,
    men jag har väl ingen orsak att vara
    trött utom för värken förståss.
    Oj då en lite igelkotte,hur mår den?
    De börjar bli sällsynta numera.
    Gav du honom/henne lite mjölk?
    Jo men jag tyckte rätt ska vara rätt
    så därför ringde jag och frågade dem
    och när hon slog på datorn såg hon att
    jag fått 2 uppsättningar.Vi får väl
    se vad detta bär med sig.
    Kramar.

    SvaraRadera