måndag 23 november 2009

Hej på er govänner,nu är jag hemma igen...

....det har varit en lång dag det här,för av någon anledning tittade jag i brevet  och det stod 10,00 mycket riktigt,men längre ner stod det att att jag skulle röntga fot/fötterna kl 9,10 så det blev att åka tidigare hemifrån.Jag hade ju ställt klockan på 8,00 men det förstod jag att det inte går att äta frukost köra till Lidköping på 1,10 minuter,så när klockan ringde vid 6,00 så tog jag mina tabletter,men vågade med mao inte somna om för då hade jag säkert försovit mej.Så jag satte mej och tittade på en film bara för att inte störa sambon...För en stund sedan kom jag från köket för jag var vrålhungrig när jag kom hem så jag kokte lite choklad och öppnade en burk sardiner.Men tillbaka till Lidköping först var jag på röntgen så ville hon har röntgat bägge fötterna den som jag hade brutit och den som jag hade hälsporre,sen fick jag gå till läkaren satt väl och väntade nästan en timme innan han kom.det kan ju köra ihop sig ibland.Men när jag var inne hos honom så talade han om att de hade fel på signalerna mellan röntgen och Kirugens dator,så han kommer att skicka ett svar till mej när den kommer i gång.Men han gav mej en remiss till sjukgymnasten för hälsporren vi får väl se om det blir samma behandling då som jag redan fått.Och han sa det jag redan visste att det är långdraget det här.Sen efter detta gick jag till ortopedteknikerna och ordnade med mina skor så just nu har jag fått ta på mej de gamla igen,om ni visste vad ovant det var att ta på sig de bruna kängorna.Så nu är det bara att vänta och se vad svaret blir av honom.De på röntgen tycker att det är ett fult ben jag har,tänk de som en gång varit min stolthet.Kram till den som vill ha.Jag önskar er en trevlig Måndag.//Agath.

5 kommentarer:

  1. Hej Leena!
    Ja det är skönt men det hade varit bättre
    om han hade röngensvaren i sin hand när han
    kom in.

    Ont i ryggen kan man få av många saker,att du har lyft fel stigit på enn tröskel burit på
    saker,tagit saker från sidan utan att ha tårna stälda åt samma håll,ja det finns en hel upöpsjö med förslag.Har du värmedyna så ligg en stund på den,och ännu bättre on du har en massagekudde.En del föredrar spikmattor,men det
    kan jag inget om.Hoppas det onda ger med sig.
    Jag önskar dej en trevlig Måndag.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Min kära Ädlis

    Vilken dag du haft! jag tycker du skulle unnat dig en hel (riktig) chokladkaka!
    Tänk, vad benen kan förändras. Jag vet inte hur gammal du är men jag är 40+ och börjar få lite åderbråck samt på vissa ställen där jag antagligen slagit mig för många gånger så är det som inbuktningar. Så som du: mina ben var min stolthet förut.
    Nu gäller det att börja satsa på annat som kan vara något att vara stolt för. kanske mitt långa hår? *skrattar*

    Massor med kramar.

    SvaraRadera
  3. Hej PreddieTigern!
    När du säger chokladkaka,nog har jag väl kvar kexchokladen vi köpte häromdagen,bäst och kolla
    så inte sambon ätit upp dem*haha*Det gjorde han sist.
    Nej något åderbråk är det inte utan just att det
    är så grovs och snett och kort.Om du visste vad snygga ben jag hjade i högklackat som jag älskade att gå i.Men det är ett minne blott.
    Lite äldre än du är jag allt*ler*
    Kramar.

    SvaraRadera
  4. Hej! Nu vore det väl underligt om du inte får ordning på dina fot- och skoproblem. I alla fall så gott det går.
    Våra fötter har gått många mil under åren. Dåligt andrahandsvärde får de och det är det inte mycket att göra något åt. Vi har de vi har.

    *måndagskramen*

    SvaraRadera
  5. Hej Ginger!
    Ja vi får väl höraq vad han säger när han sett
    plåtarna,men ett gott ärt att jag ska få mer
    behandling av sjukgymnasten.
    Ja våra ben har gått många mil,hoppas nu att skorna kommer att bli bra när jag får dem.
    Så jag gjorde ju en bra sak att slå 3 flugor i en smäll.*ler*
    Kramar.

    SvaraRadera