tisdag 17 november 2009

Hej på er govänner denna Tisdagskväll.

Hoppas ni haft en bra dag trots det gråa vädret,själva har vi varit och nosat runt på lite priser,vad det jäller digitalbox eller TV,än  vet jag inte vad det blir,men jag måste snart bestämma mej,Denna digitalbox har vi ju bara till låns så länge,men jag upphör inte att bli förvånad att priserna kan skilja så markant,men sen undrar jag inte ändå om vår egen handlare här har det mest jämna priset.Nåja det spörs vidare om den saken,Inte nog med att jag pratar om den på dagen för jag tar med den på natten också,så i natt hade jag otroliga störningar även med den nya apparaten,(dröm alltså)I morgon ska jag till sjukgymnasten igen,sen får jag se vad hon säger.Och sen har jag röntgen nästa vecka.Det återstår att se vad som händer sen.Om ni minns när min dator gick sönder så gjorde sambon min stationära dator till speldator,så mitt Black Jack den försvann med alla de miljoner jag hade,nu har jag suttit och kämpat.Det har gått upp och ner i spelet,men igår så lossnade det riktigt,så nu så sitter jag med mina första 2,5 miljoner så nu kan man köra en 500 000 på en gång och just nu vann jag 500 000.Ha en trevlig Tisdagskväll.//Agath.

6 kommentarer:

  1. Godkväller!
    Visst var väl Recurven bilden vacker?? Den var lite stor men jag ville ha den med ändå..
    I kväll har inte skyttet fungerat som det gjorde i söndags. Men jag kan tala om att jag är tydligen ganska trött i kroppen efter söndagen, det kändes i kväll. Får vila till torsdag och prova då igen. Det blev ingen dart skjutning bara för jag var för trött, så det får vara till en annan dag. Ja, skyttet ute är slut för i år, nu väntar julosten och det är sista tävlingen för i år för min del. Ja, korren förstås men den har ju andra villkor, det är ju på hemmaplan.
    Nu ska vi äta lite och sedan hägrar sängen, dagarna blir så fort mörka när det aldrig ljusnar och på så sätt tar de slut så fort.
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Ja den var verkligen fin,men det gör väl inget
    du har den ju i inlägget,det hade varit värre
    om du hade den i en kommentar*ler*
    Jasså det gick inte så bra att skjuta idag,men det är bara Tisdag så det är väl förståligt om du är trött i kroppen.Vissa dagar har man nergångar och vissa dagar uppgångar så du kommer igen det betvivlar jag inte på.
    Ja det verkar som dagen bara springer iväg.
    Men om en månad då är dagen väldigt kort,
    Men jag önskar dej en god natts sömn.
    Godnattkramen.

    SvaraRadera
  3. Ädelstenen min
    Skall du till sjukgymnasten i morgon för att höra vad hon har att säga om din dröm? *skrattar* Nej, jag skojar lite. Önskar dig faktiskt lycka till! Jag skall också på min träning.
    Sov gott/ Kram

    SvaraRadera
  4. Hej kära, kära du! Tack för alla kommentarer och för att du bryr dig!

    Det är ingen större fara på taket här, men det är på tok för mycket att göra HELA TIDEN... Jag har varken tid eller ork för något annat än att sjunga eller jaga handläggare just nu, och ibland kan åtminstone det sistnämnda kännas rätt tröstlöst och deprimerande.

    Men jag är på gång igen nu - för hundrade gången i ordningen tror jag!

    Hoppas allt är bra med dig. Nu ska det inte dröja länge förrän jag tittar in igen och uppdaterar mig ordentlig.

    Kram! Och nu hör jag fågelkvittret här, som så många pratat om men som jag inte kunde höra förut.

    Kram igen och ha en fortsatt fin kväll och en god natt!

    SvaraRadera
  5. Hej PreddieTigern!
    Haha jag man kan kanske läsa det så,
    Ja det kan jag behöva,vi får se vad
    hon säger om detta blir sista gången.
    Jag önskar dej all lycka till hos din
    gymnast.Kör nu inte slut på dej.
    Jag önskar dej en fin Onsdag.
    För nu är det snart nattadax.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Hej Wolmer!
    Så skönt att höra från dej,jag har varit lite orolig för dej att det har blivit värre med ditt knä.Nu kan jag dra ett lättnande suck.
    Jag går hos sjukgymnasten som du nog såg för mitt
    onda under foten,så jag får massage och så gör hon sådant som går på djupet.Så vi får väl se
    vad som händer.
    Jag önskar dej en god natts sömn.
    Godnattkramen.

    SvaraRadera