lördag 21 november 2009

Först måste jag tala om att jag sett tomten och tomtenisse idag.....

....de stod på en pakeringsplats i Lilla Edet,synd att man uínte hade kameran i beredskap.Nåja det går väl fler tåg.I kväll ska jag spela in en film på 4:an det ska bli spännande att se hur det blir.Kanske blir pannkaka av alltihopa men det återstår att se...När vi var på väg hem från överby,så höll vi på att köra på en hjort,tur vi inte hade så hög hastighet utan den klarade sig.Vi haer kört lite hit och dit idag,så det blev inte alls som vi brukar köra.Tur att v i hade sådan mat som inte tog sådan lång tid,utan vi fick mat i oss ganska kvickt.De håller på att skylta både i träd och inne på varuhusen.Jag tycker det är lite för tidigt ännu,men jag vet ju varför.Ha en trevlig kväll//Agath.

4 kommentarer:

  1. Godkväll igen!
    Skritta gick bra för Bounty, men att trava gick inte så bra så jag struntade i det. Det är INTE fång denna gången i alla fall. Tänk dig själv att ha ont i ryggen, då blir det problem att springa..
    Jag har fått vet lite trist saker i kväll. Tjejen som jag ska hjälpa få tillbaka sin katt jag berättade om. Hon har fått veta att hon har leukemi - blodcancer. Jag blev jätteledsen att få veta det. Undrar bara hur långt det kommit??
    Det får jag väl veta när hon ringer mig.
    Nu är det läggdax igen.
    GOD NATT!

    SvaraRadera
  2. Hallo på dig min vän..Nädu,,, Tomten är kvar här uppe! Den kommer inte ner till er förrän om fyra veckor ,så det så :) det var nog bara en "synvilla" eller hur? *skratt*Ha det gott .vi hörs ...Kram

    SvaraRadera
  3. Recirven!
    Jo jag vet jag har ju jämnt ont i ryggen ibland mer ibland mindre beroende på vad som gjorts
    under dagen.Vad skönt att det inte var fång.
    Vad trist för tjejen att hon fått leukemi,men
    sen finns det 2 sorter också,min svärmor hade det och hennes höll sig lugnt om hon medicinerade.Ja det får du säkert.Synd att du
    fick reda på det nu när du skulle lägga dej.
    Hoppasd du får en god natts sömn.
    Godnattkramen.

    SvaraRadera
  4. Mary-Louise!
    Haha synd jag inte tog ett foto,men det gick så
    snabbt alltihopa så jag har ju inte mer bevis än det jag sagt*ler*
    Jag önskar dej en god natt sömn.
    Godnattkramen.

    SvaraRadera