söndag 1 januari 2012

GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA
FRÅN "KAKSMULAN" AGATH

100 kommentarer:

  1. God fortsättning på det nya året!
    Vi var utanför och firade in det nya året, lite raketer såg vi från staden över skogen. Då var det -10 gr ute och machallen lyste under Bountys björk.. Nu är det + gr igen och allt snöande har övergått till regn. Jag är glad att jag inte ska ut och köra bil nu. Det är bergis glansis på vägarna... Sitter och grejar med pilarna för att ha något att göra. Ska fixa mat senare och idag blir det Lutfisk med tillbehör.. MMMMmmmmmmm....
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning Recurven!
    I år förändrade jag lite på nyårsafton så i år hade jag ingen lutfisk utan jag gjorde en smörgåstårta,fick godkänt av sambon*ler*
    Själva har vi aldrig några raketer det är så många som smäller ändå.
    Ja jag tycker vädret far upåp och ner som en jojo
    Men det kommer nog vinter ska du se.
    Du hade så fint med hästskon som minne av Bounty
    ja även det andra korttent var bra,
    Nu börjar vardagen tror du man kommer ihåg att skriva 2 i stället för 1
    Ha en fin Måndag.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Hugaligen var det inte glans is på våran grusväg här i morse då?? Joho... Men de kom och sandade innan jag hann ut. Fast jag har ínte varit ute idag. Det var meningen att jag skulle ha åkt in till Rosvalla och gymma idag men jag kände mig inte riktigt bra i morse så vi var hemma. Vet inte vad det var för nu är det borta igen. Annars har det bara regnat och haft sig idag så jag har gjort klart mina pilar istället. Ska provskjuta dom i morgon hade jag planer på, kanske jag gymmar då efteråt istället.
    Jag vet inte om jag skerv till dig att jag skickat ett mail?? Bara en nyårshälsning, likt den på bloggen.
    Ska väl glo lite på dumburken nu innan sängen kallar på en.
    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Skulle ju ha provat skjuta med de nya pilarna idag ju, men det gick inte för nockarna var för små till strängen. Pilarna ville liksom inte släppa taget om strängen och då tappar pilen fart till tavlan, det blir inte bra i alla fall. Min tränare har visst någon liten lämplig fil som via ska prova fila lite med så nockarna blir en aningens bredare inni. Hoppas det funkar bara.. Annars föår jag väl tävla med de gamla pilarna. Fick med en av de nya klubbtröjorna hem, det ska bli kul att få visa upp dom på lördag.
    Ja ute blåser det så det knakar i kåken och regnet har blivit till snö. Nu ska jag hoppa i koj.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Godkväll!
    I dag var ja in till SISUtjejen och vi har fixat återrapporteringen om idrottlyftet, det känns skönt att kunna lägga det bakom sig. Efter det träffade jag min bågskyttekompis och vi var in på Bowlinghallen och käkade mat. Den resturangen ligger under våran bågskyttelokal. Där satt vi över 2 timmar och käkade och pratade. Det var trevligt.. Sedan åkte vi hem igen och så har kvällen bara gått av bara farten. Jag her renskrivit protokollet från senaste mötet och har nu suttit här och spelat lite spel. Ute har det innte gått att vara för det har blåst så kallt och regnat. I morgon ska jag till bågskyttet och jag hoppas tränaren inte glömt filen till mina pilar. Jag har mailat och påminnt honom. Ja, så är det bara fredagen kvar innan vi ska iväg till Karlstad. Jag har inte provat min tävlingströja ännu, kanske jag borde göra så jag ev. kan byta storlek i morgon om det skulle behövas. Ja, på fredag kommer Borka till oss igen över helgen. Matte och husse ska på en spaweekend, deras semester eftersom de inte fick någon i sommeras. Ska hoppa i koj snart, GOD NATT!!

    SvaraRadera
  6. God eftermiddag!
    Nu har jag gjort klar det mesta med förberedelserna för tävlingen i morgon. Sitter och väntar på att kompisen ska komma med Borka. Jag kunde skjuta med de nya pilarna igår och de fungerade lika bra som de gamla. När vi åkte hem började det snöa, det snöa så att jag blev tvungen att köra med halvljuset istället för jag började känna mig yr av alla snöflingor som kom emot mig. Det var lite knepigt, men hem kom vi.
    Ja, i morgon ska jag var på Rosvalla parkeringen till halv 6. Det blir en väldigit tidig morgon för mig det. Tur att jag inte ska köra till Karlstad också, det hade jag inte pallat med. Jag kan ju sitta och halvsova därbak i bilen och ha lite menatal träning inför tävlingen Håll tummarna för mig i morgon.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  7. Hej Recurven!
    Skrev ett medelande till dig men det bara försvann så jag gav upp men det är ett par dagar sen,och inte hade jag sparat det heller.Så det bara försvann,så ni har haft det så halt,vi har haft blåst ett par nätter,så jag har varit så tung ihuvudet.
    Hoppas du har det bra
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Recurven!
    Så de nya pilarna är klara du har kanske tagit bild på dem hur de blev?
    Spå de tappade farten låter inte bra vad var det då du gjorde som var fel?
    Nåja jag får väl reda på dety tids nog.
    Kramar,

    SvaraRadera
  9. Recurven!
    SISU tjen är det hon som fått med dig i dansen och gympan?
    Har du provat att spela Bowling någon gång?
    Jag har bara tittat på för kloten ä'r 3 kilo tunga sägs det.
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Recurven!
    Hoppas allt går bra på Tävlingen i morgon ja får väl höra hur det gick för dig.
    Idag tog jag en promenad på lite över 3 km så sa jag till sambon när
    hjan tog upp mig att konstigt har krokstorpan stäng det är lanthandeln en bit ifrån,det tror jag inte sa han sen körde vi förbi fåglum och där de säljer skivor,konstigt sa jag att de har stängt idag,sen kom jag på att det var trettonafton idag jisses det var första gången i min löivs historia att jag missat det så jag fick vända på maten så det jag skulle ha i morgon blev idag sitället,prata om vilken soppa det kan bli haha
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Hejsvejs!
    Hua, nu är den långa trista resan över. Vi hade åkt ca 52 mil. Väglaget var bra som tur var, inget regn eller snö. Jag anmälde mig själv att vara med i herrklassen för norska tjejen var en kille. Jag var ensam tjeje att skjuta långbåge. Tyvärr så strulade lite i början av tävlingen så jag halkade efter lite, men jag tog igen lite i andra rundan och slutade som 3:a bland herrarna. Jag kom på på pallen och fick en brons medalj. Fick 456p, 3p sämre äm DM i nov.
    Jag var ganska nöjd till slut ändå. Men idag har jag mest suttit i soffan och halvsovit, resan käns av även idag och det är jobbigt att kliva upp långt tidigare än tuppen. Det straffar sig visst för mig...
    Ska fixa mat nu för hungrig blir man visst ändå.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  12. Javisst ja!
    SISU tjejen är inte samma som jag gymmar med. Dansar gör jag inte alls, kan inte! Jag provade Zumba en gång men det funka inte för mig. Jag gymmar bara på i stället. Denna vecka ska det bli 3 ggr. Har varit lite lat mellan jul och nyår, men jag har ändå gymmat. Korren kör i gång i morgon igen så vi skjuter väl den på torsdag, 4 ggr kvar på den.
    Tjing!

    SvaraRadera
  13. Hej hej!
    Ja, nu har de hämtat Borka igen och det har blivit lugnt igen och katterna börjar våga sig fram. Jag var ner till stallet en sväng och hade med mig Borka. Stallkompisen gillar honom och hon var där. I dag kändes det rätt bra att hälsa på i stallet. Hälsade även på hästen som ståd brevid Bounty utan att det gjorde mig något, förhoppningsvis börjar det ge med sig lite nu detta med att Bounty inte finns i stallet längre.
    i morgon är det bågskyttet som gäller och ett besök på gymmet igen. Alla helger är slut och det tycker jag är skönt. Alla stakar och stjärnor ska snart ner också. Med andra ord så är det vanlig vardag igen.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  14. Hej Recurven!
    Ja det må¨ste varit trist att köra så långt när vädret har varit så omväxlande..Grattis till
    3:dje plats det är väl inte illa eller hur.


    Jisses vilket konstigt väder det är,ena dagen snöar det andra ösregnar det sen snöar det igen
    Känns inte som det är vinter precis,
    Hoppas du har det bra
    Kramar

    SvaraRadera
  15. Jasså det var inte samma tjej som gympa med dig.
    Vem har inte varit lat,ett par promenader har det
    blivit men inte mer.
    Kramar

    SvaraRadera
  16. Hejn igen!
    Borka hunden ja,hur klarade katterna det?
    Ja så du har fortsatt kontakt med stallkompisen det är väl bra.
    det behöver du säkert.
    I dag ska julen dansas ut så nu är det ingen helg
    förrän vid Påsk den kommer väl före Kristi Himmelsfärds dagen.
    Kramar

    SvaraRadera
  17. Hej!
    Oj, vad många dagar sedan jag var här då??
    Borkas matte och bågskyttekompisen är samma tjej som jag gympar ihop med. Inte så lätt att hålla koll på alla eftersom jag inte skriver ut några namn.
    Den här veckan har vi tagit det lite lugnt, men ändå har det varit full fart. Bågskyttet och gymmet har besökts och igår sköt vi för Korren igen som startat efter juluppehållet. Det gick inget bra varken för min tränare eller mig. Nya tag tar vi i morgon. Vi ska ha lite teknikträning med filmning då, men innan allt ska jag gymma. Jag gymma igår och vägde mig och jag blev så besviken för jag hade gått upp i vikt igen. Bara att ta nya tag!! Var till VC i dag och kolla mitt blodtryck, jag tror det gått ner för jag hade ju runt 167/110 eller något tidigare men idag var det 137/90. Pillren hjälper tydligen.. Ska kolla två ggr till. Inget nytt ang operationen ännu...
    Snöar för fullt gör det ute, men det är så tunn snö så det blev bara vitt, under finns den förädiska isen. Skönt att slippa gå ner till stallet en kväll som idag. Snö och kall blåst.. Jo, jag håller kontakten med min stallkompis vill inte släppa det helt, och det går bra att vara i stallet nu utan att tårarna rinner. Det är ju 2 mån sedan på söndag. Fast nog saknar jag Bounty alltid...
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  18. Hej Recurven!
    Ja jag trodde väl det,ja dagarna bara flyger iväg,
    nu har halva januari gått,och inte har jag skrivit
    fel ännu i alla fall.
    Jag tog min promenad igår, lite över 3,63 km har det
    och det blev 5587 steg om jag inte minns fel,nåja något
    ditåt i alla fall...
    Men har sovit så dåligt i natt och det känns som jag har
    grus i ögonen.
    Vad bra att ditt blodtryck har gått ner,men det dröjer nog
    innan de hör av sig med operationen hoppas du kan stå ut.

    Jag vet inget här heller mer än att läkarn sa om de inte ska eller inte kan operera mig så ska jag ha stödet men det är så jobbigt att ha på sig,och när man ska ha vantar på går det inte att ha det på och inte när jag diskar heller.
    Snön det vi hade är nästan helt borta bara det som snöskrapan skrapade upp,det ligger ju kvar..
    Det förstår jag mycket väl att du saknar din trofaste vän,inte utan jag saknar honom som inte ens hann få klappa honom.Bara sett honom på bilder.Men du hade så mycket roligt att berätta om honom.
    Nej sängen kallar.
    Godnattkram.

    SvaraRadera
  19. God eftermiddag!
    Vardag igen och tiden bara rusar, jag hinner inte med riktigt. Sköt lite igår men det vill inte funka till 100% så undrar hur det ska gå på lördagens tävling. Jag blev störd ganska rejält i lördags på träningen och jag tog upp det på styrelsemötet igår. Korren är i gång igen och jag får göra ett nytt försök i morgon. Ska in och gymma också..för det blir inget på lördag i och med tävlingen.
    Jag väntar varje dag om att få kallelse om operationen, vill få det gjort nu!!!! Prata med min mamma i söndags och hon hade opererat sin ena hand för ca 3 år sedan och nu har det kommit i den andra på henne så hon visste vad jag stod ut med.
    Nu ska vi smaska på en bit smörgåstårta jag köpte för vi ska betsälla det till årsmötet om en månad och då vill jag smaka den innan.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Recurven !
      Kan inte det här nya systemet de gjort m,en hoppas du ursäkta om det blir lite rörigt.
      Ska snart in till dig.
      Kramar

      Radera
  20. Godkväll!
    Inne som hastigas i morgon blir tävling efter denna veckas katastrof träning. Fick ihop ett skapligt Korre resultat till slut igår. Ja, du kan läsa på bloggen om det.
    Håll tummarna!
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  21. Godkväller!
    Jag tog med nöd och näppe hem vinsten idag igen. Men du får läsa om tävlingen på min blogg. Det var kallt här i morse. -12,3 gr...
    Men nu är det nästan 1+ gr. I morgon ska det komma mera snö och då ska jag uppdatera hemsidan, kolla genom medlemsregistret och fixa licenserna för året så vi kan tävla vidare. Det är saker som bara jag i klubben kan göra för jag har inloggningsuppgifterna för det. Det är kvar sedan jag var sekreterare.
    Nu är jag ganska trött efter tävlingen så jag kryper nog ner mellan lakanen rätt tidigt i kväll.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Jisses vi har redan passerat mitten av Januari.Och idag har det snöat jättemycket här.På tal om operation så har jag fått en kallelse till Göteborg sen får vi se hur det blir,antingen det blir operation eller jag ska ha bandaget det återstår att se..
      Så det gick inte så bra för dig,hoppas du kommer iväg snart och få gjort vid din handled.
      Jisses så gott med smörgåstårta talade jag om att jag gjorde en här till Nyåret.Sambon vill att jag ska göra en till ganska snart haha
      Ha en bra dag
      Kramar

      Radera
    2. Nåja de verkar ha ändrat här men jag får väl finna mig in och se om jag kan göra rätt,
      Duktigt trodde inte det bllev en tävling
      jag kan bara säga grattis..
      Kramar

      Radera
  22. Försöker igen Recurven!
    Kanske skönt att koppla av också.
    Hoppas du haft en bra helg.
    Kram

    SvaraRadera
  23. Hej!
    Jag var också inne och skulle blogga men det gick inte, men nu har det funkat. Sitter här och fryser som en liten nisse. Det bara kom nu helt appropå. Jag vill inte bli sjuk!!!! För jag tror inte att det är så kallt, fast vi har inte eldat ännu visserligen, sambon började nu.
    Nästa tävling är på söndag i Linköping och jag är visst ensam tjej igen och bara en kille också. Dåligt med långbågar i detta distriktet verkar det som.
    Nu ska jag hälla i mig lite Cappoccino för att bli varmare.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  24. Godkväll!
    Usch, vad man som bågskytt ska utstå med mycket.. Naturligtvis har jag blivit sjuk, men jag har redan piggnat till igen men inte helt bra. Jag har fått veta att denna troligen en form av influensa kommer från Finspång. Många mail från bågskyttekompisar som var med som också insjuknat på samma sätt som jag. De har kallat det för Vallonfeber eller bågskyttefeber.
    Men jag åkte ändå in till bågskyttet idag, sköt mitt Korre resultat som faktiskt blev det bästa för detta året, eller på denna sidan om jul i Korren vill säga. Jag fick ihop 246p och prestera detta och vara sjuk tycker jag var bra. Varför kan jag inte få ihop dessa siffror på tävling är en annan fråga.
    Sambon har jag smittat som nu är däckad.
    Ska titta lite på TV nu innan man kryper ner igen.
    Ha det bra! Hooossst, hooosstt1

    SvaraRadera
  25. Hej Recurven!
    Ja det bär sig så underligt åt och jag har inte fått klämm
    på hur jag ska göra heller...men det får väl bli som det blir..
    Att du fryser är väl för att det är en sådan råhet som går in i huiset i alla fall här.
    Ja eller chocklad är också bra att ta till eller te.
    Ha en bra dag
    Kramar

    SvaraRadera
  26. Hej igen!
    Det är hosta du fått då,och samtidigt smittat sambon
    jaja är man så involverade med varann så är det kanske
    inte så underligt....
    Så¨du fick den i Finnspång hoppas du snart är kry igen.
    Kramar.

    SvaraRadera
  27. Godkväll!
    Vi är nu över 45 st som insjuknat på liknande sätt efter tävlingen. Hög feber, hosta, ont i kroppen och heshet osv. Men jag har bara lite envis hosta kvar men känner mig bra mycket bättre och i morgon ska vi till Linköping och tävla. Sambon är också krasslig, men han verkar vara 25 ggr sjukare än jag, men han är ju karl också. hur kommer det sig att dom alltid blir så mycket sämre än vi kvinnor?. Gnällig som en trotsig unge är han också så det ska bli skönt att komma hemmifrån ett tag i morgon och slippa höra allt jämmer och elände.
    Jag har gjort klart allt så jag har bara att packa tävlingsväskan i morgon och sticka iväg. Vi ska mötas vid Rosvalla halv 8. Det tar ca 1½ timme till Linköping. Och nu var min godispåse slut också... Vilken godisråtta jag är!!! Ja, så har en hel veckas gymmande gått åt fanders också i och med att man varit sjuk, det var ju inget vidare..
    Nehe, sängdax snart, hoppas jag kan sova bara!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  28. Godkväll!
    Nu har jag varit iväg och tävlat igen. Jag klarade av det, men jag måste erkänna att jag kände att jag inte är riktigt frisk ännu. Klarade även av att komma 2:a i herrklassen eftersom jag var ensam tjej igen. Jag fick ihop 470p = 1p mera än i förra veckan. Jag vann 2 Trisslotter denna gången. Tröttheten börjar komma smyganade nu och jag kojar nog rätt tidigt i kväll. Nästa veckan är sista veckan vi skjuter Korren. Vi fick stryk veckan som gick med bara några poäng. Ligger nu 4:a i tabellen.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  29. Hej!
    Vill bara meddela dig om att jag har problem med min nya dator, ibland fungerar den och ibland inte. Ska lämna in den på koll i morgon. Nya datorn som jag köpte i oktober, krånglar redan...
    Annars är allt OK! Har även försökt installera internettet på min laptop, men den tar inte emot det. Detta med datorer är trist när det inte funkar.
    Så nu vet du om jag blir borta några dagar..
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  30. Har du helt tappat blogglusten ? Saknar dig !
    Sköt om dig, kram.

    SvaraRadera
  31. Hej Recurven!
    Usch då är ni så många som insjuknat av detta...
    Men det verkar bli tillbakagång för din del eller?
    Haha ja män är besvärliga ge han en ginagard eller
    vad den nu heter.
    Godisråtta det är jag också har blivit det efter jag
    slutade röka.
    Ha en bra dag
    Kramar

    SvaraRadera
  32. Recurven!
    Är man inte riktigt frisk så blir även tävlingarna lidande inte sant?
    Här har vi det riktigt kallt i natt var det -20 grader,och nu är det väl 15-17 grader har varit ute en runda.Men jag känner man är väldans kall i fingrarna.
    ja du nu på torsdag ska jag tillö Göteborg
    de ska göra en koll till med min handled.
    Får se vad de gör sen eller får jag gåmed mitt bandage.
    Kramar

    SvaraRadera
  33. Recurven!
    Oj då har du problem med din dator,
    vad är det då för fel?
    Varför fungerar inte internet på laptopen?
    Det låter konstigt.
    Min laptopp funger peppar peppar ta i trä man vet ju aldrig*ler*
    Hoppas det ordnar sig med din dator
    Kramar

    SvaraRadera
  34. Hej Doris!
    Jag det verkar vara en lång pärs sen vi hade branden här...
    Så skönt att höra att man är salnad tack för det.
    Ha en så bra dag du också
    Kramar

    SvaraRadera
  35. Godkväll!
    Jaha, du! Vad som är fel med laptopen har jag ingen aning om, jag kan inte om installera hela datorn heller för CD spelaren har pajat och kan inte läsa skivorna. Kan bara få in grejer med USB och det är ju bredbandet på men det vill ändå inte..
    Den stationära datorn har väl fått spel.. Peppar, peppar så funkar den just nu.. I går var heller inga problem. Det har gått Gremlins i grejerna!!!
    Har extra tränat i dag och skjutit för sista Korren för vintern. Jag fick ihop 245p till slut. I torsdags gick det så urkass så jag ville göra ett nytt försök idag.
    I morgon ska jag in till Rosvalla igen, tjejträff och skytte + mat och mera skytte.
    Kallt som F-n här, men snön har vi sluppit från. Visserligen är det skottår men inte vill man skotta för det heller... he he he... Tempen ligger väl på -15, -17 gr just nu. Kanske det sjunker under -20 gr inatt... Det blir kallt även i morgon, bläää.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  36. Hej Recurven!
    Vad är det då för mening att man ska ta och har säkerhetskopior om du inte kan installera om den,låter mysko tycker jag.
    Ja nu har verkligen kylan kommit till oss,jag sitter med jumper på
    mig för att hålla mig något så när varm.
    Aha så det är skottår i alla fall trodde nästan det,men var inte säker men har glömt att titta på kalendern också...
    Vi hade under -20 inatt tror jag sambon sa.
    Han var ute och körde bilen varm,jag stannade hemma.
    Är inte ens kul att åka bil när det är kallt.
    Ha det bra du också.
    Kramar

    SvaraRadera
  37. Godkväll!
    Ja, det ligger en poäng i vad du skriver. Varför behövs säkerhetskopior?? Förra datorn gjorde jag programbackup på som det stod och att det med hjälp av dom kunde få datorn som den var när man köpte den. Men när vi skulle göra det så tog den inte emot sina egna gjorda CD. Har gjort sådan på denna nya också, men jag har inte provat dom. Men peppar peppar har datorn fungerat bra nu under helgen, varken "fryst" eller strulat med att inte starta, hoppas den håller sig nu.
    I dag skulle sambon till tandläkarn och dra ut en visdomstand, men de ringde ca 2 timmar innan och flyttade det till torsdag. Jag blir lite sur eftersom vi måste ju ringa innan 24 timmar för att slippa betala, varför kan de ringa 2 timmar innan? Tänk om vi åkt in tidigare för att uträtta andra saker innan då?Då hade de inte fått tag på oss. Det kostar ju för oss också men det verkar de inte tänka på... Har gjort minsta möjliga idag, limmat några pilar och räddat några flera yngel från de stora fiskarna. Jag har släppt över de första ynglen vi fick i stora akvariet nu för de är lika stora som Neontetrorna och några är större. De börjar få lite olika färger och jag tror att åtminstone två har den gul/oranga hanen med treangelformade stjärtfenan till pappa. De skiftar i samma färg som han och har oranga stjärtfenor men inte treangelformade visserligen. Det kanske kommer igen i nästa generation efter dom. Jag har även 5 platy i lika oranga och röda färger men de får komma till stora akvariet till mars. Fick 3 nya yngel igår troligen efter den "blå" honan som jag väntat skulle yngla så länge. Så fanns det ytterligare ett i morse som jag räddade från att bli uppätet. Så nu är det väldigt många halvsmå fiskar i stora akvariet och det ser ganska festligt ut. Det rör sig så att säga.
    I morgon är det bågskytte igen.
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  38. Hej svejs!
    Jaha, var det i morgon du skulle iväg med din hand??Hoppas det går bra.. Jag pratade med min "nya" läkare Bengt idag. Jag rapporterade mina blodtrycksvärden jag tagit och nu ligger det bra, jag får visst fortsätta äta blodtryckssänkande minst ett år fram. Han hade även uppgifter om att min operation blir i mitten av mars, så jag får vänta ett tag till. Jag hade glömt bort att ta blodprovet för att kolla njurarna när man börjar med blodtrycksmedicinen men det var bara att åka och göra. Ändå hade jag skrivit upp det på min lapp.. Man glömmer ändå!!
    I går sköt jag inget, men jag var inne och gymmade. -9 cm runt midjan, men vikten var den samma?? Det händer något i alla fall. Har gymmat 82 ggr nu så jag närmar mig t-shirten vid 100. Gymmar i morgon igen, men inget i helgen för då tävlar jag igen.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  39. Hej Recurven!
    Jo jag märkt6e det när jag skulle köra om mina skivor för att den skulle gå bättre,inte var det någon vits att ha säkerhetskopior,
    Kan ske märkt om datorn kraschar förstås...
    Oj då har han fel på en visdomstand,och får ändrat tid ja de tar ingen hänsyn när det är åt det hållet men när det är från deras håll så går det inte lika smärtfritt.inte kan vi komma ett par timmar innan och säga att vi inte kan,vilken tur att ni inte hade
    åkt iväg för att påassa på att göra annat sammtidigt som detta skulle vara..
    Hoppas det går bra med ditt skytte..
    Ha en bra dag kram

    SvaraRadera
  40. Hej igen!
    Ja jag var iväg igår,var väldigt nervös för att jag inte skulle komma iväg som jag skulle,men vi hade gott om tid när vi kom fram,sen var läkaren sen från operation skulle jag tro,jag tyckte det var en behaglig läkare,en kvinnlig inte så gammal.
    Hon hade uppe plåtarna på min hand så jag fick se den inte bara att tala om hur det var om du förstår hur jag menar.
    Det blir operation,så nu får vi se hur länge det dröjer innan jag ska dit.
    Hon tog blodtrycket på mig och lyssnade på hjärtat och lungorna och det fanns in tget att anmärka på sen hade jag skrivit i hälsodeklarationen,lämnade det som jag ville prata om som jag tyckte var svårt att fylla i och så vikten också förstås,men den tar vi när jag ska operera mig.hon gick igenom hur hon ska göra,så det blir så som när de gjorde carpaltunneloperationen så jag kommer att vara vaken så jag blev ganska lugn när jag åkte därifrån.Så din operation bli i mars det är inte så långt dit.sen kan du nog inte träna på skyttet,men du kommer ju så småningom att vara bättre igen ska hålla tummarna för dig då.
    Kramar

    SvaraRadera
  41. Hejsan!
    Ja, nu har sambon fått bort det där tandskrället. Det gick bra och han har inte så ont heller och det är ju skönt. Ätit mat har han gjort också inte bara druckit.
    Var och tog det där blodprovet jag skulle ha gjort när jag började med blodtrycksmedicinen. Det var ett prov som kollar sköldkörteln så de frågade om jag åt medicin för den, men det gör jag inte. Jag ser med spänning fram mot att få vet vad det provet har att säga om mig.
    Var även och handlade lite innan vi åkte hem igen.
    i morgon ska jag bara göra förberedelser till tävlingen på söndag, i övrigt ska vi ta det lugnt.
    Har haft lite värk i mina fingrar i höger näven idag... Undrar om det har med kylan att göra? Oj, vad hände nu då?? Texten blev mycket större helt plötsligt... Så känns dom mycket stelare också.. Fast det hoppas jag försvinner när jag blir opererad..
    TVn väntar så ha en bra helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Skönt han fick tanden bort till sist....
      Då blödde det inte så mycket då,eftersom han
      redan kunde äta och bedövningen släppt.Som vanligt är
      jag på släpen igen,hinner inte med riktigt*suck*
      Hoppas di helg var bra...
      Kramar

      Radera
  42. Godkväll!
    Jag har kommit på varför texten blev större helt plötsligt. Jag kom åt någon knapp i nerkanten av sidan som ändrar storleken. Bara att jag klickar på Visa i uppekanten och ställa om zommningen till 100%, den står på 125% just nu.
    Annars har jag bar gjort lite förberedelser till tävlingen i morgon och så har jag tagit några bilder på akvariet och dess innevånare. Man ser på bilderna de mindre gråaktiga ynglen som vuxit nu. De är lika stora som Neontetrorna, de blå/röda.
    Ska kolla TV lite nu och sedan hoppa i koj.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Recurven!
      Ja det är ju det när man råkar nuddar knappen för procentuelltvad man ska ha jag har själv 100%,nåja
      huvudsaken du kom på det.
      Så du har med andra or kanske fått fram en art som ingen annan har eller?
      Kramar

      Radera
  43. Hejsan!
    Hoppsan nu flög dagarna bara så där igen. Jag har ju inte ens skrivit om hur det gick på tävlingen i söndags. Det gick bra till slut och jag vann. Men det var lite upp och ner och jag fick inte skyttet att stämma och jag tyckte inte ens det var roligt att tävla.. Men jag tog hem segern med 30p marginal och jag vann det bästa priset hittills - en vattenkokare som lyser så fint i blått tills vattnet kokar och den stängs av. Jag gav den faktiskt till sambon när jag kom hem för han fyllde ju år trots allt, jag har ju kokaren kvar ändå..
    Jag ska nu börja träna med min rekurvbåge i stället, jag slog ju vad med kompisen och förlorade så nu om jag hinner innan operationen av handen ska jag tävla i samma klass som kompisen i Katrineholm den 11 mars. Dumt att slå vad och förlora.. men sammtidigt lite roligt eftersom jag tyckte tävlingen i söndags inte var rolig, dax att byta och göra lite annat. Jag sköt med bågen igår och det gick rätt hyffsat men jag har ju ca 4 veckor att finslipa lite. Ja, jag vet att jag är lite tossig men det måste man vara ibland om inget annat så att andra har lite kul!!!
    I dag har det vräkt ner med snö här och jag gillar inte det för jag tycker det räckte med det som var. Men vintern är ju inte slut ännu.
    Vi fick massa nya yngel här i måndags, jag räddade ca 21 st, men honan fick flera så några hamnade i gapet på de stora fiskarna, det var 4 st till här igår som jag räddade. 25 st små glin som fått komma till yngelakvariet. Undrar mest var jag ska göra av alla fiskar?? Fiskaffären tar inte emot pga risken för sjukdomar och jag vill ju inte spola ner dom i toan, får skaffa ett större akvarie?? Ja, tanken finns faktiskt redan.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Recurven!
      Ja dagarna bara flyger iväg,men det verkar som jag börjar få klämm på det där att svara haha
      Vajert 30 poäng är väl inte illa eller?
      Hur är det med din hand,ja du kommer nog iväg innan migf i alla fall,för än har inte det kommit något brev hit när mitt ska bli.men du kunde inte rädda alla förstår jag...
      Vad dumt man ser ju nästan jämt att folk vill sälöja sina fiska,var går gränsen för att de ska ta av dina yngel,kan de inte se om de är friska kanske?
      Kramar
      Ojoj det var inte lite yngel det där

      Radera
  44. Godkväller!
    Har varit och skkjutit lite med recurvbågen i kväll igen och det gick lite bättre, jag hittade in i det gula fältet flera gånger. Det verkar ju lovande. Sedan var jag in och gymmade, jag blev urtrött idag för jag jobbade på i maskinerna.
    I morgon ska jag ner till stallet och vara moraliskt stöd till min kompis. Hennes häst ska hältutredas och jag behövs lite då.
    Nu börjar jag skratta när jag kommer till din blogg. Man får fortfarande en julhälsning. Men visst, man kan ju tro vi är på väg dit nu när snön vräker ner flera dagar i rad. Har fått ca 1 dm här nu denna veckan. På ena sidan av huset är det minusgrader och på andra sidan är det takdropp på dagarna, det vet inte hur det ska ha det..Men ljusare på kvällarna har det blivit och det är ju skönt.
    Nu ska jag kolla Tvn lite innan jag ska i säng.
    HA DET BRA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Recurven!
      Så du håller på med ditt gympa det är ju bra så du håller dig i trim,den där man trampar på upp och ner den kan jag inte för det gör så ont i ryggen.
      Ja du om någon vet ju hur det är med hälta på häst,kan vara skönt att kännas att man behövs trots allt.
      Du ser de glömmer dig inte därnere trots att Bounty sitter med sin mamma och syster i hästhimmlen han sitter nog och tittar till dig tror jag...
      Jaja det är väl dags att lägga in ett nytt Inlägg kan be tjatit och se godJul och nyårshälsning i februari haha får se vad jag kan göra.
      Kramar

      Radera
  45. Hejsvejs!
    I dag var jag in till gymmet igen. 86:e gången!! Vi hann lagom hem tills det började vräka ner med snö och sedan blev det regn blandat.
    Jo, jag var med nere i stallet, men jag hade en annan uppfattning än vad veterinären hade. Vet. bedövade hovleden, sitter precis där håret börjar nere på hoven, sedan sprangs det och jag såg ingen skillnad men veterinären tyckte det såg bättre ut. Hur som helst så blev det en spruta med tuppkam i hovleden, skönt att hon slapp kortisonet. Vila några dagar för hästen och så ska hon ta bort broddarna framtill på skona så nu ska hästen börja halka också. Hmmm, jag skulle bli lite konfunderad om det var min häst. Får väl höra hur det går.. Inte nog med att jag var i stallet, stallägaren frågade om jag kunde tänka mig kvällsfodra hästarna så det var jag också ner och gjorde senare på kvällen. Det var tyst i stallet då, ingen som bankade i väggen och ville ha sin mat, nej Bountys box var bara fylld med massa täcken och fodervagnen, annars är allt sig likt därnere.
    Jag har köpt mig nya fiskar till akvariet, Metall pansarmalar, billigt pris, 5 st för 99 kr. Kostar 39 kr/st annars. Jag har ju frågat efter pansarmalar men de inte haft, men nu så.. 3 st bor i det stora och 2 st i det lilla och 7 st nya gulaktiga yngel har jag räddat idag. Det blir runt 30 st yngel denna veckan, pust! Kan nog öppna fiskaffär snart, hehe...
    Fick svar på mitt blodprov per post igår... Alla prover visar normala värden... Men inget om operationen denna veckan heller..
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Oj oj nu var det ett tag sewn jag var här igen,fy skäms på mig...
      Idag skiner solen men häromdagen vräkte det ner inte snö utan regn så jag tror nog att all snö är borta här....
      Ja inte lan ju djuren tala om var det gör ont utan man ser bara att de haltar,tuppkam sa du är det ongefär som människor när de får hälsporre eller?
      Hur gör du med egen skörd säljer du dem annars får du ju ett överskott av fiskar,hade som sagt en väninna som hade fiskar hon sålde sina steglits eller vad de heter...
      Det kommer när det bara är igång ska du se.
      Själv hänger jag i luften för mina årliga kontroller på vårdcentralen,känns lite kymingt
      Hoppas du får en bra dag.
      Kramar

      Radera
  46. Hej igen!
    Nu är jag på banan, tiden går alldeles för fort. Både i måndags och igår var jag och gymmade, så det blir 3:dje gången denna vecka i morgon. Jag tänkte även gymma på lördag så jag klarar 4 ggr denna veckan. Ska försöka göra så även nästa vecka då vi inte får vara i våran skjutlokal och träna på hela veckan. Den där andra chansen i melodifestivalen går ju på Rosvalla då. Våran lokal plir presscentrum. Det är lite trist för våran del, men vad gör man?? Gymmet har öppet som vanligt och det är ju tur.
    Hur det har gått för hästen som de sprutade tuppkam på förra veckan vet jag inte hur det gått för. Har inte varit nere i stallet sedan dess.
    Träningen med recurvebågen går ändå vidare och det går bättre och bättre. Turligt nog hinner vi träna 2 dagar i veckan innan tävlingen den 11 mars i Katrineholm. Är lite spännd på hur det ska gå med recurven då. Har lyckats övertala några andra av tjejerna vi har i klubben att följa med och göra sin tävlingsdebut då. Hoppas de inte bangar ur bara. Det bästa av allt är att jag inte har några som helst krav på mig till den tävlingen. Jag ska bara göra så bra som möjligt resultat för mig själv då. Men det är ett tag kvar.
    I morgon har vi årsmöte i klubben och jag ska hämta en smörgåstårta tills dess innan vi åker till bågskyttet.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Hoppas allt är bra med dig och att du känner dig pigg fortfarande,
      nu börjar det dra ihop sig för dig tills du ska på operationen,du kommer iväg innan jag trots allt*ler*
      Det är bra att hålla sig i form,hur mår dina fiskar.
      Har edu tänkt på hur det går när du opererat dig med bågskyttet det tar ju lite tid
      innan du kommer igång igen,ska ge dig ett råd som jag hade mycket nytta av när jag gjorde min operation förra fgången,tycker du onm att lösa korsord ,jag menar för att få fingrarna att vilja hålla i något det är en konst det minns jag...
      Nåja jag hör väl av dig då och då du har inte tröttnat på mig det gillar jag.
      Önskar dig en fin Onsdag.
      Kramar till en ihärdig tjej.

      Radera
  47. Trevlig fredag på dig!
    Nu har jag ÄNTLIGEN fått reda på när jag ska bli opererad i handen.. Fredagen den 16 mars. Jag hinner besikta bilen på torsdagen, tur va? Det är dagen före SM som jag inte ska vara med på ändå startar. Jag hinner även vara med i Katrineholm den 11 mars.
    I går hade vi årsmöte på klubben och jag blev omvald till orförande, så jag har kanske gjort något bra i alla fall. Vi fick även ihop nya till en fulltalig styrelse, 3 nya styrelsemedlemmar alltså.. Smörgåstårtan var jättegod! Mmmmmm...
    I morgon ska jag till Rosvalla och gymma + att vi ska ha lite materialvård eller vapenvård om man ska hårddra verksamheten.
    Var ner till stallet ett tag idag och fick veta att hästen ska vila ca 3 veckor och sedan kommer Strömsholm tillbaka för koll och det var visst den 16 mars, så kompisen kunde inte skjutsa mig till sjukan den dagen. Jag får väl fråga pensionären på bågskyttet, han kanske kan... Vi satt utanför stallet och fikade i solen och det var varmt där i lä för vinden. 10,7 gr varmt i skuggan hade vi idag.
    Har suttit här i kväll och gjort lite förberedelser inför nästa styrelsemöte. Har inte brytt mig om att göra något eftersom jag inte visste om jag skulle få vara kvar som ordförande eller inte. Massa listor som ska in till olika ställen om medlemsantal och jag vet inte allt. Men de är klara nu. Jag har även massa City Gross Kvitton som ska sammanräknas och lämnas in senast tisdag, så får vi lite sponsorpengar från dom. Inte lika mycket som förra gången tyvärr. Men lite blir det väl!
    Ha nu en trevlig helg!

    SvaraRadera
  48. Hejsan!
    Nu har jag räknat klart alla kvitton och vi får ungefär hälften mot vad vi lämnade in i augusti förra året. Det blir några kronor till en liten grillkväll vid stugan i sommar ändå..
    Var in till Rosvalla och gymmade igår och sedan var det meningen att vi skulle fixa med bågarna, men det blev inte så mycket av med det. Vi kom på att vi var tvugna att välja priser och kolla genom vad vi hade och inte hade till våran tävling i sommar. Man måste vara ute i god tid till det så att priserna kommer hem i tid. Har varit på tävling där man fått veta att priserna tagit slut och ska skickas, men det aldrig kommer något. Det är ju inte kul precis.
    I dag har vi städat lite här hemma, annars lyser den gula och vi tar det lugnt. Ska äta paltbröd med fläsk i kväll. Det var det jättelänge sedan jag käkade, tur att även sambon tycker om det!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  49. HALLÅ !!!
    Var har du tagit vägen???
    Idag har det varit lugnt, i morgon ska jag in till Rosvalla och gymma. Men jag får åka ensam då, sambon kan inte gå uppför brandtrappan som vi måste använda denna veckan. Allt för den där Melodifestivalens andra chansen. Dravvel, dravvel....Vi får heller inte skjuta något i lokalen för där är det press center inför det dravvlet. Skönt att gymmet fick ha öppet som vanligt så man kan hålla igång ändå.
    Annars sitter jag och fryser för vinden har vänt och drar in precis där jag har datorn, min fötter är iskalla. Jag är även kall om mina händer för jag har skalt morötter och rivit och blandat köttfärs. Kallt, kallt värre. Det blir stekta biffar och potatis med lingonsylt och gräddsås + rivna morötter och skivad gurka. Det ska bli gott!!
    Visa dig snart!
    Hej svejs!

    SvaraRadera
  50. Hej igen!
    Nehe, ingen skymt av Agath i dag heller!! Vad gör du? Var håller du hus??
    Jag har varit inne och gymmat och lämnat kvitton till City Gross så att klubben får några kronor extra i kassan.
    Försökte mig på att fota mina fiskar men det gick inget bra, den lilla kameran klarar inte av det. Så håller sig inte fiskarna stilla heller för den delen. Får nog prova någon dag med den stora kameran som jag använde förra gången.
    I morgon ska jag också in och gymma hade jag tänkt mig. Sedan ska vi handla lite så vi har att äta nu i veckan och till helgen.
    Ha det bra !

    SvaraRadera
  51. Hejsan!
    Kul att du visat dig igen.
    Först.. tuppkam är ett medikament som är gjort på tuppens kam och det sprutas in i lederna på hästarna. Den andra hästen de undersökte blev även den sprutad med tuppkam fast i sina bakknän. Det är bättre än att spruta kortison.
    Sedan vet jag inte riktigt vad du menar med att din vännina sålde steglitser. Steglits är nämligen en liten färggrann finkfågel. Googla på Steglits så får du se.. Jag har frågat på djuraffärerna men de tar inte emot yngel för de är rädda för sjukdomar. Så jag vet inte var jag ska göra med alla yngel. Men vi såg ett akvarie på 200l igår, 3995 kr och då var det extrapris och alla grejer ingick. Men jag har inga pengar!!!! Har fotat lite fiskar idag som finns på bloggen.
    Har varit och gymmat även idag och idag var det fullt med pressfolk med kameror på magen på Rosvalla. Fast Melodifestivalen är ju inte förrän på lördag. I morgon ska jag inte gymma det får bli på lördag.
    15 dagar kvar till operation av min hand. Skakis är jag..
    Nu ska vi äta Bruna Böner med stekt fläsk.
    Ha det bra!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  52. Godkväll!
    I dag har jag tagit det lugnt. Gjort rent lite hos fiskarna och reningsverken, fikat och tittat på film, Chitty,chitty,bang,bang. Limmat de sista fjädrarna på pilarna som var kvar och nu står maten i ugnen så vi ska äta. Det blir Kyckling, ris och Currysås och lite grönsaker till. Det knorrar faktiskt i magen på mig. resten av kvällen blir väl i TV soffan. I morgon ska jag gymma igen för 4:e gången denna veckan. Jag jagar mina 100 ggr.
    Ha det bra i helgen.

    SvaraRadera
  53. Hejsan!
    Söndag med vattenläckage här - inte kul!!! Det är värmeskåpet som läcker....
    Annars har jag gjort det tråkigaste som finns - tvättat fönster. Hängde upp rena gardiner på samma gång, men nu är det klart och det känns såååå bra! Bäst att passa på innan jag blir opererad i handen också. Bara 12 dagar dit.
    Revbenen är i ugnen tillsammans med potatisgratängen så snart blir det mat här. Efter allt jobb blir man hungrig.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  54. Godkväll!
    Nu har rörkrökarn varit här och hittat ett sönderrostat värmeskåp som ska skrotas. Jag är jätteglad för det där skåpet har varit krångligt sedan jag flyttade in här för 18 år sedan. vi ska få en värmvattenberedare och två luftvärmefläktar och så blir vedpannan kvar som komplement till fläktarna om det skulle bli riktigt jäkla kallt ute någon vinter. Äntligen kanske vi kan vara borta och kunna komma hem till en varm stuga istället för ett kylskåp...
    annars har jag småpysslat mest hela dagen, gjort förberedelser till nästa styrelsemöte också. I morgon blir det träning som vanligt och jag ska naturligtvis in och gymma.
    Ha det!

    SvaraRadera
  55. Hejsan!
    nu har vi fått en ny varmvattenberedare inmonterad. En liten sak på 55 liter. Borde kanske ha varit en på 80 liter, men vi är glada för den vi fått. Det gamla skåpet står utanför grinden på vägkanten, undrar bara hur länge det ska stå där?? Eller menar hon att jag ska köra bort det? Då får hon väl säga det!
    Sköt båge igår och det gick bra, ska ha Kommunmästerskap i morgon och vi blir 3 tjejer i klassen. Kul att ser hur det går?
    Jag har varit inne och gymmat även idag och sedan var vi och handlade några grejer. Blåser kallt ute...
    I morgon är det gymmdax igen då blir det för 97:e gången. Det blir 3 ggr till torsd nästa vecka.
    Jag gillar korsord och har prenumererat på några nu sedan jag tog bort Bounty, för att ha något att göra. Men jag har bara klurar lite korsord några gånger sedan dess eftersom jag gymmar mera och skjuter mera. Men jag kommer väl inte klara av att skriva de första veckorna ändå, eller hur?? Hittade en film på YouTub om hur operationen gick till.. Det var läbbigt att se och jag mådde illa då. Jag brukar inte vara blödig och det var inte ens blodigt, men bara tanken på att de ska skära och klippa som det gjord verkar kusligt. Men som jag sa till sambon: när det väl är gjort så kommer jag väl att säga att det var väl ingenting precis som när jag drog ut en visdomstand och vid en rotfyllning. Jag ska nog inte oroa mig, fast jag är skitnervös... Men det hör nog till..
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Vi har en vattenbehållare på 30 kliter tror jag den är inte så stor och står under diskbänken,men den tar ju upp skåpet så jag kan inte ställa rengöringsgrejer och sådana saker där.
      Det där att vara nervös det är man jag åtminstone är rädd för att vakan ,men denna operation söver de inte utan ge bara lokalbedövning,något lugnande hade man nog fått men inngen sömn,aå jag var med under hela oerationen,men de hade en ställning för så jag inte skulle se när de skar,att det inte blöder är för de hänger uppå handen så bloden hålls tillbaka på det sättet sen sätter de 2 manschetter,en bit från varann,men läkaren frågade om jag kände något och det gjorde jag ju inte så det sa jag till honom...Du ska se att allt går vägen för dig.
      Träna sedan att hålla en penna och skriva för träningen skull nu kommer jag inte ihåg om det var vänster eller höger på dig...mitt satt på höger men det var ju jobbigt att vbe om hjälp och tvätta håret och att knyta snibbarna på blöjorna på min lille son var ett helt konststycke men är man inte tusenkonstnär så blir man*ler*
      Nej nu ska jag gå till sänga
      Hoppas din dag varit bra
      kramar

      Radera
  56. God kväll!
    I går hade vi kommunmästerskap på bågskyttet. Det gick bra för mig med den andra bågen. Det började lite knackigt men jag kom ifatt och fick igång mitt skytte så till slut hamnade kompisen och jag på samma poäng, 212p. Men hon vann äver mig för hon hade en 10:a mera. Men vi gjorde en särskjutning för kul skull och den vann jag. Det är att man sjuter 1 pil och ska hamna så nära mitten som möjligt. Jag fick en 7: och kompisen en 6:a. Det verkar ju lovande till söndagens tävling i Katrineholm. Sedan blir det skjutuppehåll för min del.
    i dag var vi först in till staden och handlade och efter vi fikat gick jag ner till stallet och prata med stallkompisen. Hon höll på att byta box till sin häst så jag fick vara hästvakt. Hästen blev lite nevös för att den var ensam, men när boxgrannen kom till slut lugnade hon ner sig. Det var riktigt skönt att bara sitta och prata med hästen i stallet. Den boxen som hästen bor i nu har faktiskt Bounty också bott i en vinter för att vara sällskap till en häst. Stallet ligger lite brevid stora stallet och det finns bara plats för 2 hästar där. Därför är det lugnt och skönt där. Fast jag tror Bounty trivdes bäst i sin box i stora stallet, han gillade när det rörde på sig. Ja, nästa vecka är det 4 månader sedan jag blev utan häst. Vad fort det gått!! Men det räcker bra för mig att gå ner till stallet och hälsa på. Det blir skönt i sommar också, slippa passa häst och så vidare..
    Ha en skön helg, det tänker jag ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Jag har tänkt på en sak du är ju sekreterare i klubben hur har du löst den biten någon får väl hoppa in i stället för dig medans du går med handen i bandage.Att vara med är en sak men att skriva på maskinen det blir väl svårt inte sant?
      Jag ser att det går bra för dig vad det gäller skyttet
      Ha en bra dag
      Kramar

      Radera
  57. God Jul! heheh!!!
    Tävlingen i går kunde ju ha gott bättre, men jag är varken nöjd eller missnöjd. Jag skulle ju bara ha roligt och det hade jag.
    mina poäng är bedrövliga, om bara upp till 385p, jag hade 400p som mål vilket jag inte klarade. Men jag får glädas åt kompisen för hon klarade 400p gränsen och hon slutade som 3:a. Jag blev 5:a och nybörjartjejen vi hade med blev 9:a. Vi tävlade i samma klass alla 3.. Det var det som var grejen. Mina långbågekompisar tyckte jag svek dom, men det var mycket skoj bakom det också. Förklarade att jag skulle operera handen och ska ha ett sjutuppehåll nu och att jag kommer tillbaka till sommaren då med långbågen givetvis.
    Har lite ont i min högra hand idag efter gårdagens ansträngning, men snart ska jag bli av med detta, bara 4 dagar kvar...
    i morgon har vi styrelsemöte så jag har fixat dagordning till det nu i kväll. Har även lagat en nosrem till kompisens häst nere i stallet, hon får den på onsdag då jag lovat komma ner ett tag. Hoppas på varmt och soligt väder så vi kan fika utanför stallet. Nu börjar tiden då jag kan sakna Bounty igen. Det där med att hoppa upp i vagnen och ta en tur i skogen. Men jag får väl överleva det också. Äsch, nu kom tårarna igen...
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  58. Hallå där Agath!!! Här var det länge sedan vi fick höra något nytt från dig :-(
    Hur har du det?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Susanne!
      Jag höll nästan på att radera dig men klarade det *phu*
      Ja det är länge sen har inte funnit det rätta än ska se om jag inte kan finna något att skriva om*ler*
      Jodå ganska bra tar mina promenader när det vills sig idag har jag en sådan dag som inte är så bra,allt måste fungera när jag ska ta mina promenader
      men annars är det väl som vanligt skulle jag tro,ska snart in hoppas jag ochg operera min hand du kommer kanske ihåg den här utväxten jag har vid båtbenet ska tas bort.Men har inte4fått kallelse än
      Hoppas du har det bra,
      Kramar

      Radera
  59. Hejsan!
    Nervositeten kommer smygande mera och mera för nu är det snart fredag....ÄÄÄääääää...
    Var in till Rosvalla på förmiddagen och gymmade. Hem och tog lite fika inna jag gick ner till stallet med tränset till kompisen som jag lånat hem för att laga. Vi pratade en del och fikade innan vi gick och hämtade in hennes häst. Det känns ganska bra att vara i stallet ändå nu, har väl vant mig lite vid att det är tomt i Bountys box och att ingen står där och sparkar i väggen längre. Det är fullt med foder och massa täcken hänger på väggarna runt boxen och skiten i spånet är kvar. Det är inte Bountys skit för kompisen gjorde rent där det vet jag.Det var fint väder ute med solen på himlen men det blåste kallt och nu enligt vädersidan ska det snöa här. Har inte tittat ut så jag vet inte om det gör det.
    I morgon ska vi in och besikta bilen... får se hur det går?? Sedan på etermiddagen ska vi in till Rosvalla, jag ska gymma och det blir 100:e gången så jag får det efterlängtade T-shirten då. Skjuta gör jag inte, bågarna ligger på hyllan ett tag nu.
    Ha det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej igen jag hoppar lite för tiden vill inte räcka till
      Jo det förstyår jag att nervositeten kommer smygandes,även om man vet hur de gör så är man inte så lugn när det då är dags.
      Jag kan inte annat än önska dig lycka till jag kommwer att hålla tummarna för än går jag inte i bandage,så det ska jag göra.
      Det kan vara bra att besikta bilen,men vågar du köra in eller du tar sjukresa för det har du väl ändå rätt till.
      Önskar dig lycka till en gång till...ska tänka på dig.
      Kramar.

      Radera
  60. Hej igen!
    Men oj oj oj, höll du på att radera mig?? Hur gick det till?
    Skönt att du ska få ordning på handen, äntligen.
    Och bonde har du blivit! Mycket jobb då, förstår jag ;-)
    Sköt om dig
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Susanne!
      Ja jag var inne här och så skulle trycka på svara,men tryckte på radera,men det frågade mig en gång till så jag klarade det haha,så tokigt det kan bli....
      Jo jag är farmare på heltid,jisses det är mycket djur och växter man ska hålla ordning på haha
      Jodå jag ska sköta mig får nsart lägga in ett nytt inlägg det är ju förgalet när man inte kan finna inspirationen kanske jag får tillbaka på mina promenader förstås.när växterna börjar slå ut.
      Sköt du om dig du också,
      Ha en fin dag.
      Kramar,

      Radera
  61. Hejsan!
    Nu är det över med operationen, den gick fort och bra och handen är i ett stort paket. Bedövningssprutan tycker jag var värst, det brännde och sved. B edövningen har inte gått ur riktigt ännu och det känns lite tokigt. Men jag ska röra på fingrarna och hålla handen högt idag och i morgon.
    Jag är ordförande i klubben, men sekreteraren har ett så knasigt jobb att hon inte alltid hinner vara med, så därför tar jag protokollet. Ska försöka renskriva det från mötet nu under helgen. Pekfingervalsen med vänster verkar fungera som du ser.
    Besikningen av bilen gick bra igår, så nu har jag en bil ett år till. De hittade bara en skadad bromsslang, dvs. gummit har spruckit som det gör när det blir äldre.
    Nu börjar känseln komma mera och mera i handen, när jag rör tummen lite känner jag var det är sytt därunder i paketet, det sticker till lite, men det kunde göra det sa dom. Jag kommer nog att bli en hejare att göra saker med vänster hand nu på de här veckorna innan stygnen ska tas bort.
    Nu ska vi fika lite.
    Ha de bra, jag överlevde i alla fall...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Skulle svara dig tidigare men jag tog en så lång promenad idag så jag har så ont i ryggen,ville mest svara dig så du ser jag inte glömt dig.
      Så skönt att operationen gick bra,kjag blev lite förbluffad att se dig redan vid datorbordet*ler*
      Ha något under din arm om nätterna så du av,lasdtar den.
      Jasså du tyckte sprutan sved,ta det bara lugnt med handen visst ska du röra på fingrarna så de inte blir stela och konstiga.
      Då är både du och bilen lagad inte dumt nu till våren....
      Ja pekfingervalsen är inte dum.*ler*
      Jo du kommer allt att känna av den ett tag framöver,hur länge ska du gå med gipsförbandet?
      Ha det nu bra hoppas du får sova inatt.
      Kramar till en duktig tös

      Radera
  62. Hej!
    Jag har varken gips eller någon skena. Det är fullt med ludd under så det är mjukt. Jag tror att han har skurit i handen precis i mitten där man har massa hudveck, om du tar tummen mot lillfingret så viker sig handen i mitten, där tror jag han skar för där känns det som att det sticker till i bland som om det var ett sår. Den rörelsen gör även lite ont när man glömmer bort sig.
    Idag tröttnade vi på att sitta inne så vi åkte in till staden mycket för att se om det gick att köra bil. Det var väl inga problem. Sambon får spänna på bilbältet och ta av det när vi är framme och han får lägga i växlarna. Tur att vi har automat. Sedan var det inget hinder. Att svänga runt i ronellerna och parkera gick det också fast jag kommer åt tutan ibland.
    Jag kan även på ett märkligt sätt hålla i en penna och skriva i min dagbok. Det blir lite vingliga bokstäver men helt läsbart. Fast det känns i handen lite. Jag klarade även av att få på mig strumporna och att smöra mina frukostmackor själv. Men att klippa med en sax med vänster hand gick inte. Jag är envis till tusen och ska klara av vardagen utan så stora problem. Jag har ju även en bra läromästare om att klara sig med en hand. Visserligen har sambon tillgång till sin högra hand och jag vänster. Han har klarat sig i snart 30 år så nog borde jag klara mig 14 dagar!!! Har ett flersidigt träningprogram för min hand nu först för de här 14 dagarna sedan ett annat träningsprogram efter stygnen tagits bort och framöver i minst 6 veckor.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Mitt är mitt på handen som ett ve vid vikningen du säger sen är jag sydd upp på tjocldelen av tummen man ser inte hur långt det var sytt upptill bara på själva armen,men jag blev gipsad så det är ju olika hur läkarna gör.
      Mitt blev jättebrea och har varit det tills för 2 år sen,när jag trillade i stockholm hos min son,så nu är det etn utväxt som ska tas bort men de ska hänga upp handen likasom sist...får väl se när det blir,tycker det börjar dröja och jag vill ju inte få en semestermånad fördärvad till,vi som har pratat om att ta oss ner till Älmhult samt ska vi ju upp till Dalarna för min sons sambo fyller nolla i år så då vill jag gärna inte ha handen i paket.

      Lasta nu inte din hand för mycket så du får ont av detta.Ta det med ro att klippa med sax det kan du väl beom hjälp för eller får du försöka klipopa med andra handen än är du inte spå stark i handen för sådant dy vill ju kunna skjuta så småningom så tänk på det.
      Bara du gör eftyer det som läkaren säger och programmet men trötta inte ut handen för hårt.
      Hoppas du får en bra Söndag.
      Kramar.

      Radera
  63. Hej!
    Jag har svårt att sitta stilla, idag har jag renskrivit protokollt från mötet, men det är på datorn. Jag klipper inte med höger, det var med vänster jag provade, men idag lyckades det. Klippa små bitar i taget och det funka då. Jag vilar högerhanden så mycket jag kan och gör träningarna som står på pappret, men vissa saker måste högern hjälpa till med, bara lätta saker. Får inte lyfta ett mjölkpaket ens på 6 veckor.
    Ja, att ha handen i paket och man ska bort på fest är ju ingen hit så det förstår jag.
    Husägarn hämtade bort värmeskåpet idag, 1 1/2 vecka sedan det åkte ut. Vi hade puttat omkull det så vi kunde gå genom grinden ordentligt, men nu är det väck.
    Nu ska jag steka kåldolmar. Det ska bli gott att äta sedan. får se hur det går att skala potatisen, ja, när den är kokt alltså. Kokar alltid potatis med skal på utom när jag gör mos.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Recurven!
      Du är en tuffing,tycker jag....
      Redan igång och skriver protokoll inte illa tjejen men var rädd om din hand.
      Jo men det ska ju också göras klistra och kopiera.
      Det var ju för väl att hon fattade att hon skulle ta bort varmvattenberedaren.
      Vår sjunger nog på sista värsen också,men det har jag kanske talat om,ibland så är det inte tillräckligt med värme så man kan diska.
      Ta det lugnt hoppas du tar en plastpåse om handen,så du skyddar bandaget.
      Jasså du har så bra potatis hos er,själv gjorde jag sjömansbiff till middag skulle egentligen haft det i går,men behövde till akuten hade början till urinvägsinfektion,så nu har jag fått laggt om matstil lite,men det går ju..
      Hoppas du haft en bra dag annars och önskar dig en fin tisdag.
      Kramar

      Radera
  64. Godkväller!
    Idag har det varit snudd på sommarväder här. Vi var in med bilen så de fixade bromsslangen och tog bort 2:an från besiktningen så nu har vi bil ett år till. Vi gick från bilverkstan till köpcentret och det var jätteskönt i solen. Hittade en fin trädgårdsgrupp ja möbler alltså i trä för 1500 kr. Jag tror vi ska åka ner och inhandla den innan det erbjudandet försvinner. Dom får väl hjälpa oss lasta in det i hästsläpet för jag kan ju inte...Hitta även ett fint vitrinskåp för 3000 kr. Att ha mina bågskyttepriser i tänkte jag. Men jag har inte råd med båda, synd. Sedan gick vi vidare till Willys, och där fikade vi och träffa en kattkompis, sedan gick vi tillbaka igen och bilen var klar så vi kunde åka hem.
    Det börjar gå riktigt bra nu och göra saker med vänster istället för höger. Och under paketet kliar det och såret sticker till ibland, men annars har jag inte ont eller så och det är ju skönt.
    Fast visst är det bökigt. Jag har återfått känseln i alla fingertoppar redan, bara lite kvar i ringfingret som varit värst, trodde inte att det skulle gå så fort... och jag gör träningsövninarna flera gånger per dag och lite andra superlätta övningar för handen. Och snart har det gått en vecka redan, vad det går fort alltså!!
    I morgon är det in till bågskyttet igen och prata bort lite tid och ta en fika. Mera kan jag inte göra precis. Jo, kolla på dom som skjuter förstås, men det är rätt OK! att ta en liten paus med skyttet tycker jag så där är inga problem.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  65. Hej!
    Idag har vi varit inne och tittat på den nya veterinärkliniken som öppnat här i Nyköping. Vettris heter den. Det blir ett mindre djursjukhus med dröntgen , litet laboratorie och operation som typ kastreringar. Det är bara för små djur men det är ett lyft för oss djurägare. De ska även ha helgöppet med början framåt hösten. Tänk att vi ska få slippa långa resor äntligen som vi har fått göra. Antingen till Stockholm, Strömsholm eller Linköping. Alla resor längre än 10 mil enkel resa. Nu kommer jag ha dryga milen ifall någon katt blir dålig på helgen.
    Annars idag denna varma och soliga dag har vi gjort rent hos fiskarna, en stående arbetssyssla varje fredag.
    I morgon lördag ska vi åka till stugan. Där ska jag hjälpa tjejerna med skyttet, framför allt den nya tjejen som inte skutit ute ännu. Sambon ska fixa med fikat som är ett måste..
    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  66. Hej igen!
    I går var vi ute vid stugan i flera timmar och det var hur skönt som helst, fast inne i stugan var det rått och kallt. Hjälpte tjeejrna med sitt ute skytte och det gick ju bra för dom. För den ena var det ju första gången att skjuta ute. Hon klarade det hur bra som helst och hon provade även att skjuta på lite längre avstånd och det gick bra det också. Men nu har hon fått en skaplig båge att skjuta med i stället för klubbens bågar. Det gör en himla skillnad.
    Jag som bara kunde stå brevid i solen och ge råd och titta på var det lite trist, jag ville ju skjuta jag också!!!! Men jag får vackert vänta minst en månad till med det.
    I övrigt efter denna vecka med handen i paket tycker jag det har gått relativt smärtfritt ändå. Jag tittade in lite i paketet och fick se att hela övre delen på handen är gul/grön och det syns även upp på armen under bandaget. Det är väl ett avlångt blåmärke skulle jag tippa på. Får väl se på fredag när bandaget tas av och stygnen ska plockas bort hur det ser ut därunder. Och att det läker känns för det kliar och sticker en del. Lite ömhet har kommit också, men det kunde det vara.
    Hoppas du också har det skönt i värmen...

    SvaraRadera
  67. Hejsan!
    Åter måndag och här har allt bara varit lugnt. Har inte gjort så mycket mera än att titta på film vi spelade in. Om en stor galopphäst som hette Secretariat. Den var bra. Sotarn var här och gjode rent i skortenen och vi har fixat mat och ätit. Ska kolla på Tv lite nu.
    I morgon är det bågskytte igen och utan att gymma och skjuta, bara titta på...
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  68. Hej!
    Allt bara bra här och handen läker nog som den ska. Ska snart iväg och hämta hästsläpet för jag ska köra lite grejer till bågskyttet. Men lasta får de andra göra för jag får ju inte bära tunga saker, skönt att slippa för en gångs skull. Får se om de ska lasta av också för det ska ju bli regn framåt kvällen.
    I kväll ska jag väl fixa med alla räkningar också och se ifall det blir några kronor över. Vi bågskyttetjejer i klubben bestämde igår att vi skulle gå på bio på fredag. Jag måste be en ava tjejerna att komma och hämta mig. Jag får inte på bältet själv och kan inte växla ännu. Annars får jag väl vara hemma...
    Hoppas du kryar på dig!

    SvaraRadera
  69. Tjenare!
    Nu är bandaget borta och stygnen också. Jag har lagt ut bilder på bloggen så du kan ser hur de gjort på mig. Nu ska bara muskler och fingrar börja funka igen så jag kan börja skjuta i maj. Jag måste jobba med mina övningar. Det allra bästa är att jag inte har ont. Jag kan göra alla övningar, men ändå är handen lite svullen ännu. Annars känns det helt OK!
    Jag blev hämtad av kompisen så jag var med på bion. Vi tittade på en film som hette The Hunger Games. Det handlade om en tjej som sköt båge, men vi som verkligen skjuter båge kunde se att hon inte skulle ha träffat så som hon gjorde om det varit på riktigt. Lite mera bågskytte kunde det ha varit tycker jag. Men det var kul att få vara med på bio för det var bergis över 5 år sedan jag var på bio. Nu var vi på nya Biostaden som de gjort här i Nyköping och det var finns. 4 eller 5 biosalonger fanns det och det var gott om plats och inte så trångt för benen som det brukar vara och supersköna stolar.
    I dag har vi gjort rent i akvarierna ordentligt, det har vi inte gjort sedan jag opererades eftersom jag inte kunnat. Hoppas fiskarna blev nöjda bara. Har fått en hisklig massa med yngel och jag vet inte var jag ska göra av dom när de blir större.
    Det var vitt ute i morse när jag vknade men det har försvunnit nu, men det är fortfarande mulet men solen sticker i mellan ibland och så blåser det. Det gör att det är lite kallt här inne, men det blir till att elda lite så blir det bättre.
    Ska fixa mat nu för det börjar kurra i maggen. Klyftpotatis och Schnitzel för det bli idag med Bearnese sås.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  70. Hej!
    Det du ser i mitten av handflatan är gammalt blod som ligger neri ärret som jag inte fått bort, men det är borta nu när man kunnat tvätta sig igen. Ärret har en liten glipa i handflatan men det är ju som med alla sår i veck, läker långsammare och vill inte hålla ihop, men det varken kommer ut blod eller vätskar sig så det är ingen fara. Det kittlar lite roligt i handen när jag smörjer och masserar såret, men det gör inte ont.
    Stel är man märker jag. Jag har inget över såret när jag är hemma men när jag ska iväg någonstans så säter jag nog på handledsstödet jag hade på nätterna, det skyddar ju lite om man skulle komma åt såret, skenan är för då och det känns säkrare.
    Idag är det kallt ute och vi eldar för det är kallt inne också, det ska komma regn/snö så småningom. Annars är allt bra här och jag har inte blivit lurad ännu. Ska börja förbereda maten, kyckling med ris och currysås får det bli idag. Då sköter sig kycklingen själv i ugnen.
    Hoppas att du snart blir bättre, verkar inte kul att ha ont i nacken. Svårt att röra sig då ju.
    Ha en bra söndag! Se upp så du inte blir lurad!!

    SvaraRadera
  71. Godkväll!
    Jag blev aldrig lurad igår, skönt det! Hur gick det för dig?
    Har mest varit inne idag för det har blåst så kallt fast den gula varit framme. Det kom även lite mera snö. Har tagit det lite lugnt med allt.
    i morgon blir det bågskyttet igen och kolla på nybörjarna. Kan ju inte göra så mycket. Hälsar väl på i gymmet också lite snabbt, de tycker det är kul när jag tittar in och pratar lite.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  72. Hejsan!
    I dag har jag bara njutit av det vackra vädret ihop med min stallkompis nere vid stallet. Vi satt och fikade utanför i solen och pratade massa hästsnack. Just nu är det tjafs om hagarna och vilka hästar som ska gå ihop. Vilken tur att jag slipper ifrån detta för det var samma visa varje vår och när det kommit nya hästar. Har spelat lite spel och bara varit för jag tycker det är skönt.
    i morgon är det bågskytte igen, får se ifall några visar sig för det är ju skärtorsdag. Jag hoppar nog över det där med att resa till Blåkulla i år. Har lite svårt att hålla mig i kvasten... Vill inte göra handen illa... *Skratt* Skönt med ett gilltigt förfall för denna gången.
    Nu är det snart påsk och du måste byta bild på första sidan. Har du inget i din trädgård att fota???
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  73. Hej!
    Hoppas du har en trevlig påsk helg? Jag var till min bågskyttekompis i går Långfredag, det snöa och regna om vart annat och vi fick nästan hacka loss snön från bilen när vi skulle åka hem framåt midnatt. Det var även ganska halt på vägen då så vi tog det försiktigt. I dag har vi inte gjort så mycket mera än lite lätt rengöring i stora akvariet. Vi har vait trötta från gårdagen också. Det ska väl inte hända så mycket i morgon heller, vi tar det lugnt.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  74. Hejsan!
    Har du månne varit och hälsat på någon av dina söner i påskhelgen?? Hoppas det för din skull!
    Har lagt ut en ny bild på min hand, där ser man hur fint allt läker ihop. Lite svullen innuti handflatan ännu vilket gör det lite svårt att knyta ihop handen men jag jobbar vidare efter schemat jag fick.
    Har hållt på att leta efter intyg från en kurs jag gick för några år sedan men kan inte hitta det. Tänkte jag skulle uppdatera mitt CV för det har jag inte gjort sedan 2005. Hög tid alltså! Jag har fått tips om ett jobb som jag tänkte skicka in en intresseanmäla till så får vi se hur det går. Jag berättar mera senare om det.
    Ska skriva ut en dagordning till mötet på tisdag. Då ska vi gå genom massa motioner inför ett möte vi ska till på söndag.
    Nehe, nu ska jag ut i köket och laga mat, börjar bli hungrig.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  75. Hej!
    Jaha, då är påsken ör detta året över och det verkar som det börjar regna mannar från ovan här nu. Regn med snö i menar jag då. Jag har skrivit ut dagordningar till morgondagens möte på bågskyttet. Har haft snabbt besök här som drog när de fikat. Annars är allt bara lugnt här.
    Ha de bra!

    SvaraRadera
  76. Hejsan!
    Jag har inte haft tid att vara inne och blogga på några dagar nu, igår onsdag var jag och mina bågskytte kompisar till Stockholm och handla bågskyttegrejer. I dag har jag suttit och limmat den ena tjejens pilar för hon ska tävla på lördag och har aldrig gjort detta innan och jobbar hela dagarna, och jag fixade dessa på förmiddagen så hon kunde prova skjuta med dom i kväll. Det gick bra. I morgon ska jag in till Arbetsförm. och prata med dom om råd och tips inför det där jobbet jag ska söka. Fick veta per mail att jag fått ny arbetsförm. igen. Hoppas träffa henne i morgon. Nu ska jag hoppa i säng för jag är trött. Skriver mera i morgon om jag hinner... :))
    Ingen rolig påsk du haft precis, jag som trodde ni åkt till småland eller så...
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  77. Hej Agath!
    Nog hade jag tid att skriva igår om jag hade velat, men jag orkade inte. Så jag gör det nu i stället.
    Var in till Af och jag fick många bra tips till att få ihop ett bra CV, nu ska jag bara göra det också. Det blev inte tid till att träffa min nya Af-förmedlare så det blir en annan gång.
    Nu är det även slut på lugnet här på landet... Polacken har återkommit efter sin vintervistelse i Polen. Jag har inte kopplat på vattnet till honom ännu för vi har hållit oss härifrån lite på jävelskap. Men just nu är inte han här.
    Det blev lite vinter här igen för det kom lite snö igårkväll, men det har försvunnit det mesta nu för solen visar sig. Funderar lite på hur det går för kompisen som är iväg och tävlar fält idag. Hennes allra första utetävling.. Snö och hela dagen igår regnade det så det är nog ganska halt i skogen. Sambon ligger ute vid garaget och byter hjul på bilen, det är sista dagen i morgon man får ha dubb på. I morgon ska jag och pesionären från bågskyttet åka till Södertälje på möte. Jag har skrivit upp alla diplom jag ska ha, hela 7 st får jag det till.
    Funderar på om jag överansträngt min hand lite?? Har börjat göra ont i handleden, inte i operations området utan i handleden. Det har ju börjat fungera att göra mera och mera och då är det svårt att låta bli också. Får väl ta det lugnare och se om det hjälper.
    Ha en bra fortsatt helg!

    SvaraRadera
  78. Hejsan!
    Helgen blev lugn för min del och det gör inte ont i handen längre heller.
    Var på möte igår i Södertälje och där hade de fått massa blötsnö som låg kvar på marken. Det var även flera som stod ute på deras skjutplan och sköt båge och då började det klia i mina fingrar. Jag vill också skjuta!!! Men jag får allt lugnt vänta 2 veckor till, men jag vill gärna...
    Har suttit och grejat med mina papper ang. jobbsökeriet. Har fått ihop det någorlunda och jag ska låta kompisarna titta på det också och se vad de tycker eller om jag ska göra om något ytterligare.
    Väntar just på att min mat ska bli klar för jag är hungrig. Det blir rester idag och det verkar som jag ska få äte ensam för sambon verkar inte vilja ha något..
    I morgon är det klubbmästerskap på träingen, jag ska inte vara med. Undrar om det kommer någon?? ingen har varit och tränat de sista gångerna heller för det var ju påsklov här förra veckan.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  79. God kväll!
    Jag blev hastigt och lustigt hundvakt idag till min kompis. Stora Borka var här i dag. Kompisen skulle iväg på ett möte i Västerås och hennes ordinarie hundvakt ville hon skulle vara hemma till en viss tidpunkt. Men det är ju lite svårt när man åker med andra. Så jag tog Borka idag. Han är ändå inte besvärlig.
    Borka och jag tog en promenad ner till stallet och prata med stallkompisen. Hon skulle läsa genom min ansökan till det där jobbet jag ska söka. Hon tyckte det såg bra ut och nu har jag skickat in det till den som skulle ha det. Nu är det bara och vänta och se vad som händer. Skitskraj är jag måste jag medge. Jag har inte sökt jobb sedan 2005.
    i morgon är det bågskyttedax igen. Nu är det bara nästa vecka också sedan flyttar vi ut och det ska bli skönt..
    HA det bra!

    SvaraRadera
  80. God kväll!
    Regnigt och grått och snö har det varit dagens väder här. Kallt är det ute också. Var till staden och handlade lite idag, hittade några verktyg som jag ska ha till att fixa mina medeltidpilar sedan. Den lilla runda filen jag köpte var tyvärr för tjock så jag måste hitta en tunnare.
    I morgon ska jag hämta en kompis och vi ska vara med på Girl Power träffen som är här i Nyköping. Det handlar om 3D skytte. Jag är med för kompisens skull, jag kommer inte att skjuta vilket de andra gör. Undrar bara hur vädret ska bli och vad jag ska ha för kläder på mig. Vi ska även äta mat på en resturang som finns där vi ska vara. Stenbro Gården, det var i stallet som ligger brevid som Bounty föddes för 25 år sedan så jag har massa andra minnen därifrån som jag kommer att bli påmind om. Men det får väl gå det också.
    Sabmon sitter och tittar på ishockey på TV, det sänd från Rosvalla. Samma Eventcenter där vi har bågskyttet och gymmet. Vi är på våningen ovanför, mittemot ishallen (den är på nedre plan) fast jag vet inte om de är i gamla eller nya ishallen. Troligen den nya, den ska var lite större än den gamla.
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  81. Hejsan!
    Det är segt att komm in på Passagen idag. Det var även lite trögt in här så det är kanske många ute på surfing idag..
    Har varit iväg till sambons brorsa och firat honom, han fyllde 50 i tisdags. Blev bjudna på mat och tårta som efterrätt. Annars har inget annat gjorts här hemma. I går var ja ute i skogen med bågskyttekompisarna. Nya kompisen gick det jättebra att skjuta på djuren, hon verkar ha detta i kroppen... Själv fick jag alla 11p Hehehe... Sköt inte en endaste pil ju! Tur med vädret, inget regn. Efteråt blev det inte mat på Stenbro som det var sagt. Äg. hade kommit på att han inte hade öppet på lördagar. Men vi åkte iväg till en pizzeria i stället och det var lika trevligt där.
    Jag har 1 vecka kvar innan jag får börja skjuta nu, det känns helt OK! i handen fast lite svullnad inne vid handflatans nedre del, men det gör inget ont om jag sätter ner hela handen i bordet och hänger på lite. Blev även tvungen att bära in en matkasse som pajade men det gick bra det också. Det känns skönt att kunna göra alla vanliga grejerna igen och att fingrarna inte domnar bort hela tiden. Men jag märkte igår att min kondis inte är lika bra längre efter 5 veckors frånvaro från gymmet, det måste jag börja med igen även nu över sommaren. Det blir knivigt annars. Så det börjar jag med efter nästa vecka, prova sig fram lite i början. Ska bli kul att skjuta igen och nu börjar jag ju när vi har flyttat ut också. Utflytten blir nästa lördag..
    Nu är visst fikat klart!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  82. God kväller!
    i dag har jag inte gjort så mycket. limmat fjädrar på klubben nya pilar bara,gick igenom mina egna pilar också och plockade fram utegrejerna så som ryggkogret, skjuthandsken och armskyddet.Snart får jag börja skjuta....
    Har suttit och fixat in lite bilder på hemsidan för Labradorklubben på Gotland som jag sköter. De hade varit ute och promenerat med sina jyckar under påsken och tagit bilder. De har massa grejer för sig hela tiden och de verkar ha veäldigt roligt också. Synd det är så långt dit, skulle behöva aktivera Suxé med något roligt och med andra hundar.
    Ha de!

    SvaraRadera
  83. Hejsan, hoppsan!
    Jaha, så du är opererad nu då?? Där ser man ibland måste man ha tur också eller hur??
    Nu ska jag berätta en ska för dig! På fredag har det gått 6 veckor sedan jag blev opererad. Har varit duktig och inte lyft något tungt eller skjutit båge på hela tiden. Därför har jag beslutat mig för att åka med och tävla på söndag. 3D och det är bara en pil på varje mål och det är 30 mål totalt. Jag ska testa och se ifall det funkar, skulle det inte fungera kan man ju alltid bryta tävlingen. Men det är på min favoritbana i Skultuna och jag blev så sugen i lördags när vi var i skogen. Allt känns bra i min hand och jag har nu provat lyfta och bära en kasse med mjölk i så det blev tyngd och det kändes ingenting. Så handen har nog läkt ihop rätt bra skulle jag tro. Så nästa vecka blir det att börja på gymmet lite försiktigt också, det är ett måste bara.
    Fy faro, nu står det som spön i backen utenför fönstret, så nu fick nog snokarna bråttom in skulle jag tippa på. Nu ska jag fixa mat för magen kurrar.
    Ha det bra!

    SvaraRadera