fredag 11 maj 2012

Nu ska jag bara blicka framåt.

Så ja nu har jag sluppit bandaget och stygnen är tagna,fick några övningar till att få igång min handled,är inte bara fingrarna som ska fungera utan även handleden,så sambon får fortsätta att laga mat ett par dagar,diska får jag inte gör än det måste var mera läkt,så det är bara att vänta,men duscha kan jag igen och det var ljuvligt för att inte snacka om att tvätta håret,jisses så smutsig man känner sig när det bara få tvätta lite så där,men idag stod jag länge i duschen fick inte nog haha...Men jag får väl skynda långsamt så kommer säkert allt att fungera så småningom,men än så är jag stel i leden och för att inte säga tummen den verkar sova längre än jag gjrde i morse.Ha det gott govänner.En kram från "Kaksmulan"Agath.

30 kommentarer:

 1. Härligt att läsa, Agath!

  Lycka till med handen och en fin helg önskar jag dig!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Hej Anna-Karin!
  Tack det var snällt sagt,inatt var det lite besvärligt vet inte
  hur jag legat med armen men den hade åkt av kudden*suck*
  Tar nog lite längre tid än jag trodde...
  Ha en fin helg
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Har du blivit S märkt?? Annars ser det ju fint ut tycker jag. Men det kommer väl att kännas lite i tummens muskel när svullnaden går ner tror jag. Det har det gjort hos mig trots att mitt ärr är mera till vänster om ditt. Den känns lite stel ibland på morgonen. I övrigt verkar mitt ärr läka mera just nu för det kliar så infernaliskt ibland, ett ilsket myggbett...Just nu har det börjat svida lite i vad jag tror är själva senfästet lite till vänster om ärret, men det ger sig om jag masserar.
  I dag har jag varit inne och gymmat igen. 6:e gången efter operationen, det var vägning idag och vågen spelade oss ett spratt, jag hade "gått ner" ca 17 kg påstod den, det trodde jag inte på. Så vi hoppade över det idag. Men när jag gymmat klart och stretchat så ställde jag mig på vågen för kul skull ändå och då var det inte samma "glädje" vikt. Då var det nog mera som jag själv hade trott på. Får kolla på tisdag igen.
  Här har det ömsom regnat och ömsom varit solsken, jag har suttit och letat efter lite saker på internet, delvis utan resultat. Hittade dock ett kul dokument om bågskyttets grunder från 1883. Det har jag sparat hem och ska skriva ut. Det står skrivet på gammelsvenska och vissa andra ord stavas inte som man gör nu.
  Ska skriva några rader på bloggen innan jag hoppas i säng.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Haha du är för rolig du,ja jag märkte också det liknade
   ett S Hade det funnuts ett stygn längre ner hade man kunnat tro det var ett frågetecken haha
   Ja jag är stel i tumleden,brukar ta gymnastiken när jag tagit värktabletten för då gör det inte så ont att röra ftummens led,sen sover den vid den knogen som är bredvid ärret du fattar nog vad jag menar,men det är bara att gympa på,jag frågade doktorn om jag kan börja mina promenader igen ja sa hon bara det inte gör ont,men jag får vänta några dagar till såg jag för pollen är för hög ännu,håller på att ta både droppar för ögonen och sprayen för näsan och clarityntablöetten,men det känns ändå,diska fick jag inte gör än på ett tag så sambon har fått ta det,försöker annars göra allt jag kan men ta fram stekpannan får jag vänta med ett tag till,ska se om jag kan knåpa ihop rullader sen bara sambon skär osten ska det nog gå.
   Ja skyttet har nog hållit på ganska länge för de jagade förr,hade det inte som sport utan mer för att överleva inte sant?
   Grattis om du gått ner förstår att du var glad för det.
   Gammelsvenskan är rätt så kul...
   Önskar dig en fin Söndag här lyser solen.
   Kramar

   Radera
 4. G'day lilla kaksmula

  Ja, det verkar läka fint. Fingrar är viktiga, inte endast att peta näsan med. Önskar dig som vanligt det bäste och tipsar
  dig om att jag börjat på en ny berättelse på min blog.
  Vi kanske ses där snart. Ska lägga in en bild till dig där i en kommentar.

  Hälsningar

  Skräckens mästare
  Ian

  SvaraRadera
 5. Hej Ian!
  Skräckens mästare*ler*
  Nej peta näsan gör jag bara i nödfall haha
  men gymnastiken är för fingrarna inte för näsan haha
  Ja det läker fint men det tar nog ett tag innan sömnighete
  går ur tummen är nog en nerv dom fått sig en kyss.
  Älskar dina berättelser så de är välkommna
  Ha en fin Söndag.
  Din vän Agathen

  SvaraRadera
 6. Godkväll!
  Jag blev så full i skratt när jag läste ditt inlägg. Du hade frågat din läkare om att du kunde ut och gå, och han hade svarat ja om det inte gjorde ont. Jag fick en tanke i huvudet... Du går väl inte på händerna??? Jag får sådana här idiotgrejer i huvudet ibland. Min sjuka humor gör sig påmind..
  Haha, nu var det ju vågen som tyckte jag skulle ha gått ner närmare 20 kg. Men så var ju inte fallet (tyvärr).
  I dag åkte vi ut till stugan och jag sköt lite båge. Det var ju perfekt skjutväder. Nästan vindstilla och soligt! Men då har man en dag som man inte får skyttet att stämma i stället. Men jag brydde mig inte om att strängen hela tiden skulle slå i mitt armskydd. Vissa dagar är bara sådana, nästa gång jag skjuter kommer det inte att vara så. Hamnade snett i tavlan och för lågt. Men de låga pilarna är mitt fel, jag måste dra mera i strängen. Jag är för lat!! Att jag inte kan få in det i min lilla hjärna?? Fast det är klart, där finns så mycket annat skit så jag kanske skulle behöva göra diskrensning.*SKRATT*
  Men fikat och mackan vi hade med smakade bra. I morgon ska jag ha en ledig dag tänkte jag mig...
  Ska hoppa i säng nu så GOD NATT! och träna handen.

  SvaraRadera
 7. Hej igen!
  Jo du skrattar du,men som du vet går jag med stavar det var det jag menade,men hade lite bråttom att skriva nu när jag kan använda bäge visseligen begränsat,men ändå det känns ljuvligt bara det...så jag glömde säga att jag går ju med stavar eftersom min gång är lite olag så att säga när man inte har samma svikt i gången för den förhöjda foten du vet.så det känns tryggare med stavar att gå den eller de km jag lägger bakom mig,men jag känner jag tränger att få komma igång,*ler*
  Ja du fickl i det gröna har alltid smakat ljuvligt inte sant?
  Ja träna du handen riktigt så du får upp styrkan i handen vi näsdta skytte.
  Godnatt med dig sov så gott.
  Kramar

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag hade glömt att du går med stavar ju!! Ja, vi tränar våra nävar båda två, ganska komiskt va?? Fast min börjar bli rätt bra nu, lite kvar mitti vid alla strecken i handen, men det är väl just där under som senan är skuren, vad tror du??
  Nu får du läsa mitt inlägg på bloggen jag gjort idag. Det är långt och jag vill varna andra så de inte går på samma sak som jag. Jag blir så förbannad på att det finns folka som jobbar att medvetet lura andra, undrar hur dom sover på nätterna??
  I morgon är det bågskytte och styrelsemöte. Tror inte jag kommer att hinna gymma för jag ska hämta mina tröjor jag lämnat in för att få klubbtrycket på ryggen. En ny tävlingströja med andra ord. Den är i sådant där funktionsmaterial som det så fint heter och blir den blöt så torkar den snabbt. Bra att ha på sommaren ifall man råkar ut för någon regnskur när man är ute i skogen på tävling eller på någon bana och skjuter.
  Ska väl även skjuta lite och träna till söndagen.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 9. Hej Recurven!
  Jo jag förstod det*ler*
  Idag har jag ganbska ont nedanför såret beror nog på att det är omslag av vädret,men har tagit en värktablett,så det släpper nog,hoppas jag i alla fall.
  Det är kanske där du använder handen mest,när jag gjorde min operation av carpaötunneöfärträngning,så fick jag träna upp handen med att hålla penna skriva och att lösa korsord.
  Bra träning tycker jag och jag har varit bra i min hand sen dess,
  men detta var ju benet denna gången,men jag har inte haft problem att skriva mitt namn bland annat.
  OK får väl se de där tröjorna sen,kan vara bra att det är en snabbtorkande tröja,men hur är det när det är kallt en dag har ni så ni kan få ha något varm under eller så.
  Hoppas det går bättre för dig och att du är tillbaka på banan.
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Om du undrat var jag har varit nu ett par dagar så är det så att min dator pajat och är inlämnad på service. Jag har nu lånat klubbens dator, men jag har även lagt in inlägg på miin blogg med hjälp av mobilteleefonen. Men jag kan inte lämna kommentarer på din blogg med mobilen. Har provat flera gånger men det funkar inte. Så nu vet du hur det ligger till.

  I dag har jag varit ut till stugan ett tag och jag har skjutit lite och det gick ganska bra idag, vet inte hur jag bar mig åt? Nu på eftermiddagen har jag varit ute i trädgården och plockat bort massa döda kvistar och blomstänglar i rabatterna. Sambon har klippt gräset som varitalldeles för högt och klipparen har verkligen fått jobbat.

  Jag har även gjort massa förberdelser inför morgondagens tävling, denna gången måste jag fixa till oss båda eftesom sambon ska följa med. Det blir äggfrallor och kaffe så vi har något ätbart under dagen. Det blir bergis ett besök på Mc Donalds på hemvägen.

  Nu står fiskgratängen i ugnen och jag har rivit morötter till det för det är så gott. Annars i kväll ska vi ta det lungt och jag ska i säng tidigt, men om jag kan sova eller ej vet jag inte.

  Hör av mig i morgon om jag hinner eller orkar rättare sagt annars blir det på måndag.

  Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Jo jag såg som hastigast att du fått problem med din dator,trist när det händer inte sant?
   Ibland kan det ta tid innan man får tillbaka den,det kommer jag ihåg när fläkten på min stationära dator la av i Älmhult tror det tog 14 dagar innan han konstaterade att jag var tvungen att köpa en ny.Då fick jag gå till biblan och skicka medelanden till dem jag tyckte var viktiga*ler*

   Härligt väder vi har fått nu väntar jag bara på pollen har sjunkigt så mycket så jag kan ta mina promenader igen.

   Hoppas allt gick bra på tävlingen och att styrkan återkommit i din handled,själv har jag ont om jag slarvar,vet inte hur det är för dig.

   Så sambon din följer med denna gången kan väl vara kul i pausen ni ska ha för då kan ni fika äggfrallor är inte fy skam och det mättar bra tycker jag i alla fall..

   Så du hade fiskgratäng häromdagen själv hade jag fläskfilésgratäng kan ju göra en hel del med maten själv,så det känns skönt...men en del kan jag inte hantera riktigt än,men det kommer ju så sakteligen.
   Ha en fin Måndag.
   Kramar

   Radera
 11. Hejsan!
  Gick upp på tok för tidigt idag, men jag hade huvudvärk och det åskade här plus att bilarna som åker förbi ute på stora vägen låter så mycket när fönstret är öppet. Det gick bara inte att sova... Nu har åskan visserligen dragit bort och huvudvärken är också borta, men trött är jag ändå. Vi ska snart göra oss klara för vi ska åka till Södertälje. Jag ska dit på en uppfräschningskurs för domare bara för att det blev så många regeländringar i april. Kursen är obligatorisk så det är bara att åka...Det blir nog sent hem i kväll.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Jag försökte att skriva en kommenmtar i förgår,men det ville sig inte,den ville ha mitt lösenord trots jag var inloggad hur knäppt är inte det,Så kommentaren försvann i och med det...gillar inte alls när det gör så där.
   Så du har också lidit av huvudvärk detsamma har jag av och till,och ibland när jag åker i bilen så hugger det på höger sida av nacken det gör så ont så jag skriker till,skrämmer sambon ibland,..
   Jag får läsa senare hur det gick i Södertälje.
   Du är go du som inte ger upp utan kommer in och besöker mig*ler*
   Ha en fin lördag.
   Kramar.

   Radera
 12. Godkväll1
  Kom hem efter halv 11 igårkväll så det blev sent som tusan. Men uppe i Södertälje på bågskyttet fanns min ryske kompis. hon och jag stod och sköt llite på 40m tavlan och det gick riktigt bra. miin ryske kompis hade inte skjutit så långt tidigare så hon hade vissa problem. Det var hemskt varmt på deras plan också så jag slutade lite tidigare för att inta vara så svettig till kursen.
  Vi fick göra ett litet prov på lite olika regler och efter det gick vi genom det. Jag hade 17 rätt av 19, hade inte läst på något. Lite prat om de nya reglerna och lite fika. Så kunde vi till slut åka hem.
  Jag hade lite tur också. När vi hade ätit tog jag mig en titt på min backspegel på änstersida. Hade sett att den fladdrade och att jag mest såg himlen. Så när jag tog i den ramlade den bort och jag fick den i handen. Den kunde ju lika gärna ha lossnat på motorvägen eller så. Nu har jag limmat fast den igen med tvåkomponentlim, för den var bara limmad innan också.
  ar varit ute i stugan idag och min tränare och jag har grejat med nya ställninar till tavlorna. De blev jättefina. Var sedan och handlade innan vi åkte hem igen. Så har även denna varma dag gått och jag har redit ut detta med astånden på tavlorna. Den på tävlingen och uppe i Sädertälje stod på rätt avstånd. Den hemma stod på 45m. Nu har vi fixat det till i morgon så jag kan träna på rätt avstånd igen.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Igen!
   Vad bra att din ryske kompis inte har skjutit så långt där fick du ju lite att ta på nu när din arm inte är fitt for fajt är det väl man säger*ler*
   Men det var sent ni var hemma då var du trött inte sant?
   Menar du spegeln som du tittar utmed vägen,eller nu fattar jag inte riktigt.
   Kramar

   Radera
 13. Hejsan!
  Ja, nu gick det att skjuta igen på rätt avstånd, men det blev inte så mycket skjuta av för det var så varmt på kvällen.
  I dag har jag börjat att göra något väldigt trist. Jag plockar ner Bountys hage. Jag satt i hagen och lindade upp ca 350m av tråden och jag satt lite brevid Bountys björk. Tårarna trillade några gånger under tiden jag höll på, det känns ändå mera så definitivt slut på allt nu. Det är ju nu han ska vara där i hagen, bland de gula maskrosorna som på den ena bilden på min blogg. Men hagen är tom och nu finns den inte kvar snart.
  I övrigt har jag gjort ordning allt för morgondagens resa till Uppsala för vi ska ju tävla 3D. Jakt på plastfigurerna. Jag hoppas på ett bättre resultat denna gången för nu vet jag ju att min hand håller för skyttet.
  Hur är det med din hand?? Börjar du få lite koll och kan börja göra lite lätta saker?
  Ha en fortsatt bra och varm helg, njut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Sen som vanligt naturligtvis,.....
   så du har fått tillbaka styrkan i din hand inte illa,men du har väl tränat med allt,har du släppt kudden under armen än,min åker som en Jojo haha men jag märker det ganska snart så det är bara att plocka upp den från golvet.En natt kunde jag inte hitta den tittade på golvet men jag hade tydligen vänt på mig så hade jag fått kudden med mig i sömnen så den låg bakom ryggen haha..
   Ja laga mat gör jag igen allt men skala potatis får sambon göra fortfarande likaså att knyta skorna knyta upp dem är ingen konst men då använder jag inte tummen förstås.
   Är ganska öm i såret förstås och en liten bula är det där,men den går väl ner så småningom.
   Ha en fin Måndag.
   Kramar

   Radera
 14. Hej! Har fått hem en nu androidtelefon i dag. En smartfon som de kallad.
  Jag skriver med den nu. Det går att kommentera på din blogg också nu.
  Har köpt lite nya blommor som vi ska ha i trädg bården, ska fota när min ide blir klar. Nu ska vi hoppa ikoj! Ju
  Ha de!

  SvaraRadera
 15. Godkväll!
  Vart har du tagit vägen?? Det har varit tyst från dig länge nu igen.
  Nu ska vi få dras med "Storkäft" här igen. Han kom idag med grejer för att börja med garaget. Det var 4-5 år sedan de började med det. Han har även gått in i boden och "stulit" ström för oss. Han hade inte tagit med sig elsladden, den ligger kvar i gräset. Han har egentligen gjort inbrott för vi visste inget om att han skulle komma tillbaka efter vi åkt iväg till bågskyttet och husägarn har inte ringt och förvarnat oss heller. De skiter blanka 17 i att det bor någon här.. Han hade även trampat ner vårt staket, visserligen ruttet och trasigt men funger som staket för Suxé. Jag blir så arg.. Grrrrrrrrrrrrrr!
  Bäst att koja tidigt ifall han dyker upp tidigt i morgon bitti.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 16. Godkväll!
  Jo då, Storkäft kom sedan på morgonen, ensam. Han har nu nästan fixat garageväggen bara lite färg på så är det klart. Varför har de väntat i hela 5 år att göra det klart kan man undra??
  Var och hämtade hem min stationära dator idag. De har bytt ut moderkortet i den, så jag hade rätt att det var något konstigt fel med den fast killarna inte ville tro mig.
  Tänkte åka in och gymma lite i morgon och sedan ska jag väl flytta på både husvagn och hästsläp för det ska bli tävlingar på söndag. Och regnet ska fortsätta!!!
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 17. Hejsan!
  Tack för livstecknet i alla fall!
  Jag blir så trött på detta regnande som bara ställer till massa besvär. Det ska vara tävlingar i stallet i morgon och jag var tvungen att flytta på hästsläpet för stallägarn ville klippa gräset under. Visst, vi körde upp det till oss och körde fast....
  Givetvis kommer det bilar på grusvägen i samma veva och jag blir så nervös, för då går det bara inte att backa.. Men killen väntade snällt och han hjälpt att putta in det för hand sista biten i regnet. I all ilska tänkte jag mig inte riktigt för utan tog tag i den lilla smala spaken som man lossr till stödhjulet och jäklar så ont i handen det gjorde... Fick tag mitt i mittvecket i handen där jag har lite svullnad fortfarande, men det har inte gjort ont som det gjorde nu.. Skit också!!!
  Så var det husvagnens tur, men då hade stallägarn redan flyttat ut det i hästhagen som de ska parkera i i morgon. Hon hade ju traktorn, för hade jag kört ut där hade vi nog kört fast igen..
  Tidigare i dag var jag inne och gymmade också! Då är det bra att det regnar för det är inte lika varmt inne i lokalen då.
  Nu ska vi snart käka för maten börjar bli klar.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 18. Godkväll!
  Det bvar backspegeln som sitter på utsidan på dörren som man ser bakåt i. Men den är fastklistrad igen och jag ser bra i den nu.
  Jag har haft ont i handen även idag så jag undrar vad jag gjorde när jag halkade på den dära spaken på hästsläpet. En spak som man lossar för att få upp stödhjulet, den är smal som ett lillfinger ungefär. Precis i vecket i handen där ärret är var det ju naturligtvis att det skulle träffa också. Jag har masserat lite och då blir det bättre, men jag har inte riktigt fått all styrka ännu eller så är det att jag inte riktigt vågar ta i fullt ut.
  I dag har jag bara varit ute och planterat lite blommor jag köpte. Men min idé om hur jag skulle göra ett arrangemang gick i stöpet för det var slutsålt. Nu sitter de i de vanliga krukorna och står vid husväggen mot vägen. Två kopparkrukor har jag skruvat fast i träräcket på lilla verandan vid ytterdörren och satt i små blommor i gult och lila. Annars har jag bara gjort en rabarberpaj som tog slut direkt. Varit mest inne för det har regnat och vrit lite kyligt. Nu är det ju snart dax att krypa ner igen, för att kliva upp i morgon och åka till bågskyttet. Måste nog träna lite i morgon, tidin går fort nu till den 16:e.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 19. Hejsan!
  I dag har jag varit ute vid stugan och målat. Resultattavlan behöver lite färg på sig nu till tävlingarna. Den har varit obeandlad och stått ute så träet har fått så trist färg. Nu är den vit av grundfärg. Den ska får en halvmatt nyans av grått sedan. Vi har valt grå färg för att man ska slippa bli bländad av den vita färgen om det skulle vara så att solen skiner. Det är så svårt att läsa de vita lapparna då. Jag provade att skjuta lite på 40m igår och det gick ganska bra efter ett tag. Kanske jag kommit på hur jag ska göra, men jag måste öva mera. Det blir dax för det i morgon. Jag hoppar över gymmandet nu ett par veckor för tävlingarna går före.
  I övrigt har vi börjat laga den biten på staket som "Storkäft" möljde ner när han var här. Men det är ju bara berg där jag vill ha upp stolpar så det är lite omöjligt att få det bra. Det blir till att skarva brädorna så de räcker fram till den enda stolpe vi fått dit någorlunda. Den har en stöttestolpe mot sig. Men så trillade en annan trämojäng som stod som stöd för stegen som låg som staket ner och pajade ena plastskyddet till positionsljuset. Men det har jag pusslat ihop igen och limmat på plats. Alltid ska det bli något som går sönder så fort man ska göra något. Spikarna krånglar och viker sig när man fått dom halvvägs genom brädan, och jag blir förbannad!! Det i handen som jag gjorde i lördags verkar vara OK! igen. Jag har både hamrat och yxat trä idag plus målningen. I övrigt är jag bara trött!! Så jag ska i säng snart.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 20. Agath!

  Jag vill be dig om en tjänst och säger Tack på förhand.

  Du har lagt in ett bokmärke till "Ninacian" - men klickar du på det bokmärket så ser du kanske att det går till en herre som bor i W.Virgina!?

  Den bloggen är verkligen INTE min blogg!

  Jag har dessutom INTE haft någon blogg någonstans på nätet sedan SNART TVÅ ÅR tillbaka.

  Vore väldigt tacksam om du tog bort det där bokmärket. Man kanske skulle kunna säga att bokmärket är falsk marknadsföring eller nåt.

  Som sagt: Den bloggen är INTE min.
  (Jag är dessutom kvinna bosatt i Sverige)

  Tack på förhand som sagt.

  Hälsar Ninacian

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej lilla Ninacian!
   Det är gjort råkade ta alla pån den sidan som
   du var på så nu få jag se när de dyker upp haha
   Recurven får jag väl gå in på passagen och leta jisses tog bort dig och 20-15 följde med på köpet haha
   <hoppas det inte orsakat dig massor av lidande att någon stal ditt nick,jag tycker sådant inte ska gå att göra
   Hoppas du har det bra min vän
   Kramar från Agath.

   Radera
  2. Men Oj Agathen!
   Inte menade jag att du skulle ta bort alla länkarna på den sidan heller. Oj då! Känner mig nästan skyldig ju ...

   Men du. Tack! Kort och gott.

   Vad roligt att du äntligen kom iväg till Dalarna. Förstår att du njuter. Och sommaren är ju här. Solen skiner här idag. Önskar dig en trevlig sommar och att din handled blir bra så småningom.

   Kram från Ninacian/Nincasol.

   Radera
  3. Hej Ninacian!
   Haha jag vet inte vad som hände för jag hade bara markerat dig och vips så åkte resten också bort,men de får väl fråga när de kommer in och ser att de är borta så får jag leta upp dem efter hand*skratt,Syns att jag inte varit här på länge alls..
   Tack min vän jag har varit dålig att höra av mig,men med tiden ska det väl komma något,hoppas du står ut så länge.
   Ja det var roligt att komma till Dalarna och få vara med när min sons sambo fyllde år det var en dag som gick slag i slag från 13,00 tiden och fram till 20.0...
   Annars få du ha en fin sommar du också.
   Ha det så gott min vän
   Massor av kramar till dig från mig.

   Radera
 21. Hej!
  Vad glad jag blev när jag fick se din kommentar och att du äntligen får komma iväg. Hoppas du får det roligt nu och ta det lugnt i trafiken.
  Min vardag rullar vidare med tävling nästa lördag på hemmaplan.
  Ha dé!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Recurven!
   Ja nu äntligen har jag kommit iväg och det var så roligt däruppe fick ju följa med min sons sambo på henner födelsedag och fick gratta henne så som man ska göra.Vi hade mycket trevliga dagar,med dem och mina barnbarn och så hennes familj med hälfter.
   Önskar dig en fin dag.
   Kramar.

   Radera