måndag 13 september 2010

Godnatt till er alla.

Trots att vi var ute hela dagen här så när som en kopp snabbt kaffe hemma så åkte vi iväg igen,skulle ut och se om jag inte fick tag i de längtansfulla byxorna som jag så väl behöver,de andra sjunger på sista versen,men jag var både på cubus inne på Maxi i Överby så vi passade på att äta,idag var sambon nöjd men inte jag dwet brukar vara tvärt om annars.Men någrea byxor hittade jag inte jag börjar misströsta ska man behöva sy sina egna byxor för att trivas?Nä jag får väl inte ge tapp men jag provade sådana leggins också men där satte mitt ben stopp för provandet,så smala byxor kan jag inte ha nere vid vristen skit också att det är alltid något som ska bromsa min jakt.Glömde säga att när jag skulle gå ut på min bank så kunde jag inte det för jag finns inte,bara för man inte vill  ge efter för den där inloggningsgrejen ni vet de kör med för det ska vara säkert,fan vad jag blev sur när jag försökte på det gamla sättet och blev nekad,så nu måste jag ta kontakt meed banken i alla fall man leds in i sin fålla inte sant?Nej nu ska jag gå till sängs i alla fall slut på jakten.Godnatt till er alla sov så gott från "Kaksmulan"//Agath.

4 kommentarer:

  1. Nähä....inga byxor den här gången heller :-( Du vet hur det blir va...."Den som inga byxor har, får gå med rumpan bar" Hujeda mig vad kallt det blir i vinter, hahaha

    Sv. Det är bara namnet i stamtavlan. Som våran Quila tex. Hon heter "Grönbergas Tequila, men kallas för Quila. Då kan man söka på det, se vilken kennel vovven kommer från :-)

    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Godmiddag!
    Sitter här och väntar på regnet som ska komma lagom till träningen i kväll, inte kul..
    Var inne i nya skjutlokalen och tog en glutt i går. Vad besviken jag blev. Trodde de kommit längre än vad de gjort. Hur ska vi kunna flytta in till den sista??? Massa jobb kvar att göra ju...
    Det gick bra på gymmet igår och jag känner lite i kroppen i dag. Men man ska väl inte komma undan för lätt. Jag har tagit bilder men inte fixat dom ännu så det kommer.. Vill först få klart från SM..
    Ha en bra tisdag!

    SvaraRadera
  3. Hej Susanne!
    Nej det blev inga byxor,att bara köpa för köpandes skull nä
    då väntar jag hellre tills jag springer på dem tror jag.
    Usch ja det blir kallt om det blir en sådan vinter som vi
    hade i fjol.

    Ja jag ska fråga henne,men än har jag inte varit i affären
    och så sakta som det går här så blir det väl
    inte alls idag.Snickaren kom strax före 8 i morse,och han håller
    på med golvet så det verkar att dröja med fönstret innan det är på plats.De kunde åtminstone skickat 2 killar så det gått dubbelt så fort.
    Kramar.

    SvaraRadera
  4. Hej Recurven!
    Vi har blandväder här idag,och det mal så sakta,
    så jag förstår ditt dilemma att det inte blir
    klart i tid.
    Men visst är det väl skönt att komma igång på gymmet.
    man har något att gå till inte sant?
    Bilderna kommer när du är redo för det.
    Kramar

    SvaraRadera