onsdag 14 april 2010

Något kortare promenad var det allt i dag.

Ja inga vitsippor hittade jag men dessa pyttor var de ända som var vita,men det är visserligen inte samma sak,Idag gick jag 5759 steg och det blev 3,45 km alltså knapt 3,5 km,jag gick så långt jag vågade men eftersom jag inte visste om sambon kom så vände jag efter lite över ½ timmen.När jag gick tillbaka såg jag en räv som hade blivit påkörd,den var så fin i bälsen så det var ju synd våra små djur lider mycket skada när bilisterna kommer ilandes.








Sen var det dessa blåa  blommor också och jag vet inte riktigt om det kan vara en skilla för den ser inte ut som den vi har i trädgården.Jag såg något gult medan vi körde men inte kunde vi stanna undrar vad det var för gult kan det vara att tussilago redan börjat komma upp tro?Tack Ginger och Ninasol för stjärnorna jag fick,det behövs en peppning när det gör så ont som det gör just nu.Kram och tack.Jag önskar er en fortsatt trevlig Osdag.//Agath.

4 kommentarer:

  1. Kära Agath!
    Vad ont det gör mig att läsa att du har så ont och en sån smärta.. Aj Aj aj..vet exakt vad du talar om då jag själv varit sjukskriven för ryggont.
    Vilka vackra bilder du lagt upp på din blogg och vilken fin layout.
    Man blir så inspirerad och sugen på att baka när man läser dina recept.

    Förstår verkligen att det tar tid för dig att gå nu när du har ont och är stel.
    Klart du har dina gamla vänner från passagen kvar, fast nu börjar det bli drygt med reklam över hela sidan.. undrar nästan om dom inte vill ha några bloggare kvar?
    Massa vårsolskramar från mig och hopp om att din rygg blir bättre och smärtan snart är ett minne blott.

    SvaraRadera
  2. Hej Mia!
    Ja inte trodde jag att jag skulle få ryggskott ...igen.
    Men som han sa läkaren är det för benen har
    olika höjd så jag belastar höger fot mera
    än bägge 2,jag har ju inte den kännsel i
    den vänstra foten så det är väldigt svårt
    att hitta balansen,han tyckte även jag skulle
    ta kontakt med sjuklgymnasten antagligen för
    att hitta balansen så jag inte får de här gångrubbningar.Men jag tar det försiktigt när jag går,den där hurtiga gången jag hade i början den kan jag glömma för tillfället.
    Mitt första ryggskott hade jag 1969 sen har
    jag haft det lite av och till.

    Ja bloggen är fin som Kojiki gjort åt mej.Hoppas
    du kan hitta lite recept på både mat och bakrecepten.

    Som du säkert har läst så har jag stängt min Passagenblogg Alias har jag kvar likaså mejlen
    tror jag.
    Jag önskar dej en fortsatt trevlig Onsdagskväll.
    Kramarom.

    SvaraRadera
  3. God Kväll Agath!

    Hoppas du hade en fin helg den som var och som jag skrev så hade vi kalas, barnen var borta på lördagen så jag slog på stort och lagade till File Mignon black & white.... gjorde både egen tryffelsås(inte med äkta tryffel utan tryffelolja) och äkta egengjord beainesås och jag lyckades för första gången göra egen bea-sås och det var jätte gott, mysigt att umgås bara med sambon oxå.

    På söndagen var det kalas, jag bakade kanelbullar på fredagen och till tårta testade jag ett nytt recept med en chokladkaka, frysta jordgubbar och limegrädde *mums*

    Trivs verkligen att laga mat sen vi fick köket rustas i somras.

    Vi har oxå fått värme och jag såg igår blåsipporna blommade, riktigt härligt att se och så ljuvligt nu att gå ut och gå, det lockar att ta sig ut. :)

    Nu går vi mot ljusare och härliga tider!
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej Ms Chevelle!
    Nja helgen har inte varit så bra eller rättare sagt så har jag inte varit bra i min rygg på ett
    par veckor så häromdagen var jag på akuten klart jag skulle fått ryggskott igen.Att åka bil är jopbbigt likaså att gå men jag tar det lugnt jag kan.

    Vilken härlig helg du och din sambo haft,oj då file Mignon Black & white,mums tryffel som är så gott.Beainesås också jisses vad det vattnar sig i munnen,jag formligen älskar det där.
    Då har du haft en stressad helg,men ändå så låter du väldigt avslappnad.
    Ja har man ett bra kök är det roligt att laga mat det kan jag allt hålla med dej.Jag önskar jag haft ett kök och kunna dona i.

    Det var varm och gott att gå,sen tog ju sambon upp mej så lite kortare blev rundan allt.Några blåsippor har vi inte här och vitsipporna letade jag efter men såg inga.
    Jag önskar dej en fortsatt trevlig Onsdag.
    Kramar.

    SvaraRadera