lördag 27 mars 2010

Snart dags för Körslaget.

Idag ska de bli ett lag mindre för idag börjar utröstningen,så ett TEAM föersvinner,men vilket TEAM försvinner det är frågan...jag hoppas bara att flickorna blir kvar tills nästa lördag,men man vet ju aldrig hur folket tänker när de röstar.Så jag kommer att försvinna till soffan om en stund.
Bilden var inte så stor,men det var TEAM Gyllenhammar som åkte först ut.
Nu är det år det bara 6 TEAM kvar men bägge tjejerna är kvar det tycker jag är bra.
Ha en fortsatt trevlig Lördag//Agath.

4 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Star Wars R2D2 var väl guldfärgad?? Inte blå i alla fall. Men våran R2D2 är inte så talför precis, men den låter en del. Har inte gjort klart trappan. Det blev inte så..
    Jag lät Bounty gå kvar ute i hagen när jag var där och gjorde rent. Han fick gå ute till halv 5 och de kom inte, så vi får väl släppa ihop dom en annan dag. I morgon ska jag och ordföranden till Södertälje på distriktsstämma för bågskyttet. Det komemr att bli en lång dag. Stallet måste jag klara av innan. Ska mötas inne på Rosvalla redan halv 12. Mötet börjar 13. Det är ca 28 st A4 sidor med propotioner och motioner som ska behandlas inför förbundets stämma. Det kommer att ta sin tid. Så i morgon blir nog jag gasnka osynlig. Men nu vet du det så du inte behöver fundera...
    Snart ska vi släcka här, men TVn och datorn komemr vi att ha igång ändå. Har en fotogenlampa brevid mig som lyse den timman.
    Har ni haft åska idag?? Det har tursamt inte vi haft, läste på Text TV att det åskat söder om Växsjö med 7 husbränder som följd.. REDAN!!! Det är ju bara mars ännu....Hur ska denna sommar bli med åskandet tro???
    Ha en bra dag i morgon.

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Jag har varit upptagen med att spela in en film så jag har inte varit här på en stund,nå¨ja ett par timmar då.När du säger guldfärgad,så hette nog den jag menade C-3PO,den var väl blå eller silevrfärgad inte sant?

    Jasså Bounty fick gå själv i hagen det var väl synd men han har ju varit van nu sen den andra hästen flyttade.

    Jasså du rymmer fältet i morgon hoppas dagern inte blir för jobbig för dej med allt det som ska göras.

    Nej vi har inte haft någon åska här idag,jag bor ju långt ifrån Växjö,ja vi får väl se hur våren,sommarn och hösten det kanske blir ett sjutusan till skådespel.
    Jag önskar dej en bra Söndag.Så hörs vi när du vill sen.
    Kramar.

    SvaraRadera
  3. Hej i natten Agath!

    Tyvärr såg jag inte körslaget, men jag hörde om tjafset vid utröstningen.

    Ha en riktigt skön dag i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Bella!
    Ja det ar nog många som reagerade på
    felsägningen,huvudsaken flickorna är kvar.
    Jag önskar dej en trevlig Måndag.
    Kramar.

    SvaraRadera