onsdag 29 september 2010

Håll nu tummarna,,,för i morgon.

Ja i morgon ska de kommamålarkluddarna,så vi fåre väl hoppas att de gör det,ja som ni sett har jag tappat stinget riktigt,jag har inte skrivit något nytt inlägg på 2 dagar det säger väl inte lite?Nå jag ska inte bli så långranding nu heller för jag skla strax titta på utslagningen på idol på de här 6 som ska bli 2,sen blir det väl inget nästa vecka utan den är väl helt fri men sen blörjar ju Bonde söker fru också så det är ett rantande fram och tillbaka och något av min promenad lär det inte bli på ett tag.Idag var vi i Överby och handlade för ICA här har så liten köttdisk och jag var sugen på Fläskkarre eller grishals vilket ni vill säga,men tyvärr har de fått en ny charkchef där,för jag såg mycket utländskt kött inte mycket svenskt där inte och mycket vakuumförpackat,det gillade jag inte alls så i dag handlade jag inget kött där alls.Så expediten som var vid köttet jag frågade henne så sa hon att det kommer att se ut så,så jag sa att det här klagar jag på jag vill ha mitt svenska kött och inget utländskt.Nu kan man ställa sig den frågan är våra invandrares behov så mycket större än oss svenskar ska vi verkligen stå tillbaka för deras skull,halal kött som var förbjudet enligt svensk lag men inte nu längre nu är det kutym.Med detta säger jag godnatt till er och jag önskar er en god natts sömn.Från "Kaksmulan"//Agath.

4 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    Jag överlevde!! Jag menar bilkörningen i Stockholm. Ja, nu behöver man inte åka inne i Stockholm för de har ju byggt Södralänken, en tunnel som leder en dit man ska direkt. Men den skulle stängas på natten och jag såg inte tiderna så jag blev riktigt orolig. Men kompisarna i Gustavsberg sade till mig att den brukar stängas efter 22. Därav slutade kursen lite tidigare så vi skulle hinna genom. Annars hade jag inte hittat hem igen. Men nu gick det bra och det var inte så svårt. Jag är lite stolt över mig själv nu för att ha vågat åka den biten, så nu känns det bättre till nästa gångerna vi ska dit. MEn det kommer att bli mycket pluggande av regler till sista gången då vi ska ha ett slutprov och jag som är fenomenal på att blanda ihop allt, hur ska det gå??? Nästa gång ska vi ha praktiska övningar, det kommer nog bli roligt.
    De här hästarna har inte gått ihop med Bounty, de bor ju i Hudiksvall.
    I dag ska jag bara gå ner till stallet och fixa till Bounty innan veterinären kommer och söver hästen jag ska klippa. Har blivit inbokad för klippning även nästa vecka på tisdag, så like kosing trillar in. Lite bensinpengar till domarkuren.. Hihi..
    Hoppas målarkladdarna har kommit i dag nu!!
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Ja jag ser det,tur du hade sällskap så du hade någon att prata
    med.Det är ju skönt att du inte behövde in i storstan,Tacka jag
    för den att du blev stressad om de skulle stänga tunneln kl 22,00
    och inte själv visste hur länge kursen höll på.Ja det tycker jag
    definitivt ska vara.När ska du tillbaka dit igen,det dröjer väl
    ett tag eller?Jag tror det går bra på slutprovet.
    Aha så fattade jag det,men hjag tänkte nog på den hästen som flyttade
    Ajou eller vad han nu hette lite osäker på det.Så du ska klippa ett par fjordingar till,det känns väl gott med lite klirr i kassan.
    Jodå mållarkluddar kom allt klockan 7,00 så knackade de på dörren då var de 3,men sen efter 2 timmar gick 2 av dem så det blev bara en kvar,men inte hade de några tapetprover med sig inte.
    Ha en tyrevlig kväll.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Jaha, du menar Aiolos.. Han bor fortfarande i Göteborg. Jag skrev om travarna och menade inte våra här hemma då. De har inte ens träffats..
    Jag klippte en vit liten ponny idag, inga fjordingar och på tisdag ska jag klippa stora Ramino, en vanlig ridhäst som jag brukar klippa..
    Jag ska tillbaka till Gustavsberg den 13:e och slutprovet blir den 20:e nu i oktober. I går när vi åkte hem fick jag frostvarning i bilen och det var vitt ute i morse, så nu vet jag att vi haft vår första frost här i alla fall.
    Har just fixat klart räkningarna för denna månad, fy bubblan vad pengar man gör av med som man aldrig ser...
    Kollade till Bounty lite extra i dag när jag hade tid och då såg jag han tappat en sko. Så i morgon kommer hovis och slår på en ny. Jäkla lera..
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Recurven!
    Ja så var det han heter ja,det var ett lustigt namn
    men att det började på A visste jag,ja jag trodde att
    de hade varit där du bor nu för det är ju ridhästar
    eller det är inte ridning på det viset.
    Så det var en liten Ponny du klippte idag,inga fjordingar
    alls då,får du bra betalt för du klipper dem,för det måste
    ta tid att klippa dem oavsett de är små eller stora.
    Ja vi har också fixat räkningar här,jag gjorde mina i går och
    sambon gjorde våra gemensamma räkningar.
    Så det har börjat med frostvarning redan,då kanske vinterdäcken
    åker på tidigare i år kanske.
    Kramar

    SvaraRadera