söndag 28 februari 2010

Snuva och takdropp vad har de gemmensamt.....

....de rinner för jämnan,haha.Lite skämt och lite allvar det är livet krydda.Men fy attans för att bli vårförkyld.Nåja det är söndag i idag och vi har +4 grader ute,tyckte sambon sa att vi skulle ut en runda,igår hörde jag fågelkvitter så ljuvligt det var men inte en enda fågel jag såg så de gömmer sig ganska väl.Kanske har bättre lycka idag,man vet ju aldrig.Men det återstår att se när jag kommer hem vilket jag har.Nu börjar han röra på sig så det är väl bäst att sätta fart.Visserligen skiner inte solen men det kan ju finnas ett eller annat objekt att ta ändå.Kram till den som vill ha.Jag önskar er en trevlig Söndag.//Agath.

3 kommentarer:

  1. Hej Leena!
    Jag har varit förkyld en vår det var hemskt
    jag trodde aldrig jag skulle bli fri från den.Men man hör fågelkvitter så den börjar väl
    så sakta tror jag.så vida den inte kommer en köldknäpp till.Idag har det tagit hårt på snön,men på ett ställe fick vi lite snöblandad regn.
    Jag önskar dej en trevlig Söndagskväll.
    Kramar.

    SvaraRadera
  2. Godmiddag!
    Ja det var int så kul med att logen brakade, men jag vet faktiskt inte vilken av ladorna som är den älsta. Men det gamla längre bort kanske står mera skyddad inne i skogsgläntan än den som brakade uppe på kullen. Jag ska se om kjag kan ta med kameran ner och fota raset. Det var 2 silos i ladan, den ena står upp lite som lutande tornet medans den andra rasat omkull. jag vet inte om den stora ridhusspegeln stod kvar brevid silona, det stod där för några år sedan i alla fall. Undrar om det blir 7 års olycka då också när det gäller ras. Husägaren som tror på skrock och husnissar...
    Nej, dax att ta sig kragen och gå ner till stallet och fixa.
    Ha en bra måndag!

    SvaraRadera
  3. Hej Recurven!
    Nej det kan det inte ha varit.Jag fick den uppfattningen att den som rasade var yngre....
    Ja det kan det ju vara förstår att den stått mer skyddad,tänkte inte på det.
    Ja det kan ju vara intressant att se,ja men Recurven då blir det husägarens olycka inte din om spegeln gått sönder inte sant?
    Krama om Bounty från mej.
    Jag önskar dej en trevlig Måndag.
    Kramar

    SvaraRadera