lördag 23 januari 2010

Ännu ett avsnitt av Criminal minds men en person kort.

Vad jag kommer att sakna Jason Gideon i Criminal Minds,jag tycker han stod för något tryggt som hade bägge fötterna på jorden,det kommer jag att sakna resten av sällskapet är kvar,men för hur länge innan någon annan ryker,Jag vet ju vilken som ska ta Gideons plats men än är han inte med antagligen kommer han i nattens avsnitt.Jag har sett honom innan i ett avsnitt men han har inte Gideons utstrålning.Nåja man får väl inte hänga upp sig så där på saker och ting.Men nu är det dags för sängen.Godnatt önskar "Kaksmulan"//Agath




6 kommentarer:

  1. Nattkram från mig / Suss

    SvaraRadera
  2. Hej Suss!
    Hoppas du sovit gott.
    Jag önskar dej en trevlig Söndag.
    Kramar.

    SvaraRadera
  3. Hej Suisanne!
    Detsamma till dej.
    Jag önskar dej en trevlig Söndag.
    Kramar.

    SvaraRadera
  4. Godmiddag!
    Det är lika trögt att komma in på Passagen idag också så jag skiter i att blogga. Har kollaat lite på mina budgivningar på Tradera, men jag har blivit överbjuden på nästan alla mynt. Har et par intressanta sedlar att hålla koll på senare idag. Nytt nöje!
    ska väl gå ner till stallet och fixa nu och sedan ska jag väl greja lite mat även idag. Vet inte vad det ska bli idag. Får rota lite i skåpen.
    Ha en bra söndag!

    SvaraRadera
  5. Hej Recurven!
    Ja jag försökte för en stund komma in där men det var lika omöjligt som i går.Byt till din andra blogg vetja så man kan snacka med dej.
    Samlar du mynt?Det gjorde min far också när
    min bror och jag var små men min bror fick tog på dem och gick till kiosken och handlade upp dem...inte snällt gjort för de v ar ju värda lite.
    Själv ska jag ha fläskkarre här idag det är ändå
    så trist väder ute.
    Jag önskar dej en trevlig Söndag.
    Kramar.

    SvaraRadera