onsdag 19 maj 2010

Vi har varit hemma en stund men jag har tittat på TV:n.

Först gick jag mot byn eftersom vi skulle handla hos slaktaren,så när sambon tog upp mig hade jag ju inte gått så långt men bättre liten runda än inget alls.Idag gick jag 4529 steg och det blev 2,71 km,men man får vara glad ändå inte sant?Vi var ute och skulle köpa blommor däreför är jag så sen,men det var till sambons mamma,så hon köpte petunior att ha på sin balkong och njuta av,så vi var inte hemma förrän runt 20,30 ungefär,kaffe hade vi med oss sp vi köpte bara en korv med bröd till mej och med mos till sambon för jag visste han hade gjort smörgåsar så jag tänkte jag ville inte att de skulle förfaras,den andra mackan tog jag till nybryggt kadffe och ett program jag behövde se annars få jag inte plats med filmerna jag ska ha i kväll.det är 2 timmar som gäller även idag.Så redan nu säger jag godnatt till er från "Kaksmulan"//Agath.

12 kommentarer:

  1. Hej Agath
    Precis så är det!!!
    Bättre en liten runda, än ingen runda alls, hihi
    Jaha ja, ni har också ätit utomhus i dag. Visst är det härligt ;-)

    Natti, natti
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Kaffe med en ostsmörgås är nåt av det bästa jag vet. Tröttnar aldrig.
    Så älskar jag att se på film också, precis som du.
    Korv är också gott, efter landet gick jag till macken och fick en bratwurst med senap och pommes frites till. Gottgott.
    Kramis

    SvaraRadera
  3. God morgon!

    Kändes det inte skönt att du kom i väg på din promenad, jag brukar känna mig så nöjd ändå även om det inte blev så lång!

    Såg på Poirot igår, råkade byta kanal och såg att det var, ett avsnitt jag inte sett så det var trevligt.... visste inte att de börjat köra Agatah Christie igen! Visste du?

    Hoppas du sovit gott nu!
    KRAM

    SvaraRadera
  4. Godmiddag!
    Jag kom över lite skrangliga Pelargoner igår för en 10 st. Men de kommer att ta sig med lite ans och vatten och omplantering. Det är de första blommor jag köper till trädgården i år. De ska få en varsin kruka senare.
    Träning i kväll inför Korren som startar igen nästa vecka. Ska till Sigtuna den 30:e och tävla 3D och veckan efter är det läger och veckan på det min debut på 40m på hemmaplan. Jag är den enda som är anmäld ännu..
    Nu ska jag gå ner till Bounty och fixa till honom. Jag såg faktiskt inte till näågon igelkotte i går men den kanske gömde sig i höet..
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Hej Susanne!
    Ja jag får se det så de gånger det händer,jag ska strax ge mej ut igen för jag ska hämta mitt fläsk men jag har duschat och vill inte gå iväg blöt i håret trots det är håll i dej +21 grader i skuggan hur varmt är det då inte i solen?
    Ja det blwev en macka och en kaffe det var gott och en korv med bröd det blev min middag i går haha,men ibland blir det ju så.
    Kramar.

    SvaraRadera
  6. Hej Ekorrn tror jag?
    Jo jag tröttanar ibland är kanske för att jag behöver kalken,men de var goda vi hade dem i kylväskan som går på bilens tänduttag tror jag,det kändes inte ens att de legat där i flera timmar.Bratwurst gillar jag inte utan vanlig tjock grillad med bröd.Bratwurst är det lök i.
    Kramar.

    SvaraRadera
  7. Hej Witch!
    Jo visst var jag nöjd men jag hade velat gått längre än jag gick förstås.Men vi skulle ju till sambons mamma och han ville ha min hjälp att handla på köttbutiken,fast de klara det bra
    utan min hjälp.

    Ja jag råkade också se det när jag skulle titta ifatt det jag redan hade inspelat,fick börja baklänges idag hann inte se bägge timmarna men behövde 2 timmar för natten.
    Poirot har jag aldrig tyckt om,utan jag har tyckt om hennes andra deckare som Miss Marple och andra hon haft.Trots jag har tidningen för veckans program har det gått mej spårlöst förbi.
    Jag har haft så röriga drömmar så jag var glad när jag vaknade.
    Kramar.

    SvaraRadera
  8. Ok jag gillar Poirot oxå, men miss Marple är charmigast :)

    Vad drömde du för rörigt i natt då?
    Blev det en orolig natt med andra ord så du känner dig trött idag?

    Händigt med en köttbutik, har upptäckt City Gross som öppnat inne i Gävle och de har jätte fin köttdisk och mycket bra urval, annars är de det där klassiska färdigpackade som de har överallt!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hej Recurven!
    10 kronor då var de allt skrangliga.
    Men har du gröna fingrar kan de bli
    fina inte sant?
    Har ni lika varmt som vi här får ni en bra kväll.Hoppas det går bra på Korren.
    Jasså är du den ända som är anmäld än till
    Sigtuna men då får de raska på annars blir det
    väl inställt.
    Kramar.

    SvaraRadera
  10. Witch!
    Ja jag gillar den gamla damen,hon är så
    liten och nätt inte sant.
    Nej jag kommer inte ihåg vad jag drömde mer
    än att den var rörig.Ja jag satt och hängde
    vid matbordet,men piggnade till efter en dusch.

    Oh om vi ändå hade haft City Gross här,när jag var ghos min son i Stockholm var vi på Citygross vilket sortiment de hade,så bra kött har vi inte här.Jag gillar inte det där färdigpackade jag vill ha ren råvara.Men nu dröjer det inte länge förrän vi får tänka på det malna köttet igen jag tror rötmånaden börjar tidigare i år.
    Kramar.

    SvaraRadera
  11. De öppnade city gross här för ett litet tag sen, gillar verkligen den affären, fräscht på något sätt!

    Nu är det så sällan jag är inne i Gävle, men de ska stänga ICA här i byn så jag funderar på att börja med lite matplanering och skriva listor för att börja storhandla mer och då blir det givet City Gross!

    Kramar

    SvaraRadera
  12. Witchvännen!
    Oh vad jag önskade vi haft en sådan butik här,
    jag är inte alls nöjd med råvarorna här för
    tiden är alldeles för kort och för att inte tala
    om hur dyrt det är.Att de ska stänga ICA beror nog på att folk gått mer och mer över till City Gross,hur har ni det med Lidl för de växer upp som svampar ur jorden.
    Matplanera det är bra för då får man en varierande matsedel.Det har blivit lite si så där här nu den sista tiden.
    Kramar.

    SvaraRadera