söndag 29 maj 2011

Ni tror väl jag försvunnit helt.

I detta huset bodde jag mellan 61-72,det är mitt sovrumsfönster som ni ser där,vad jag trivdes där,detta var när vi kom från Alvesta till Möckeln.För att sen dra vidare till Älmhult.
Detta är Katolska kyrkan i Älmhult den ligger precis vid polishuset och tornet ni ser är för att brandkåren låg också däre en gång,jag såg ju bara nu när vi var nere.hur mycket det förändrats sen 2003 som jag flyttade därifrån.
Detta närmaste h.öghuset har jag bott en gång 75-81 bode jag där på vänster sidas balkong högst upp den är bara 6 våningar hög en mycket trevlig köpelägenhet ...Jag kommer att visa mer kort varför jag säger det förändrats en hel del på de här åren många affärer har slöagit upp och en har slagit igen den man minst anar,Lidl,som går bra på andra ställen jag återkommer med det senare i ett annat inlägg.Att det har tagit sådan tid är att sambon skulle ha en del kort och då fick jag inte förminska dem så det var bara att vänta så håll ut govänner jag kommer snart med ett inlägg till.Kram till den som vill ha från"Kaksmulan"/Agath.

7 kommentarer:

  1. Tjenare!
    Har varit och tävlat idag och jag hade bra flyt i pilbågen. Vi var hela 9 st tjejer i klassen idag så jag trodde inte jag skulle ha någon chans till placering, men där hade jag fel... Jag slutade som 3:a. Slog nytt personligt rekord från 167p till 190p. Med det var jag ganska nöjd får jag säga. Jag fick till det så pass att jag träffade rådjuren som brukar vara problem med, träffade även en grävling. Fick många tior och åttor men ingen elva. Slog återigen min tränare med 19p. Ja, det känndes bra som 17. Ska snart hoppa i koj efter allt tävlande och tjejkvällar för jag är helt slut.
    Har du varit ute och rest den senaste veckan eftersom du varit så osynlig?? Kul ändå att du är tillbaka!!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Jag får börjar här som inte inloggad,
    jag kommer tillbaka när jag fått ordning på det...
    Agath

    SvaraRadera
  3. Sicken tur att du inte försvunnit helt ;-),men skämt åsido, om jag inte hade sett dig på FB hade jag kunnat bli riktigt orolig !
    Sköt om dig !
    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad kul att åka och se ställen du bott på. Ser fram emot fortsättningen men ser att det är problem med bloggen för dig.
    För några veckor sen gick det inte att kommentera hos blogger men jag trodde allt var löst nu men det verkar ju inte så. Tråkigt då det strular.
    Jag återkommer.
    Ha en skön helg!
    Kram.

    SvaraRadera
  5. Recurven!
    Ja du har varit ute massor och tagit hem fina priser,såg att även Bounty verkade ha det fint, han repade sig den lille gubben.
    Ja du håller måttet poängmässit tycker jag.
    Ja jag har varit hemma i Älmhult du kan tro det har vuxit.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Hej Doris!
    Ja nu verkar det som det lossnat men jag'var tvungen att ladda ner Google Chrome,för
    det var helknasigt innan,
    Ha en bra dag.
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Hej Ninni60!
    Oh ja det var kul att komma tillbaka där jag vuxit upp,jag har inte varit där sen min son tog studenten i Hässleholm då stannade vi till i Älmhult,men vad det har vuxit upp nu hann jag inte gå runt i butiker,ska berätta mera senare.
    Ha en bra dag.
    Kramar

    SvaraRadera