onsdag 18 augusti 2010

Godnatt

Ja det blev en kort dag här,men jag vill tacka er alla för ni tänkt på mig.Hoppas vi hörs en stund i morgon.
Jag önskar er alla en god natts sömn.Från "Kaksmulan"//Agath.

2 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    Hoppas att du kunnat sova efter en sådan upplevelse.. Var det en datorkabel som börjat brinna? Tur att jag drar ur alla sådan sladdar på nätterna. Jag har ju min nya skrivare som har börjat fräsa och lukta som jag ska köra in i dag för koll. De sade till mig att risken för att det skulle börja brinna var liten eftersom den är så tillsluten, men det kan man nog inte lite på.
    Så är det träning i kväll, hoppas det inte regnar för jag behöver gå en sväng i skogen och öva. Det är ju bara en dryg vecka kvar till SM på Öland nu ju. Tävlingen förra helgen är jag nöjd med. Blev visserligen 5:a i herrklassen men mitt mål var 50p och jag fick 61p. Den som vann hade 85p så jag var inte så långt efter. Bara 4 missar och det var långhållen, och en grävling på jättekort avstånd. Har ju skjutit mycket på tavla på 40m denna sommaren och den tävlingen i Eskilstuna gick ju inget vidare..
    Ha det gott och ta det lungt!

    SvaraRadera
  2. Hej Recurven!
    Jo lite har vi sovit förstås,men varje gång man gått på toan
    yrvaken och så,då har man känt röklukten,då har man gripit i
    panik.Vadför slags kabel det var vet jag inte,men det började i datorrummet,det var så varmt där så det snmälte en tennmugg och
    min dokumentförstörare finns inte att uppbringa,alla adsl vi hade
    och mitt bredband som jag köpte när jag bodde i Älmhult det är helt borta.Massor är borta en del ska de sanera,så vi får väl se vad som
    kommer tillbaka.Många av de saker jag hade var sådant jag samlade på
    det gör mig ledsen.Många tårar har man spillt under denna veckan.
    Så du har fått problem med din skrivare,hoppas de hittar felet så
    du kan åka tryggt hemmifrån.

    Ja det behövs väl en del träning nu inför Ölanstävlingen.Jag ska titta
    in och försöka läsa ikapp för sambon har suttit och försökt få min mail att fungera,den vill inte ta emot och det gick inte att skicka heller,så jag var bara en stund på förmiddagen här.
    Ja jag ska ta det lugnt,just nu är jag hungrig men så har jag inte ätit sen 9,-9,30 så vem hade inte varit det menar jag.
    Kramar

    SvaraRadera