fredag 23 april 2010

Då är jag hemma igen.

Ja så är man då hemma dels från Överby och min promenad.Idag blev det 6426 steg och det blev 3,85 km så riktigt 5 km blev det dock inte.Först var jag på apoteket hade slut på sugtabletterna.Sådana som jag får av tandläkaren.Om ni visste vad vitsippor jag såg utmed vägen stora fält emellanåt.Mycket mer än de jag fotat.Vi hade ärtsoppa här idag,det gick ju snabbt och lätt.Nu är det kväll och ska om en stund slappa mej i soffan.Sitter just nu med en kopp nybryggt kaffe.En sak undrar jag förstås har ni slutat och blogga överhuicvudtaget för jag ser att många av mina bloggvänner finns på Facebook.Har bloggen kanske gjort sitt eftersom ni är där och inte här så ofta.Jäklar måste logga ut för här mullrar det i kansten,jag vill ju inte datorn ska gå åt fanders.Det blev inget av åskan,men nu säger jag godnatt till er alla.Från "Kaksmulan"//Agath.

4 kommentarer:

  1. Jag finns inte på facebook. vi hade egen inlagd sill, ägg, bakat bröd, räkor och två sallader. Det var Gott. Ha det så bra i kväll - LW

    SvaraRadera
  2. Hej Liberum-weto!
    Så du har inte facebook,jag var ute
    igår och tittade och såg flera av mina
    vänner där.Själv var jag där för att
    titta efter mina barn de är där bägge
    2 men jag kunde inte hitta dem,söker väl
    på fel sätt.
    Jasså du hade inlaggd sill menar du på
    strömming eller var det annan sill?
    Jag önskar dej en trevlig kväll.
    Ha det bäst.

    SvaraRadera
  3. Hej Agath. Mitt fina löpband har så många fiffiga funktioner =)
    Jag kan ställa in lutningen steglöst, till hur kraftig uppförsbacke jag nu vill ha. Och så kan jag öka hastigheten tills en blir så snabb att jag kan springa fort. Fast - ska jag vara ärlig, så misstänker jag att GÅ fort är det snabbaste jag kommer att klara av.
    Idag ska vi till Vårmässan inne i stan. Det brukar vi alltid göra. Sen ska jag bära ut planten till växthuset. Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej Lia!
    Jag önskar man hade haft en lika fin,
    men den sambon köpte var ett gåband som av det mar går så rör sig bandet så den går inte på ström,men jag får så ont i ryggenb för att den lutar.Jagb hade velat haft en rak och den förklarade jag för honom.Jag hade gått på något
    liknande som du har,den var mycket bättre.
    Springa kommer jag aldrig att kunna göra för det
    sa min läkare på ortopeden i KSS,så jag går öpå landsvägen i stället.Men öm är jag i ryggen när jag kommer hem jag orkar inte någonting just nuAll energin lägger jag på mitt gående som jag behöver så väl,trots ryggskottet.
    Ja här har det inte mer än snackats om blommor,
    så jag har inga att sätta....
    Hoppas du hade en bra dag på Vårmässan.
    Jag önskar dej en trevlig lördagskväll.
    Kramar.

    SvaraRadera