onsdag 12 december 2012

Ja både 1:a och 2:dra advent har gått,nu är det knappt 2 veckor till Jul I morgon är det Lucia...

Om någon timme så är det den 13:de december,jag ber om ursäkt att min frånvaro har varit så lång,men tittar in då och då,den enda som inte gett upp hoppet om mig är Recurven det tackar jag hennes så mycket för.
Jag önskar er en fin Luciadag Ta väl hand om varann.
Med de orden säger jag godnatt med Kram från "kaksmulan" Agath.

38 kommentarer:

 1. Hej Agath!

  Det var länge sedan...

  Var på besök och promenerade lite bland dina inlägg.

  Ha en trevlig helg!

  Varma tankar till dig från
  Kajsa

  SvaraRadera
 2. Hej Kajsa!
  Det var ett tag sen,hoppas allt är väl med dig.
  I morgon är det 3:dje advent,vad tiden springer iväg.
  Ha en trevlig helg du också
  Kramar <3

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Ja, jag tänkte faktiskt på dig när jag var i Borås. Och jag vet faktiskt inte själv vad en chokladfondu är. Men de sa att man skulle smälta choklad i den och tex doppa jordgubbar, annans eller vad man nu ville i chokladen. Jag har inte fått den ännu heller så jag kan inte prova.
  Strömmen var inte borta så länge i måndags. Jag satt och greja lite vid skrivbordet och plötsligt hörde jag att akvariepumparna började surra och kylskåpet gå igång. Strömmen var bara borta ca 1 timme. Det var inte så kallt den dagen, runt 6 minus bara. Det var kallare i torsdagskväll när jag var ute med Borka vid halv 11. Då var det minus 16 gr. 3 st stjärnfall såg jag den kvällen.
  I dag har det varit snökaos här. Det var meningen vi skulle ha åkt till sambons bror idag men de ringde och bad oss vara hemma. Det var skönt!
  Så har en av mina gamla katter gått över regnbågsbron. Imma var i alla fall 15 år för en månad sedan och på senare tiden hade hon magrat av så det var inte mycket kvar av henne nu. Så nu har jag bara 10 katter kvar. Gamle Gråben är nog på väg åt det hållet också för han har också magrat en hel del, men han äter för fullt och dricker och far runt som en tok här mellanåt så han verkar inte heller må dåligt på något sätt, han blev ju 17 för en månad sedan. Så det händer lite här i bland.
  Trevlig 3:dje advent!

  SvaraRadera
 4. Hej Recurven!
  Hade varit kulö att träffa dig,men du åkte kanske annan väg för att komma hem,många vägar bär till Rom,Jaha så det är en sådan som man bara smälter chokladen i,det kan ju vara mysigt att göra,jag som tycker det är mysigt att fritera kött,men det blir så sällan.
  Du får den kanske till julafton,hade väl varit trevligt att få så till Jul.
  OJ då har det blivit så lite av katter kvar hos dig,tur du har de 10 i alla fall och din hund,samt så har du ju Borka som du är extra matte för *ler*
  Ja vännen nu är det bara några dagar kvar till julafton och fjärde ljuset ska vi bränna i morgon,Jag och Sambon gjorde våran korv häromdagen som jag stekte i går,men tog inget foto på dem i år.
  Jag önskar dig en riktigt God Jul om vi inte hörs innan
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Oj, nu gick dagarna så där fort igen...Men det har inte hänt så mycket i alla fall.... I går så stekte vi massa köttbullar här, gjorde dem med två olika smaker. En med muskot i och en med kryddpeppar i. Får se vilken som blev godast. Men det blr i morgon på julafton. Skinkan grilljerade jag idag och så glömde jag koka rullsyltan som jag bara hittade rå i år. Men det finns tid till det i morgon. kokade även gröt i dag som vi ska ha till frukost i morgon, bara att värma liksom.
  Annars så har jag varit i stallet idag och önskat mina kompisar god jul.
  Så nu tänkte jag även önska dig en God Jul...

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Nu har vi varit och inhandlat en ny 46" plattTV - en Smart TV som vi inte får igång *ler*. Men så här är det alltid med nya grejer. Plötsligt så funkar det bara... Det är ju ändå lite komiskt det hela. Jag lovade sambon en ny TV runt jul om jag fick jobbet på bågskyttet, det var i oktober. Jag fick jobbet. Så för 2 1/2 vecka sedan gick HD boxen sönder, och förra veckan klappade TVn ihop. Har haft en liten liten TV att titta på så nu åkte vi och köpte en ny som sagt. Men den vi kom hem med var både större och dyrare än den vi tänkt oss. Dyrare blev den först för att vi har Canal Digital och det fanns bara 2st apparater att välja mellan. Vi har inte Boxer eller Comhem. Så tittade jag lite ovanför TVn vi var intresserade av och såg att den större bara var 1000 kr dyrare, så därför tog vi den större. Ja, så kan det gå.. Denna är tänkt att vi ska skruva upp på väggen så att katterna inte ska ligga på den men det måste jag få någon att hjälpa mig med. Jag orkar inte lyfta TVn så högt, men jag kan ju skruva upp fästena och så innan och så länge får den stå på golvet och på nätterna står den mellan bokhyllan och soffan så katterna inte skuffar omkull den. Annars är allt bara bra och vi har massor med god mat kvar. Ska ha lutfisk någon av dagarna som kommer. Ledigt från skyttet har jag också tagit och det är skönt, men behöver det ibland men den 19:e ska vi till Linköping och tävla igen.
  Ha det så gott till nästa gång.

  SvaraRadera
 7. Hej Agath!

  Jag vill önska dig en riktigt bra sista dag av det här året, 2012 och ett riktigt gott 2013!

  Varma tankar till dig från
  Kajsa

  SvaraRadera
 8. Tralla la lalla la!
  Sitter nu och tittar på våran 46" TV som vi fick hjälp med att få igång till sist. Det var fel på modulen som sitter mellan TVn och kortet. När det blev bytt så hoppa TVn igång direkt. De ska ha en stor eloge på Elgiganten för att de tog sig tid att fixa våran TV i julruschen, affären var full med folk när vi var där.

  Vill nu bara önska dig en trevlig nyårsvaka och ett GOTT NYY ÅR!!

  SvaraRadera
 9. Hej Agathen!
  Närå. Jag är också hoppfull fortfarande.
  Sänder en hälsning med kramar till dig så här efter alla helger och önskar dig Ett av de bästa åren du någonsin haft år 2013.

  Ninacian hälsade på. Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Ninacian!
  Jag kan inte nå dig,men hoppas du kommer in här någon gång och ser
  att jag önskar dig också ett hoppfullt 2013,har många gånger velat fråga Kojiki,men kommer inte in på hennes sida så det får vara det också.
  Hoppas du har det bra hos dig.
  Kramar till dig

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Det märks visst att jag har tagit "ledigt" ett tag.. Har inte varit inne på bloggen sedan nyår, snart 14 dagar med andra ord. Nåväl, allt är som det ska och jag har tagit upp träning med både gymmet och bågskyttet igen. Jag sköt Korren i torsdagas och lyckades få ihop 229p fast jag inte skjutit på 3 veckor. Kanske gör det att det känns roligare nu också. Nästa vecka ska vi iväg och tävla och då ska jag ju skjuta med "fel" båge = den jag skjuter Korren med. Men sedan får jag gå över till långbågen igen eftersom jag ska till Strängnäs den 10 feb och då är det DM igen. Då mäste jag skjuta med långbågen annars får jag väl på nöten av mina långbågekompisar och det vill jag ju inte.. *ler*
  Min hand känns bra, men det kan kännas lite just i operationsärret och lite till vänster om man belastar den delen. Men det gör inget ont att skjuta båge som tur är. Jag skar kött igår och tog bort senor och så och det känndes lite, ansträngt liksom. Jag tror ju att det var det som gjorde att jag fick detta när jag skar 15 kg högrev på resturangen med den slöaste kniv jag hållt i någonsin. Men det tar väl ett bra tag innan det har läkts helt och hållet inni skulle jag tro. Ärret syns bara lite i handflatan.
  Jag säger till dig som du sa till mig - akta dig för att anstränga handen, ta det lite lungt...
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 12. Hej Recurven!
  Jag ska strax gå till sängs,men tänkte stanna upp och säga hej,
  Jasg ser det går bra för dig med skyttet,långbågen har du skjutit med den sen operationen?
  Nåja nu är det du som säger till mig *fniss* Ja jag ska försöka akta den,jag har kudden under handen som avlastar på natten så länge jag är vaken sen vet man ju inte hur man svänger menn jag vaknar inte av det onda i alla fall.
  Ha det så bra du också¨
  Kramkram

  SvaraRadera
 13. God kväll!
  Fick just veta att jag kanske inte kommer iväg på tävling på lördag. Det är fullt! 4 återbud är ganska otroligt. klubben fick visst inte ha hela huset som det fick förra året och deras lokal är mindre än våran på Rosvalla så det lär bli väldans trångt. Så kanske det är lika bra att jag inte kommer dit för jag har svårt att skjuta om det är för trångt, jag vill ha gott om plats.
  Jo, jag har skjutit med långbågen sedan operatonen, både den lätta och den som är tyngre. På SM i someras hade jag den tyngre och nere i Borås hade jag den lättare. Recurvbågen är lite mellanting av de båda långbågarna, men man skjuter lite annorlunda så den känns tyngre än vad den är.¨
  Jaha, då får man väl börja träna till nästa tävling i Strängnäs den 10 februari i stället då. DM inne 2013. Kanske man ska åka på Inne SM nere i Skåne trots allt??
  Annars räknar jag kvitton som jag ska lämna till City Gross sista februari. Vi har hittills fåt ihop ca 500 st och det är ju lite tid kvar. Hoppas på en slant till klubbkassan så det blir en grillkväll ute vid stugan i sommar..
  GOD NATT!

  SvaraRadera
 14. Hej Recurven!
  Så trist att du inte kom iväg på någonm tävling till helgen,
  menm det kommer ju snart en ny så du får ta igen det då inte sant?
  Skönt att höra att det gått bra att skjuta efter din operation,ja
  jag har ju inte gjort något som skulle gjort att det är som det är i min handled,men men man får ju se tiden an eller hur?
  Det där med att räkna kvitton för att få ut poäng eller hur du menar förstår jag inte men kanske handlar jag för lite på CityGross...
  Ha en bra dag
  Kramar

  SvaraRadera
 15. Hej!
  I går så var vi på Rosvalla och hade lite vapenvård isället för att tävla. Jag gjorde en ny sträng till en av klubbens bågar och kompisen började på en. Vi tar nu chansen att lära oss göra bågsträngar och då till klubbens bågar för de är i dåligt skick. Sedan kan vi göra egna till våra bågar. Bra att kunna öva på något. Många av bågarna som hade bra strängar tog vi och vaxade, inget är ju gjort med bågarna sedan vi fick tillbaka dom efter inbrottet. Så vi kommer nog att hålla på flera lördagar till detta..
  Jo, City Gross här i Nyköping sponsrar idrottklubbar med 1% av den totala köpesumman man får på antalet insamlade kvitton. Det tycker jag är ett bra initiativ, synd bara att så få i klubben hjälper till att samla kvitton. Sambon och jag länsar både soptunnor och toma kundvagnar på parkeringen. Har just nu över 500 st kvitton och det är rekordmånga på dessa år vi varit med. Förra rekordet var på 337 st och då fick vi runt 1000 kr. Det blir en liten slant till vår grillkväll i sommar. Jag har dessutom kommit på att klubben firar 60 år i år och det måste ju bli något extra då i sommar, eller hur?
  Snart ny vecka igen och Korren går in på slutspurtten nu, bara 2 veckor kvar och vi ligger 2:a
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Nu är jag bakefter igen,,,
   Så du har varit på vapenvård,ja det kanske behövs för det är ju inga billiga saker de där bågarna och pilarna som ni skjuter med,strängarna tar väl mycket stryk är det inte så?...
   Den närmaste CityGross vi har här är i Skara,och där är vi inte varje dag precis,skönt man kan hålla nere kostnaderna lite inte sant?
   Duktigt att ligga 2:a ni skjuter bra tycker jag.
   Ha en bra dag
   PS:Har bytt till min stionäre dator igen tog lite tid innan jag fick in Chrome..DS:
   Kramar

   Radera
 16. Godagens!
  Redan torsdag!! I kväll är det vi tjejer som har hand om träningen. Det fungerar rätt bra för oss om man jämför med gubbarna som bara står och glor på "sina" elever. Nu har vi under 2 torsdagar gått genom hur viktigt det är att stå rätt på skjutlinjen. I kväll ska vi gå genom hur man ska hålla i en båge. Det finns lite att tänka på där också.. Man har runt 67 st faktorer att genomgå för att kuna skjuta en pil. Alla 67 ska helst klaffa också på samma gång. Det gör de oftast inte!!!
  Så måste jag skjuta för ett resultat till Korren också, näst sista veckan och vi ligger trea tror jag.
  Nu i helgen ska Borka bo hos oss för matte har firmafest i morgonkväll (fredag) och sedan ska hon och hennes man på en mässa i Stockholm på lördagen. Då slipper de åka hit och hämta och sedan lämna hunden igen och kan dra till Stockholm direkt på lördagmorgon. Men de hämtar nog Borka på lördag kväll..
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 17. Godkväll!
  Jag är på dåligt humör nu. Varför?? Jo, vattnet har frusit!! Men jag är glad för att jag inte startat tvättmaskinen idag som jag tänkt. Men det är svårt utan vatten, vad handikappad man blir altså!! Tror att det frusit under huset nere i källaren men jag är inte säker. Får väl hämta upp kupévärmaren från husvagnen och ställa in i morgon för att se om det tinar. Var ner till stallet, men där fanns det vatten. Tycker bara det är konstigt att det fryser när det har blivit mildare ute och inte när det är -21 gr. Fattar inget ibland..
  Ska väl ta och gå ut en sväng med Borka för de hämtar väl honom snart skulle jag tro. Skönt att det inte är -21 gr nu i alla fall.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 18. Hej,hej!

  Nu har vi fått tillbaka vattnet, äntligen! Det har varit jobbigt utan vatten och två dagar har gått till spillo för att jag har ju inte kunnat tvätta kläder. Jag smälte massa snö idag och diskade och det funkade. Då såg man vad mycket skit det är i snön egentligen. Den är inte alls så vit och fin. Det var massa blad i och grus och även hundhår och annat skräp.
  Nu ska jag gå och titta på TV ett tag innan man hoppar i koj för i morgon kommer Borka igen.
  Ha de bra!

  SvaraRadera
 19. Hejsan!
  Det gör väl inget att du ligger efter!!! Det är kul när du skriver..
  Nu har jag tvättat lite kläder inför helgens tävling i alla fall och det känns bra. I kväll är det bågskytteträning igen. Vi fortsätter med förra veckans uppgift. Hur man håller i bågen.
  Nu ska jag lägga gula ärtor i blöt för att kunna koka dom i morgon. Skulle ha gjort det igår men jag glömde lägga dom i blöt... Jag vågar inte äta av dom sedan... ska ju åka och tävla på lördag.. *ler* Vill ju inte förpesta hela Uppsala... *ler*
  Ha det bra till nästa gång...

  SvaraRadera
 20. Godkväll!
  Nu har jag varit och tävlat och jag slutade som 3:a efter finalerna. Innan finalerna hade jag vunnit stort över de andra. Jag fick totalt 469p och den som var närmast efter mig hade 414p. Ja, så kan det gå! Men jag är jättenöjd med mitt skytte och det kändes inte alls jobbigt på något sätt som det kan göra ibland. Det bådar gott inför nästa helg då vi ska till Strängnäs och det finns risk för att jag kammar hem ytterligare ett DM guld. Men det gör ju inget!!Har även anmält oss till en tävling som bara går ut på att skuta finaler, bara för övnings skull, jag ska då ha min recurvbåge tänkte jag för att det ska bli lite spänning för min egen del och kanske locka fram lite tävlingsnerver då.
  Annars har det snöat här mest hela dagen och det har blivit vitare igen, bara för att isen på vägen försvunnit. Ska visst snöa flera dagar,, blä!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 21. Hejsan!
  Jaha, då var det dax för tävling i morgon igen, nu är det DM. Har inte sett någon startlista så jag vet inte vilka motståndare jag har meraän Fiskgjusetjejen, henne prata jag med förra helgen. Behöver inte gå upp och ruska liv i tuppen heller vilket är skönt. Jag blir hämtad efter halv 10 någongång. Vår omgång börjar skjuta vid 12. Men det är jobbigt att det ska snöa i morgon. Men vi får ta det lungt på vägen.
  Jag suttit och gjort några nya strängar till min andra båge, bra att ha reserver. Börjar nog komma på hur jag ska göra strängarna nu efter ett antal jag knåpat ihop. Har även gjort en ny till en av klubbens bågar.
  I dag har det snöat massor här och det har nog kommit uppemot en dm här nu från de närmsta dagarna tillbaka. Mera är på väg..
  Hoppas du har en bra helg!

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Jaha, då har tiden sprungit ifrån mig igen. Tävlingen i strängnäs blev en flopp för mig. Först fick jag veta att jag inte kunde ta någon DM plakett eftersom jag var ensam i klassen från distriktet. Jag lyckades bli 2:a ändå men det gick trögt och poängen var inget vidare. Blev upp kallad allra sist till prisutdelningen och fick en liten (5 cm) ficklampa som hängde i en nyckelring. (Kostar kanske 19.90 på Claes Olsson) prisbordet som från början innehöll Glassmaskiner, mixrar, skruvdragare och andra bra grejer. I en klass hade de upp till 9 pristagare och de fick alla de fina sakerna, men som långbågeskytt och dam är man helt klart diskriminerad när man får så löjliga saker tycker jag. Min åsikt är att likvärdiga priser i alla klasser vid samma placering för anmälningsavgifter är samma för alla och alla har utgifter att ta sig till och från tävlingen också. Ja, jag blev väldigt besviken detkan jag erkänna... Får se i fall jag åker dit igen eller skippar den tävlingen i fortsättningen... Nästa tävling är den 24:e feb i Tyresö, Då har jag ingen förhoppning att komma bland de placerade eftersom jag bara tar den tävlingen som ren träning och som dessutom är lite annorlunda. Jag ska ju skjuta med recurven då..
  Annars har det kommit massa snö här igen och vi har ca 40 cm på vissa ställen och kallt/rått.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen!
   Jaha inte färdig än så jag fortsätter väl då,men det är ju bara bra för då kan jag beta av lite här haha
   Vad trist att du inte fick någon DM plakett men visst sjutton är det väl fler kvinnor som skjuter eller?
   Det låter som det var en sådan som min son fick en gång när han sparade save for fun tror jag det hette,han hade sparat så mycket så han skulle egentligen fått en väska,men de gav han en nyckelring med lampa den gick sönder samma dag,så jag var med min son nere så fick han peka ut vilken det var som hade gett honom nyckelringen,min lille son var väl så där 3 år då,och de hade frågat mig om jag ville ha hjälp ja av henne där sa jag men hon undvek mig så jag flyttade inte en tum och det började bli tomt i banken och till slut var det bara jag och mina barn kvar,den lille började bli lite busig och ju mer han busade ju lugnare blev jag,till sist var hon ju tvungen att konfronteras med mig,och jag sa det var inte rätt att lura min son som hade sparat så flitigt,men hon kunde inte hjälpa mig sa hon,det var på den tiden man fick % på sparade pengar,och jag hade frågat veckan innan hur många % det var på ett sparkonto 5 % sa han,då kan jag inte förstå varför min son bara fick 2,5 %,några dagar efter dessa händelser plockade jag ut vartenda öre vi hade på banken dagen flyttade över till annan bank,då hade jag
   fått nog.
   Ja det blev lite mycket det här hoppas du fattade vad jag skrev
   Kramar

   Radera
 23. God kväll!
  Tittar in som snabbast! Här är allt under ontroll och jag ska förbeda för tävlingen på söndag i morgon. Vi tränade lite igår och sköt som finaler mot varandra och jag lyckades vinna...Men det var hårt bara en poäng som skillde oss.. Ska bli kul att skjuta något annat och inte som en vanlig tävling. Spännande.
  Har varit och handlat idag, köpte hem grejer för jag ska prova göra en egen smörgåstårta till årsmötet på tisdagkväll. Så då blir det inget träning för min del, men nu är det ett litet uppehåll i tävlandet igen. Nästa är den 23 mars i Katrineholm. Då har jag planerat att försöka komma upp i 450 p med recurvbågen, i så fall får jag ytterligare ett skjutmärke (silver) tavla inne.
  Ha nu en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Igen!
   Betar av lite medan jag väntar på sambon,veckorna bara springer iväg.*suck*
   Det här med skjutandet är väl så att nu när du tagit så många priser så börjar du bli otålig att inte komma över den förra gränsen kan jag tro.
   Men simma lungt vännen en dag är du nöjd med dina insatser.
   Kramar

   Radera
 24. "Trevlig Lucia!" *LER*
  Ja, så var jag till Tyresö och tävlade i dag då. Jag är nöjd över min insats och det är huvudsaken. Hade ingen förhoppning att komma vidare i finaker och det gjorde jag inte heller. Jag vann ingen av matcherna men det var nära 2 gånger. Efter vi skjutit 3 matcher började jag tycka detta var trist och det märktes på mitt skytte. Hade svårt att hålla fokus då. Vi var 6 st som möttes i olika macher och det blev ihop 60 pil. Jag sköt 1 poäng högre än i Katrineholm förra året, allatid något. Så nu är det en månad till just Katrineholmstävlingen och där är mitt mål 450p med recurvbågen.
  i morgon ska jag göra en smörgåstårta till årsmötet vi ska ha på tisdag. Har aldrig gjort något tidigare... Men det ska väl gå det också.. Efter årsmötet är jag troligen sekreterare igen, kan ju inte bli ordförande eftersom jag jobbar i klubben, det får bli nästa år igen!
  Hej hopp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Ja nu får jag allt byta bild haha,det är ju 2 månader gott och väl sen Lucia....*ler*
   Det går väl upp och ner med skjutandet kan jag tror,ja nu har ni väl ätit smörgåstårtan,och jag kan tänka mig den var god,vad hade du i den?
   Önskar dig en härlig Måndag här lyser solen och vi ska iväg
   en runda.
   Kramar

   Radera
 25. Hejsan!
  Ja, kissen är saknad men jag är glad över att han dog i vår famn och att allt gick så fort. Jag var föresten på kattutställning i går söndag. Tyvärr kom vi på fel dag för det var fel kattraser där. Britterna hade varit på lördagen. Men jag visste inte ens om att det var kattutställning i helgen och inte här i Nyköping. Men jag håller ju inte på så mycket med katterna längre. Jag var på Rosvalla i lördags och limmade spetsar på massa nya pilar som klubben köpt in till i sommar. Det är totalt 100 st och jag gjorde 12 tror jag sedan kom gruppen. Innan så sköt jag lite själv och det gick så där. Mera träning denna veckan är ett måste. Men nästa tävling är inte förrän den 23 mars. Så måste jag betställa hem mera träpilar till min starkare båge som jag ska ha i sommar på tävlingarna. Det är mycket detta med bågskytte....
  Ha de bra!

  SvaraRadera
 26. Herj Recurven!
  Så du har en kisse som gått bort,förstår att du är glad att han inte gick försvann för att dö som en del katter fördrar....
  Vad trist att de inte hade uppsatt så du sett om kattutställningen,men det går väl fler tåg.
  Har du skaffat en kraftfullare båge eftersom du måste ha så många pilar.hoppas att det går bra med bågen
  Ha en bra dag
  Kramar <3

  SvaraRadera
 27. Hej!
  Kattutställningar blir det flera så det gjorde inte så mycket...
  Jag lånade ju en båge i sommeras som jag köpte senare och den är lite starkare än den jag hade innan. Pilarna passar inte till båda synd nog..
  Dagarna går så fort att man nästan blir mörkrädd fast det ljusnar ute *Ler* I morgona ska jag till Rosvalla och träna för jag hann inte igår med alla nybörjare och alla pilar som ska limmas. Det är klubben som köpt in 100 st nya pilar som jag ska ha klara till vi flyttar ut i maj. Det var alla som blev stulna, vi fick bara tillbaka några trasiga pilar. Men ALLA bågar är tillbaka. De tog en gubbe i något annat ärende och hittade de 4 compoundbågarna som saknades i hans bil. Han har blivit fälld för brott av andra grejer så det om bågarna lades ner.
  Jag ska börja göra en ny hemsida om vårat bågskytte, det handlar om mina kompisar och jag och våra äventyr. Har inget publicerat ännu men jag ger dig adressen till hemsidan när jag lagt ut något, men jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till... Vi gära det innan utesäsongen börjar för det kommer att hända lite saker sedan..
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Ja det kommer väl fler kattutställningar,
   Hur går den ihop med din handled,för den är väl så mycket starkare...
   Träning ger färdighet heter det ju,du ska se du har fått till de poäng..
   Så skönt att allt kom tillbaka,hoppas han fick ett rejält straff för man ska lära sig att andras egendom ska man inte försöka ta...
   Så du ska göra en ny hemsida,du har fått stinget tillbaka verkar det som <3
   Ha en bra dag
   Kramar

   Radera
 28. Hej!
  Jag är förbannad idag! Klubben har åter igen fått en sådan där bluff faktura. Samma företag som höll på i våras och som det nu varit tyst från hela vintern. Det gör mig så förbannad att företag får hålla på att lura människor på detta viset och att inget görs...AAAhhh!!!
  Annars är allt bara bra med mig och de andra runt om. Så kom lite snö här igen men det ligger bara kvar lite på marken. I morgon ska jag besikta bilen, så jag undrar hur det ska gå?? Det får vi veta i morgon och då när vi varit på besiktningen ska jag till polisen och anmäla bluff fakturan på direkten. Men det gör inget synd nog..
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 29. Hej!
  I dag har vi varit till staden och haft bilen på verkstad. Men de kunde inte laga den läckande bensinfiltret för de trodde det skulle gå sönder för mycket eftersom det är rostigt runt om. Men vi ska därför tillbaka med bilen efter påsk och få det också åtgärdat. Men jag blir så arg, de tycker inte att våran bil är värd att kosta på så mycket som det kanske kommer att kosta, men vadå?? Jag har ingen annan bil och är väldigt beroende av bilen, fattar de inte sådant?? Har inga pengar att köpa en ny för heller.
  Ja, imorgon ska vi till Katrineholm och tävla, har faktiskt ingen större lust, är inne i en down period just nu. Det är 9 st i barebow klassen som jag ska vara me i. Men nästa vecka ska jag damma av min långbåge och börja avståndsträna inne. Ska märka ut olika avstsånd på golvlisten, går upp till 20m. Tävlingen den 13 april är inställd så nästa tävling blir inte förrän den 27 april som det ser ut just nu.
  Ha en trevlig helg!!

  SvaraRadera
 30. Hej!
  Gårdagens tävling blev en enda flopp! Det var nog en sådan dag.. Först åkte vi fel och hittade ingen idrottslokal i lilla Valla. Vi kom lite sent och jag hann inte äta, men det löste jag ändå. Själva tävlingen började ganska bra men efter ca 3 omgångnar började mina pilar dala och jag bad min tränare om att spänna min sträng lite. Då när han skulle få bpå strängen igen så flög bågen isör och delar flög åt alla håll. Vi plocka ihop den igen men den delade sig igen. Vad var det som hänt?? Jag tog min bågsträngare och då fick jag ihop bågen. Men då satt strängen upp och ner. FAN! Fick hjälp av en kille bakom mig för då var jag jättestressad. Domaren hade sett vad som hände och de väntade med att ge ny skjutsignal tills jag fått ihop bågen. Men sedan var det tvärkört att kunna skjuta. Trodde hela tiden att bågen skulle falla ihop igen när jag stod och drog i strängen. Men nu gjorde den inte det men då var det redan för sent. Jag blev jättesist med 312p. Det är ca 100p sämre än jag väntat mig få om inte allt detta hade hänt. Men jag genomförde tävlingen ändå. Mina långbågekompisar sa att jag skulle ta långbågen i fortsättningen och de har nog rätt... Jag sköt på tavla nr 13 också så där har vi svaret...Jag hade i alla fall kul med kompisarna och motståndet var rätt hårt. Vi kunde dra oss hemåt i skaplig tid eftersom ingen av oss blev placerade.
  Ha de bra!

  SvaraRadera
 31. Hej!
  Vill bara kika in en snabbis för att önska dig och gubben en
  GLAD PÅSK!
  PS. Lucian på din bloggsida har väl gjort sitt nu.. Julen varar ju till påska.. eller hur?? DS.
  Jag har själv inte fått bort jultomten ute i kitteln, den har varit fastfrusen. Ska kolla i morgon om den tinat upp.. *LER*
  Ät gott och må bra i påsk!

  SvaraRadera
 32. Hej Recurven!
  Jag önskar dig en Glad Påsk också,hoppas du har det gra min vän.
  Ja den har väl det så idag fick det bli en liten hälsning inte stor men att jag är här :)
  Men min Lucia var inte frösen bara jag som är slö
  Kram till dig och en fortsatt trevlig Påsk

  SvaraRadera
 33. Super wpis. Pozdrawiam i czekam na więcej.

  SvaraRadera