söndag 21 februari 2010

Ja tiden rann iväg fort idag också.

Nu ska jag strax gå till sängs ska bara tittat om jag sett CSI NY först,så jag får väl hoppa in vid TV:n och åtminstone förinstäklla bandet har jag sett den så är det bara att avbryta,Så nu säger jag god natt sov så gott.Onskar "Kaksmulan"//Agath.

2 kommentarer:

  1. Godmiddag!
    Jaha, idag kommer det mera snö!!!! Jag var uppe vid 6 i morse och då hade vi -24,3 grader utanför. Nu är det ca - 12,2. Vårat vateen hade frusit lite men det har vi fått igång igen. vi hade värmen på under natten och skåpet fick upp värmen till 16 grader. Men med dubbla täcken så går det också.
    Det står i tidningen idag om takraset och alla kaniner. Ca 30 kaniner har de hittat som var döda och många kaniner skuttar omkring utanför fortfarande. En låg och sov i sin husbil brevid hallen, väcktes av att taket rasade ner på husbilen. Men han klarade sig. Bara 3 kvart tidigare var det runt 500 personer i hallen, tur att de hade kommit ut. Bilderna ser inte roliga ut. Men tur i oturen rasade taket ner mot baksidan och inte ut över parkeringen.
    Ska ner till stallet snart och fixa till Bounty.
    Visst passar han i det där blåa täcket???
    Ha en trevlig måndag!

    SvaraRadera
  2. Godmiddag Recurven!
    Här har varit så kallt i natt så jag huttrade så fort jag behövde gå upp,men jag vet inte hur kalls det var eller är ska kolla det sen.
    Ja jag tyckte olyckan med kaninerna var otäckt som jag sa alölt levenade väsen måste gripas i panik vid sådant tillfälle.

    Jo det glömde jag säga igår visst är Bounty jättefin i sitt täcke.Han ser lite mallig ut..
    Jag önskar dej en trevlig Måndag.
    Kramar.

    SvaraRadera