söndag 31 mars 2013

Glad Påsk

Glad Påsk till er alla från Kaksmulan Agath Kram till den som vill ha Ha en fin helg alla

18 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Kul med lite nytt eller hur?
  Den här veckan har varit helt fullt med att göra. Vi har haft en heldag på Rosvalla med folk som provat skjuta båge. Det har ju varit påsklov här och det var smockat med folk. Vi började kl 12 och höll på till 17. Från det vi öppnade och fram till 20 över 3 var det knökfullt i lokalen. Sedan fick vi lite andrum och fick tid till lite fika. I går var jag med bilen till verkstan, fick ju 2or på besiktningen som var tvungna att fixas. Nu är det klart och jag har en bil ett år till.
  I morgon ska jag och en tjej till från klubben åka till Södertälje på årsmöte. Jag kommer att få massa diplom från det jag slog nya distriktsrekord och svenska rekord förra sommaren. Totalt 13 diplom. Så några till andra i klubben också. Söndag ska bli ledig hoppas jag. Håller på att fixa med mina träpilar nu, några till tävling och några till medeltidsveckan på Gotland i augusti.
  Har börjat lite smått med den nya hemsidan om oss 3 tjejer i klubben och våra bågskyttebravader. Kolla in på www.recurven.se
  om du vill. Mera kommer att bli varefter...
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Jodå kul med nytt,men mer blev det visst inte.
   Hoppas allt är väl med dig och att det går bra med ditt skjutande.
   Ha en bra 2:a Maj för både valborg och 1:a Maj bara försvann med ett suck
   I morgon eller rättare sagt senare idag ska jag till frissan.
   Godnatt du trogne vän
   Kramar

   Radera
 2. Hejsan!
  Jisses vad dagarna har gått fort igen. Tyckte inte det var många dagar sedan jag var inne och skrev hos dig, men det var flera än jag trodde.
  Nu ikväll regnar det och jag hoppas på att snön försvinner fort nu, måste få komma ut och skjuta på de långa avstånden. Det ska visst regna imorgon och så bli fint på söndag och då åker nog min skjuttavla ut. Den ska stå i Hagen som jag hade till Bounty och där är det faktiskt snöfritt redan. Ja, det är ju bara 15 dagar kvar till min första utetävling och sedan går det fort till nästa och sedan Swedish Open.
  Ska även ha Borka här i helgen för hans husse och matte ska ut och åka båt. Han kommer i morgon och så hämtas han på söndag igen. Sedan är det ny vecka och han kommer då också.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Hejsvejs!
  Jaha, då ha en vecka gått igen med en väldans fart.
  Vi hade Borka mellan lördag och söndag och jag tror FAN själv flög i hunden. Han skällde och rafsade på ytterdörren, fick upp den och låg sedan och gnagde sönder dörrkarmen på den andra ytterdörren plus lite på min kvast. Det slutade med att sambon gick ner och lade sig på soffan och då blev det lugnt. Vi fick även ha honom kvar mellan onsdag och torsdag och samma sak hände då men han kom inte ut till den andra ytterdörren då. Det är jobbigt att inte få sova på natten. Och så ska vi ha honom 2 nätter nästa vecka igen. Är han lika dan då så får det bli slut med att han är kvar på nätterna i fortsättningen. Våran hund blir väldigt störd också och tar åt sig av vad Borka gör för bus.
  Annars har det väl inte varit så mycket mera denna veckan. Jag tog ut min skjuttavla men har inte skjutit något för det har regnat och blåst så mycket. Skjuttavlan hade blåst omkull i morse men den hade inte gått sänder. Nästa helg ska jag iväg och tävla..
  Ha en trevlig helg! Gapa och svälg!!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Jaha, då har vi kommit till Valborg då. här blåser det hårda och kalla vindar så jag kommer att strunta i eldarna. Det är meningen att vi ska ha styrelsemöte i kväll men det har blivit mannfall. Jag ser ju helst att vi har mötet ändå. De visste ju att vi skulle ha möte efter som vi flyttade fram det från förra veckan.
  Jag var och tävlade i lördags och gjorde min debut i fälttävlan. Vädret var fint hela dagen och det var varmt. Banan var både jobbig och inte jobbig. Hade en medtävlande i min klass och jag slutade som vinnare med 7 poäng över henne. På söndag ska jag till Rejmyre och tävla i 3D. Ska då skjuta med träpilar för första gången. Har bara gjort en helt klar ännu så jag har inte provskjutit dom heller. Nu flyttar vi även ut verksamheten med bågskyttet så utesäsongen har startat.
  Önskar dig en trevlig Valborg.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Nu har jag varit på västkusten över Kristihimmelsfärdshelgen och tävlat Swedish Open i fält. Vi var på Lilla Brattön som låg där i vattnet precis nedanför Tjörnbron. Satt i stugan och tittade på bron och uppe till vänster låg det som något kafé skulle jag tro. Kom då att tänka på att du fotat där när ni var ute och åkte någon gång. Jag minns de gamla brofästena till bron som rasade. Minns jag rätt?? Vi åkte en liten båt från Almön över till Lilla Brattön. Själva tävlandet var jag väl inte så intresserad av och det gick som det gick. Jag blev slagen med bra många poäng av min Fiskgjusekompis så det gjorde inte så mycket, hon var värd att vinna, jag blev ju hur som helst 2:a. Jag är ändå nöjd med mitt skytte, men det var väldigt svårt andra dagen. Långa håll och små tavlor. Det var många korta men väldigt branta backar att ta sig upp och nedför. Jag halkade omkull av ren utmattning, men gjorde mig inte illa så jag kunde fortsätta i alla fall. Dag 2 var ju ändå kämpigare med dag 1 i benen. Gissa om jag var glad när jag äntligen kommit i mål. Jag känner mig stolt över att ha deltagit och klarat av denna tävling. Nu ska jag träna inför Tavel SM som går i mitten av juli i Norrköping. Inga skogstävlingar förrän efter SM, sedan är det ju Gotland i augusti. 1 juni blir nästa tävling i Hallsberg, en 1440-rond. 15 juni i Södertälje, 40m, 29 juni Söderköping, en 900-rond, 7 juli Katrineholm, 900-rond, Stallarholmen den 13 juli och då en 40m, sedan är det SM 19 och 21 juli.
  Jag ska lägga ut några bilder från Lilla Brattön någon dag så får vi se om du känner igen dig eller om jag har helt fel..
  I morgon tisdag ska jag till Södertälje på domaruppfräschningskurs, massa nya regler har tillkommit...
  Ha det så bra tills nästa gång.

  SvaraRadera
 6. Hej och trevlig Pingst!
  Vad kvavt det varit här idag, men inget regn eller åska, kommer nog till natten som vanligt..
  Var till staden och uträttade några ärenden och jag svettades som en tok då, men känner nu att det blivit svalare, men himlen skiftar i olika färger av grått och rosa.
  Har återhämtat mig från Brattö äventyret, men jag är fortfarande trött. Lyckades ju bli förkyld också, eller så är det en blandning av pollenallergi och förkylning för det blir bättre när jag tar en allergitablett.
  Annars har jag planterat lite blommor och ställt ut utanför runt huset. Kan inte ha dom på berget som jag brukar för då drar väl Borka omkull dom med linan han sitter fast i när han är ute.
  Nuhar vi kommit till den tiden då min bäste vän (Bounty)saknas ute i hagen. Gräset blir inte nerklippt trots att grannen klipper med klipparn en liten gång. Ska frakta hem en ny ställning till min skjuttavla också. Den andra har pajat. Måste ha den när jag ska öva skjuta långhåll nu. Bra att slippa åka till stugan varje gång..
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Nu är jag här igen! Börjar få lite smått panik nu bara för det regnar varendaste dag. Jag kan ju inte träna att skjuta på 40m för fjädrarna blir ju så blöta och då går de inte som de ska. Har inte hittat rätt stränghöjd heller... Ska ju tävla nästa lördag ju...
  I morgon lördag ska vi ta oss en tur till Biltema i Tumba. Ska köpa en ny gräsklippare. Gräset växer så hemskt i regnandet. Ska köpa lite andra saker också, regnskydd till grillen, grillgaller att grilla grönsaker i så de inte rasar ner i glöden, ja och lite annat smått och gott som finns där. En liten utflykt så att säga. Bäst att passa på när jag är hemma och inte är iväg och tävlar.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 8. God kväll!
  Jag har inte fått ändan ur vagnen och lagt ut några bilder från Brattön ännu, fast det är 3 veckor sedan vi var där. Hinner inte med att blogga så ofta för jag sitter inte vid datorn varje dag heller.
  I morgon ska vi till Hallsberg och tävla 1440-ronden. Hur nu det ska gå? Jag har bara en motståndare och det är samma som förra året, jag vann då, men hon har vunnit SM på 40m förra sommaren så det kan gå hur som helst. Jag har inte kunnat träna riktigt så mycket som jag velat, men det går siså där. Börjar komma underfund med hur jag gjorde förra året. Men detta är ju bara första taveltävlingen ute för året, det blir flera. Långt kvar till SM också för den delen..
  Ska hoppa i koj tidigt i kväll för jag ska upp tidigt, tar ca 2 timmar till Hallsberg, tråkig väg dessutom.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 9. Hej Agath!
  Jag tror jag har hittat tillbaka till var jag höll på med förra sommaren. Det gick jättebra att skjuta på 40m igår. Kan sikta i det svarta och dra tillräckligt så pilarna hamnar i gula. Hoppas det funkar lika bra i morgon för då måste jag skjuta igen.
  Ska även handla grillgrejer till grillkvällen på lördag, så jag ska till stugan då och lasta in allt i kylskåpet där så jag slipper ha det hemma.
  I dag har jag bara latat mig och inte gjort något nyttigt men jag måste tänka på mig själv lite också tycker jag. Det är ju ändå Sveriges Nationaldag.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 10. Hej! Har köpt mig både en surfplatta och en ny mobil. Sitter och färsöker lära mig de båda. Skriver på mobilen just nu
  Har fått igång WiFin på den. Fast jag fick inte med det rätta SIMkortet från början. Fick ringa om ett nytt igår som jag fick idag. Strul vid aktiver av det senare idag. Väntar på.att det ska komma igång så jag kan ringa på mobilen också.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 11. God kväll!
  Nu sitter jag och skriver på datorn i alla fall. Det fungerar bra med både den nya telefonen och surfplattan annars. Har börjat lära mig dom och jag har fått dessa två att bli synkade med mailen också. Det är ganska kul alltihopa. Måste bara skaffa mig en ny och enklare mailadress. Fick en räkning från Glockalnet på 329 kr för ett år. Det kostar lite mycket bara för att ha min krångliga mailadress kvar. Ska nog säga upp den så småningom.
  I dag har vi varit runt i affärer och handlat iför midsommarhelgen. Vi har fått vårat och djuren har fått sitt och det känns bra att fått hem allt också. Ska nu glo lite på TV innan man kryper ner mellan lakanen igen.
  Trevlig Midsommar! Eller Glad Påsk!! om du vill det...

  SvaraRadera
 12. Hej! Nu har jag fixat en enklare mailadress.
  biej60@gmail.com
  Bara att prova om du har lust.. Jag kommer att få det i mobilen och surfplattan också så jag kommer att se.om du provar...
  Idag har det varit lite jobbigt väder, precis som igår. Kvavt och mulet men inget regn eller någon åska. Det skulle behöva rensas i luften lite nu
  Ha en fortsatt bra midsommar!

  SvaraRadera
 13. Hej Recurven!
  vill du juag ska ta bort mailadressen om det inte är sent vill säga du kanske blir nedlusad av mail,jag har inte varit på min mailadress på jag vet inte när,
  Åskan kom lagom dagen innan tror jag midsommarafton,hoppas du haft en bra midsommar,själva satt vi själva,jag hade helst velat åka till min son i Dalarna för mitt äldsta barnbarn fyllde år midsommarafton,men det blev inte så får väl hoppas vi träffar dem snart i stället.
  Själva hade vi ett störtregn som gjorde att plymspirean lade sig ner,men sambon band upp den igen så den var lika fin,De vita syrenerna är redan överblommade.
  Ha det gott min vän Kramkram

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Äntligen ett litet livstecken ifrån dig, vad roligt.
  Nejdå, du behöver inte ta bort min mailadress. Jag har bara fixat en ny som inte är lika krånglig. Du kan få den om du vill..
  biej60@gmail.com
  Håller på att förbereda mig mentalt till tävlingen på lördag, men värmen gör det svårt och det är ju så kvavt hela tiden. Vi hade en lugn midsommar. Jag spela spel på surfplattan och sambon satt och sov i soffan. Vi drack inte heller så det vi köpt hem finns kvar. Jo, jag har gått med på Facebook, var inte du med där?? Sök på Mitt namn (inte recurven) och min profilbild är en silverfärgad katt som sitter fint. Eller hur hittar man dig där?
  Eller så mailar du mig så får du adressen direkt.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 15. Hejsan!
  jo, jag har fått ditt mail och jag forskar runt på Facebook. Har hittat något som kanske kan vara du. Du har skrivit om dina barn och barnbarn och mors dag i så fall. inte många inlägg. Bara en bild på en tant och utan stor bakrundsbild. Men jag har tänkt maila dig bilden och namnen på några av dina Fb vänner för att se ifall det är du. Hur du hittar mig? Jo, skriv mitt förnamn.efternamn94@facebook.com då tror jag du kommer till min sida.. prova vet ja.
  Kolla min blogg så får du veta hur tävlingen gick i lördags.. Nästa tävling blir på söndag 7 juli..
  Ha det bra...

  SvaraRadera
 16. Här är rätta vägen till min Facebooksida
  http://www.facebook.com/förnamn.efternamn.94
  efternamnet utan ö. ska vara o där. Hoppas du förstår..
  Kommer du rätt ser du Bounty i bakrunden och mitt röda hus.

  SvaraRadera
 17. Kul att ha kontakt med dig igen på Fb.

  SvaraRadera