tisdag 14 september 2010

Så har denna dagen gått.

Jaha så har då snickaren varit här och lagt golvet för att ha något att stå på när han sätter in fönstret,att de bara har en man att göra detta jobbet så något fönster kom inte in i dag så nu dröjer det till på Onsdag innan mannen kommer tillbaka för han skulle på behandling det syntes att han hade ont i ryggen men de sliter väl ut en årskurs i taget,och allt blir förskjutet på det viset,nå ja det hjälper inte varken att ilskna till eller glädja sig i förskott.Får se om sambon tar ett kort på det snickarn gjort idag.Det här blir nog inte färdig förrän till jul och att åka och hälsa på mina barnbarn i år det kan jag nog glömma om jag inte vill ta tåget förstås,de själva har väl inte mer än kommit till ro än efter sin flytt.Ni vet ju att jag hade problen att komma in på banken igår,när jag ringde och skulle få ett lösenord så tjejen att jag inte fanns på internettjänsten ,så jag fanns inte helt enkelt jag har sovit väldigt lite inatt,runt 5 tiden somnade jag väl,så fick jag ringa i dag för vi hade ingen chans att åka till banken och prata med dem så sambon fick prata med en karl,jag var alldeles för nervös för att föra ett samtal därav fick han stå för fiolen.Det var ingen konst alls att få ett lösenord så idag kom jag in på banken och mina pengar fanns kvar *Phu*. Nu säger jag godnatt till er och önskar er en god natts sömn,vilket jag också hoppas att jag ska få.Godnatt från "Kaksmulan"  //Agath

2 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    JAg blir så full i skratt!! Det är någon som kommenterat på min blogg som tror att en puls på 16-18 är en nära dödenupplevelse.. Men vi tar ju pulsen på ca 10 sek. så det är ju inte på en minut.. Jag har svarat och förklarat..
    Ska in och Gymma i kväll igen. Men på fredag hoppar vi över för vi ska ju ut och gå i 2 dagar igen. Jag måste få klar med mina pilar också, sätter ju dit nya fjädrar som ersätter dom som ramlade av på SM, men jag gör det lite annorlunda.
    Det gör inget om du vimsar ihop saker på kommentarerna, jag förstår ändå hur det ska vara, tror jag!! Hihihi....
    Ha en bra onsdag!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Ja jag såg det när jag var inne hos dig i går.
    Vet du när jag gick i småskolan så en dag skulle
    vi känna på våra pulsar,då sa en av mina klasskamrater
    fröken jag har ingen puls,alla skrattade,ja du vet hur
    man är man fölljer med strömmen.
    Hoppas det går bra i kväll,förresten såg jag på TV:n i
    går en sådan roddbåt jag menade.Men en dag får du väl
    kläm på det.
    Skönt att du tar det så om min vimsighet.
    Kramar

    SvaraRadera