söndag 22 november 2009

Godmiddag govänner,denna Söndagmiddag.

Ja så är det dålika grått idag igen,det är blött på rutan så det hjar ju regnat också,och gatan är blöt inget roligt väder att gå ut i,för de stora bilarna stänker ner en det är inte kul,och det ör inte så kul sen att sätta sig i en bil när man är blöt.Som jag sa igår så testade jag att spela in på DVD:n,men jag är inte så van än så om jag vill behålla den filmen fåer jag ta bort reklam och nyheter på skivan,men det ger sig det är ganska nytt det här för mej,Videon kan jag på alla mina 10 fingrar så där har jag inga problem.Men detta är ganska nytt har aldrig spelat in så här och eftersom pauserna är nästan 6 minutyer  numera så håller inte pausen så länge och då är mina funderingar att hur gör det när pausen försvinner och man måste pausa om,försvinner jag då till börjamn av filmen?Ja som ni ser har jag problem,men jag ska nog överbygga även det som allt annat.Idag ska vi ha sjömansbiff till middag.Kram till den som vill ha.Jag önskar er en trevlig Söndag.

6 kommentarer:

  1. Hej Agath!

    Du äter sjömansbiff idag, läser jag. Och jag har precis ätit fläskkotlett med massor av goda tillbehör; äppelmos, rödkål, gelé, lök- och äppleröra.

    Det är grått väder här också idag. Och för en stund sedan började det regna. Just nu slår regnet mot rutan.

    Ha en bra söndag!

    Kram
    Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Hej Maskroskvinnan!
    Ja inte än för den har inte tinat färdigt än.
    Ja jag gillar fläskkotletter jag också men inte sambon.Rödkäl har jag aldrig smakat,varför vet jag inte kanske bero på att jag åt surkål en gång och det gillade jag inte.gelé gillar jag helskarpt.Äter du äppelöröra i stället för potatis?
    Usch det är så genomgrått här idag.Ja det kommer fortfarande lite fint regn.
    Jag önskar dej en trevlig Söndag.
    Kramar.

    SvaraRadera
  3. Hej Agath!
    Vi har nog likadant väder som du här. Inget vidare. Det som var så soligt och varmt igår. Vi ska ha kyckling till middag idag. Tycker det är så gott. Den steker jag i en gjutjärnsgryta. Så får vi i oss lite järn på köpet.
    Ha de gott!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej! Sitter här och försöker få upp ögonen medan din koltrast sjunger så ljuvligt som den kan göra. Maken kom just förbi och frågade om jag har fönstret öppet :). "Dream on" ... värmen kom tillbaka och så har vi inga koltrastar här.

    När man bränner in på en CD eller en DVD är det nog inte så lätt att redigera om inte skivan är en sådan som går att skriva över. Samma gäller när vi spelar in "bränner in" från våra datorer. Dåliga nyheter, antar jag, men det är väl meningen att vi skall hyra filmerna istället.
    Kanske det finurliga Sverige har hittat en lösning ;)
    *söndagskramen*

    SvaraRadera
  5. Hej Starry-eyes!
    Ja här regnar det det är stora pölar på gatan och det faller än från himlen,men man kanske vara glad ändå att inte allt detta kommer ner i snö?
    Oh det var längesen vi åt kycklinbg stekt på spisen,kanske beror på att vi gillar att äta det knapriga skinnet när den är klar,men ack så farligt.Vet du första gången jag stekte kyckling hemma då gjorde jag som du,bara för att
    mor skulle få koppla av.*ler*
    Det var på den tiden man tog nort fjädrarna själv och brände dem med ett fat med sprit på,
    det känns som en evighet sen dess.Ja jag steker i gjutjärnsgrytor och pannor jag också,visst är det tungt men det blir så fin stekyta på köttet.
    Jag önskar dej en trevlig Lördagskväll.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Hej Ginger!
    Så du har en sadan dag,jag känner trötthet i kroppen,jag tror mycket beror på vädret,i vårt
    fall kanske för mycket regn och ingen sol,eller som hos dej för varmt,då blir man också trött.
    Skönt du kan njuta av fåglarna i min blogg.

    Jo men det vet jag att när man spelar in på en skiva så går det inte att spela över,men det ska finnas sådana som man kan spela över också,får nog skaffa mej en sådan skiva och laporera med.jag måste ju kunna DVD:n,sen när
    jag är mogen kan jag falla.*ler*
    Jag önskar dej en så bra dag du kan ha,trots
    din trötthet.
    KLrtamar.

    PS:Jag står just med maten här.Så jag springer lite fram och tillbaka.DS:

    SvaraRadera