lördag 24 april 2010

Så där ja nyss hemkommen.


Idag gick jag en väg som jag inte gått på ett tag jag kom upp till hästgarna som är strax bortanför plantskolan,det är full aktivitet i åkrarna bönderna håller på för fullt och likaså plantskolan där var det också aktivitet,endast hästarna stod stilla precis som de väntade på någon eller något någon mat eller dryck hade de inte och så stå i fullt solsken,även de blev väl törstiga visserligen bökade i jorden efter något men det var ju bara jord.Nåja idag gick jag 7314 steg det blev 4,38 km,så jag får väl vara nöjd,ganska törstig var jag när jag kom hem.Vilket är förståligt eftersom jag inte tog vätska med mig så jag hade och dricka,vem vågar det eftersom det inte finns någonstans att lätta på trycket får man vara utan inte sant?Men det har jag tagit igen nu.Hade kameran med mej men som ni förstår tog jag inga kort.Ikväll är det "Körslaget" igen,får väl se vilken som får lämna scenen,Blir det Team Rongedal,Team Picasso eller Team Moraeus som får gå ja det återstår att se.Kram till den som vill ha.Jag önskar er en trevlig Lördag.//Agath.

2 kommentarer:

  1. Godkväll!
    Hemma igen efter en långpromenad i skogen och skjutit på 30 djur..Nej då, vi sover inte borta vi åker hem mellan denna gången fastän det är 2 dagar. Till Södertälje har vi ca 8 mil och till Skottvång har vi kanske 6 mil. Vägen att åka till Skottvång är den stora vägen utanför hos mig.
    Det gick väl halvbra trots de nya förutsättningarna, jag slutade som 3:a. Men mina knattar slog mig med hästlängder, önskar att jag stod på deras avstånd bara.. Knattan blev 1:a, hon var ensam i sin klass. Knattarna blev 2:a respektive 4:a i största klassen.. Mellangrabben vet jag inte på vilken placering han kom men min tränare vann sin klass.. Så jag vann 100 kr.. Det var överraskande.. Hoppas dock på bättre resultat i morgon.
    Nu ska jag sov för att orka en dag till i skogen.
    Ha det bra så hörs vi i morgon kväll....

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Så du tittar in till mej det var ju kul,
    här har varit lugna gatan,bara Lia som
    tittat in.Det verkar som alla rymt fältet
    Det är en mastig dag om ni åker 8 eller
    6 timmar för att skjuita,men ni får kanske
    vila er något när ni kommer fram.

    Men var roligt att det gick så bra för knattarna/knattan ändå.
    Så du fick hundra kronor det var väl inte illa
    det heller.Får väl se hur det går för er i morgon.
    Kram och godnatt.

    SvaraRadera